Loading...

Κατηγορίες

Παρασκευή 07 Ιαν 2022
Λίγες κουβέντες.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

  

 
Γράφει ο mitsos175

 

Οι πιστοί βούτηξαν στα νερά, τα περισσότερα βρώμικα, κάποιοι άλλοι όπως ο δήμαρχος της Αθήνας βούτηξαν λεφτά. 55.000.000 για φωτάκια. Για να τον ανεχόμαστε, δε βλέπουμε τι κάνει, οπότε πράγματι χρειαζόμαστε φως στο βάθος του τούνελ. Μόνο που δεν είναι τούνελ, είναι πηγάδι κι εμείς πέφτουμε. Πότε θα ρίξουμε στην Πηγάδα τους ναζί; Όταν ξυπνήσουμε. Όνειρα γλυκά.

Χαράς Ευαγγέλια! Ο δικτάτορας Μητσοτάκης είπε πως θα μας ενισχύσει με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Έχοντας υπόψη το παραπάνω σκάνδαλο του ανεψιού, πιστεύω πως και το λογαριασμό ρεύματος από τα φωτάκια του Μπακογιάννη θα τον πληρώσουμε εμείς.

Τώρα μπορεί να πει κάποιος «γιατί αντί για «ενισχύσεις» δε μειώνει απλά το ρεύμα; Διότι οι δήθεν ενισχύσεις είναι λόγια, άντε να είναι και κάνα ψίχουλο. Οι αυξήσεις θα είναι χρήμα, πολύ χρήμα που θα φύγει από την τσέπη μας.

Θυμάστε που έβαζε πρόστιμα στους νέους; Ήρθε η σειρά των πενηντάρηδων. Θα πληρώσουν κι αυτοί, επειδή δεν είναι υπάκουοι να κάνουν κάθε 7 μήνες κι από μια δόση. «Μα πιάνουν για να τις κάνουμε»; Αυτό είναι άσχετο. Κρατούμενοι είμαστε όλοι, φυλακισμένοι, που μας κάνουν καψόνια. Δεν έχει σχέση η επιδημία, με δικτατορία έχουμε να κάνουμε.

Τα μέτρα άλλωστε αποδίδουν: 21.185 νεκροί πολλοί περισσότεροι από τα άλλα κράτη. Έμειναν δηλαδή χιλιάδες συντάξεις, οι οποίες θα φαγωθούν από τα λαμόγια του κόμματος. «Πως είναι δυνατόν και να εμβολιαστούμε και να πεθάνουμε»; Εύκολο! Διώχνουν τους γιατρούς, δεν παίρνουν τίποτε άλλο εκτός από εμβόλια που λήγουν αμέσως και να το αποτέλεσμα. Η μουσική φταίει, το είμαστε όρθιοι - όχι γονατιστοί και οι ανεμβολίαστες μάγισσες.

Η μάσκα που διαφημίζουν «προστατεύει 25 ώρες». Αλήθεια; Τα πειράματα στο Εξωτερικό δεν λαμβάνουν υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Πχ Βγάλατε τη μάσκα για να φιλήσετε ένα τζάμι που πριν το φίλησαν δεκάδες και μετά την βάλατε ξανά; Κάντε κι αυτό να δούμε πόσο προστατεύει. Το να περιμένεις με ένα μόνο όπλο να νικήσεις τον ιό είναι σα να περίμενες να πετάξει ένα αεροπλάνο μόνο με τα φτερά. Χωρίς ουρά, κινητήρα, άκατο κλπ. Δεν πρόκειται.

Αν πήρες από τη λίστα Πέστα, τόσα λεφτά όσα οι "έγκυροι", έχεις δίκιο να είσαι με το Μητσοτάκη.  Είναι ωραίο να θησαυρίζεις τόσο εύκολα. Βέβαια χάνεις εντελώς την αξιοπρέπεια σου, αλλά τι είχαν αυτοί, τι έχασαν ...  

Αν είσαι από αυτούς που κλαίγονται πως βάζουν λουκέτο, ενώ ψήφισαν ΝΔ, σου λέω καλά να πάθεις παλιομαλάκα. Γιατί εσύ και τα άλλα χαϊβάνια μας πήρατε όλους στο λαιμό σας. Αυτοί που κλείνουν, απολύονται κλπ, ενώ δεν ψήφισαν τη Νέα Δικτατορία, δε φταίνε σε τίποτα. Σε αυτούς λέμε να αγωνιστούμε όλοι μαζί να φύγουν οι ναζί.


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022 | 5:03 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου