Loading...

Κατηγορίες

Σάββατο 06 Νοέ 2021
Στελέχη Ν.Δ: Η ντροπή της χώρας, του ανθρώπινου είδους!
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175 

 

«Τηλεκανίβαλοι» ήταν ο τίτλος μιας σατιρικής ταινίας του 1986. Με τους σημερινούς τηλεκανίβαλους δε γελάμε καθόλου. Η μπόχα είναι αποπνικτική, η παρακμή έντονη και η σαπίλα παντού.

Η ανθρωποφαγία καλλιεργείται. Ζητωκραυγάζουν και χαίρονται οι υποκριτές για τους θανάτους. Πέθανε νέος ανεμβολίαστος! Τι χαρά που έχουν να κάνουν ρεπορτάζ τα όρνεα των καναλιών, οι κροκόδειλοι, τα πτωματοφάγα όρνεα. Από κοντά τα τρισάθλια βολεμένα τρολλάκια. Τα κόπρανα του διαδικτύου. Απαντούν οι άλλοι με την ίδια υποκρισία, την ίδια χαρά όταν πεθαίνει κάποιος εμβολιασμένος! Που μας κατάντησαν;

«Να μην νοσηλεύονται ανυπάκουοι άρρωστοι» λένε οι αρρωστημένοι ναζίδες μπολιασμένοι με μίσος, κόμπλεξ και βλακεία. Να μην πληρώνουν τότε φόρους λέω κι εγώ. Αν δεν υπάρχουν βασικά αγαθά τα οποία οφείλει να παρέχει ένα κράτος, όπως η Δημόσια Υγεία και η Παιδεία, τότε δεν πρέπει να είμαστε όχι απλά σκλάβοι, κορόιδα σκλάβοι, να ταΐζουμε κηφήνες και πλιατσικολόγους.

Χειρότεροι βέβαια όλων οι νεοδημοκράτες απόγονοι του Χανς του Γκεσταπίτη και της γίδας Κανούτας. «Δεν μπορούμε να πληρώνουμε μόνιμους πυροσβέστες ή εκπαιδευτικούς». Μιζαδόρους όμως της ΝΔ μπορούμε. Τα θαλασσοδάνεια της; Να πάρουμε μόνο εποχιακούς μπάτσους και παπάδες. Εκεί γιατί παίρνουμε μόνιμους. Για να αρθεί η μονιμότητα στον κλήρο και τους πραιτοριανούς, να δω τι θα λένε τα γαλάζια κομματόσκυλα.

«Εμπόδισαν την κυκλοφορία οι πυροσβέστες»! Αν τους έδειραν γι αυτό τι έπρεπε να κάνουν στο Μπακογιάννη με το Μεγάλο Περίδρομο, να τον κρεμάσουν; Αυτό έπρεπε, αλλά δεν το έκαναν. Για να κάνουν μια απεργία το καλοκαίρι οι πυροσβέστες, να αφήσουν όλους τους δρόμους ελεύθερους. Να δείτε πως σφίγγουν οι ναζιστικοί κώλοι. Οι πυροσβέστες όμως έφαγαν πολύ ξύλο γιατί πήγαν να σβήσουν τις φωτιές, να σώσουν σπίτια και ζωές. Προσπάθησαν έτσι να χαλάσουν τις δουλειές με τις ανεμογεννήτριες.

Η ΝΔ έπαθε ήττα με την απεργία τόσο των διανομέων όσο και των εργαζόμενων της COSCO. Και στις δυο περιπτώσεις ήταν με τα αφεντικά. Αυτή των λιμενεργατών την έβγαλε παράνομη. Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη. Κι όταν υπάρχουν αλυσίδες χρέος του σκλάβου είναι να τις σπάει.

Έχουμε να κάνουμε με φασιστικά τέρατα. 16.200 νεκροί. Γι αυτούς φταίνε τα ίδια τα θύματα τους που πέθαναν! Όχι γιατί πάρθηκαν παράλογα αντιφατικά μέτρα που δεν είχαν σχέση με πανδημία αλλά με τη χούντα που έκανε ο γιος του Αποστάτη, όχι γιατί έχουμε λιγότερους γιατρούς κι από πέρυσι, όχι επειδή απαξιώθηκε, διαλύθηκε πλήρως το ΕΣΥ από τους άχρηστους διευθυντές και την πολιτική λεηλασίας.

Φασισμός, μίσος για τους ανθρώπους, κόμπλεξ, ανοησίες και ψέματα. Αυτοί είναι οι νεοδημοκράτες. Ανθρωποφάγοι, καθάρματα που κοιτάνε μόνο να φάνε, σαδιστές, υποκριτές, ρουφιάνοι, ψεύτες και συκοφάντες. Εγκληματίες που ξεπλένουν εγκλήματα. Η ντροπή της χώρας, του ανθρώπινου είδους!


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2021 | 5:19 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου