Loading...

Κατηγορίες

Κυριακή 31 Οκτ 2021
Τάκης Θεοδωρικάκος: Στην καρδάρα είναι η καρδιά του κι όχι στη ζωή του κάθε «γύφτου»
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

Πηγή: Τάκης Καριώτης - Documento

 

Δεν κάνει μωρέ όσα κάνει ο Θεοδωρικάκος επειδή είναι κακός άνθρωπος. Ή κακός υπουργός της προστασίας μας. Δεν έγινε ξαφνικά φίλος των αγριεμένων αστυνομικών και των αγριεμένων φίλων των αγριεμένων αστυνομικών, που επευφημούν σαν ήρωες έξω από τα δικαστήρια τους εφτά του Περάματος. Δεν έγινε φανατικός ακροδεξιάς, πατριώτης του ροπάλου και εθνικόφρων του τρίκυκλου στα καλά καθούμενα. Ποινή εκτίει ο άνθρωπος. Εξετάσεις δίνει, ενόψει και εκλογών. Χρειάζεται κι αυτός μια φετούλα ή έστω ένα ξεροκόμματο από τον άρτο τον επιούσιο της ΝΔ του Μητσοτάκη. Είναι υποχρεωμένος να πουλήσει κι αυτός μια περσόνα, έτσι που την ώρα του σταυρού να μην τον στείλουν στον Γολγοθά αλλά στη Βουλή.

Πρόκειται για το σύνδρομο της Μακρονήσου, όπως το μαρτυρούσαν οι παλιοί, προσαρμοσμένο βέβαια στα δεδομένα του Κυριάκου. Τα δίσεκτα εκείνα χρόνια που ο Σκαλούμπακας είχε αναλάβει την ιδεολογική και εθνική αναμόρφωση των εξωνημένων, εκείνος που δεν έκανε απλώς δήλωση μετάνοιας αλλά προσχωρούσε στους αλφαμίτες και τους αναμορφωτές έπρεπε να δέρνει πιο σκληρά απ’ όλους. Να κοπανάει τόσο δυνατά τους πρώην συντρόφους του ώστε να πείσει ότι είχε όντως αναμορφωθεί και ανήκε με όλη του την ψυχή και όλο του το ρόπαλο στους γνήσιους Ελληνες. Εξετάσεις έδινε καθημερινά διά ροπάλου και οι ειδικοί τον αξιολογούσαν με βάση τα σημάδια στις ξένες πλάτες. Βαράει γερά, σακατεύει, άρα έγινε δικός μας. Περνάει!

Αυτά συμβαίνουν σε νέες συνθήκες και με τον έρμο τον Τάκη. Οι σοβαροί δεξιοί, μετριοπαθείς και αυστηροί, δεν συγχωρούν τα πολιτικά σάλτα και προτιμούν τους πολιτευτές τύπου Δένδια, Κακλαμάνη κ.λπ. Οι ακροδεξιοί που παρελαύνουν με ελληνικές σημαίες στο διαδίκτυο έχουν κορόνα στο κεφάλι τους τον τρικέφαλο Κέρβερο Αδωνη - Πλεύρη - Βορίδη, αλλά είναι και πιο ανεκτικοί στους ειλικρινώς μεταμεληθεντες. Πάντα ήταν... 

Κι αφού του κάθισε και το υπουργείο της καταστολής, που το συμπαθούν τρελά οι Ελληναράδες, σαν υπουργός καταστολής θα φερθεί. Και θα συμπαρασταθεί και θα τιμήσει και θα χειροκροτήσει, που λέει ο λόγος, τους αστυνομικούς γενικώς. Και τους αστυνομικούς ειδικώς που έπραξαν όσα διέπραξαν στο Πέραμα.

Συνεπώς μην τον κοπανάτε, το πολιτικό του μεροκάματο βγάζει. Εξάλλου το σώμα του ακέφαλο περιφέρεται σε κρατητήρια για να συμπαρασταθεί στους εφτά και σε συγχαρητήρια στη Δικαιοσύνη -ανεξάρτητη, ανυπερθέτως- που τους άφησε ελεύθερους χωρίς όρους. Το κεφάλι του με τα προσήκοντα κέρατα βρίσκεται από καιρό καρφωμένο πάνω από το τζάκι του Μητσοτάκη. Και να το θυμηθείτε πως ό,τι κι αν φωνάζουν οι δικαιωματικοί, στα μαλακά θα πέσουν υπηρεσιακώς τα «παιδιά», διότι δεν αρμέγει την ακροδεξιά αγελάδα ο Τάκης για να δώσει ύστερα μια κλοτσιά στην καρδάρα με το γάλα. 

Στην καρδάρα είναι η καρδιά του κι όχι στη ζωή του κάθε «γύφτου»...


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 | 6:23 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου