Loading...

Κατηγορίες

Δευτέρα 01 Νοέ 2021
Χριστιανοφασίστες: Τύφλα να ’χουν οι Ισλαμοφασίστες.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

Δεν υπάρχει χειρότερος φανατικός προσκολλημένος στο Μεσαίωνα από το ντόπιο Ταλιμπανιστήρι, το Ελληνικό, το Ορθόδοξο.

Πριν από όλα να εξηγήσω ένα θαύμα: Η εικόνα (κι όχι μόνο αυτή) δάκρυσε, γιατί ο υπουργός είχε χτυπήσει πιτόγυρα με τζατζίκι και κρεμμύδι. Αυτά του έφεραν αέρια. Μέχρι και οι μύγες ψόφησαν από τη μπόχα.

Τώρα που το εξηγήσαμε, να συνεχίσουμε. Γράφει η ΕΦΣΥΝ:

«Απίστευτες δηλώσεις από τον Μητροπολίτη Σερβιών και Κοζάνης Παύλο, ο οποίος, εμμέσως πλην σαφώς, κάλεσε τις γυναίκες να «κρατούν το στόμα τους κλειστό» και επέκρινε όσους χρησιμοποιούν τον όρο γυναικοκτονία.

Σε μια άκρως προβληματική ομιλία, η οποία περιείχε ατάκες όπως «όταν ο άνθρωπος αυξάνει και συντηρεί τα χαρίσματα που του χαρίζει ο Θεός τότε δεν χρειάζονται ούτε οι νόμοι, ούτε συντάγματα, ούτε δικαστήριο, ούτε δικαστές, ούτε δικηγόροι», αλλά και αντισιωνιστικά στοιχεία για τα «κατευθυνόμενα κανάλια του διεθνούς σιωνισμού και της λέσχης Μπίλντερμπεργκ» ο μητροπολίτης έβγαλε τα… δικά του συμπεράσματα για τις γυναικοκτονίες…»

Ο τράγος λέει να σκάσουν οι γυναίκες που βασανίζονται. Να μη φεύγουν για μια παρατυπία. Όπου παρατυπία μπορεί να είναι, ύβρεις, ξυλοδαρμός, βιασμός, μοιχεία… Καλό θα ήταν να το βουλώσει ο ίδιος. Γιατί ίπτανται ληγμένα γιαούρτια και σάπια λαχανικά.

Είπε πως είδε «μια ομάδα κοριτσιών μεθυσμένα, να χτυπιόνται απάνω στους τοίχους να μην μπορούν να σταθούν στα πόδια τους».

Κι εδώ είδα παπά να καβαλάει παπά, δεν είπα τίποτα. Όσο για μεθυσμένους ρασοφόρους; Ένα σωρό! Αυτό είναι πταίσμα μπροστά στην απίστευτη υποκρισία τους.

Ευλογούν το φασισμό. Θέλουν τον κόσμο δούλους αλλά δε θα τους περάσει. Τελείωσαν! Η επιδημία επιτάχυνε το αναπόφευκτο.

Φυσικά ο κόσμος σιχτίρισε το Ταλιμπανιστήρι.

«Το πιο είναι το καλύτερο κόσμημα για μια γυναίκα, θα το αποφασίσει η κάθε γυναίκα και όχι ένας παπάς!»

«"Να κρατάτε το στόμα σας κλειστό" είναι ο τρόπος που προτείνει αυτό το ΑΡΧΙΔΙ με ράσα, για να μειωθούν οι γυναικοκτονίες. Και δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ σε μια εκκλησία μέσα, να του φωνάξει ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑ. Η ΣΙΩΠΗ είναι ΣΥΝΕΝΟΧΗ».

«Ο μητροπολίτης Κοζάνης αγνοεί τον καθημερινό μας αγώνα για συμπαράσταση στα θύματα βίας ώστε να μην κρατάνε το στόμα τους κλειστό»

«Παρόλο που ο μητροπολίτης Κοζάνης έχει σπουδάσει νομική αγνοεί το γεγονός ότι ο όρος γυναικοκτονία χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα».

Πρέπει να δράσουμε εμείς. Τσακίζουμε το φασισμό σημαίνει πως σώζουμε ζωές. Δεν περιμένουμε ούτε από κράτος – μπανανία, ούτε από αστούς δικαστές, ούτε από τράγους που ευλογούν το άδικο. Όπου βρείτε σοβινιστικό γουρούνι, κράξτε το!


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2021 | 3:59 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου