Loading...

Κατηγορίες

Τετάρτη 05 Ιαν 2022
Μια σοβαρή ανάλυση μιας γελοίας επιστολής.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

Γράφει ο mitsos175

Αφού έσκασα στα γέλια με την επιστολή των παπάδων για τον δεξιό ψάλτη βουλευτή της ΝΔ θα σχολιάσω.

Γιατί. Υπάρχει εσωκομματικός πόλεμος στη ΝΔ. Παρά τα παραμύθια των γκάλοπ η ΝΔ καταρρέει. Είναι πολύ κάτω από το 20% του εκλογικού σώματος. Το ποσοστό που θα πάρει εξαρτάται από την αποχή, πάντως θα είναι πολύ μειωμένο από όσο πήρε. Αν δεν είχε τα χάλια του ο ΣΥΡΙΖΑ, που της δίνει πισινό, θα είχε ήδη πέσει. Μπορεί μάλιστα με την αγανάκτηση που υπάρχει, να μην προλάβουν εκλογές.

Χειρότερος πόλεμος υπάρχει ανάμεσα στους παπάδες. Μιλάμε για υπόγεια σφαγή. Μέσα σε αυτό το νοσηρό κλίμα υπάρχουν χτυπήματα βρώμικα σαν την ψυχή τους. Κάποιοι λοιπόν θεώρησαν καλό από τη μια να γλείψουν το δικτάτορα από την άλλη για να δείξουν πως είναι χρήσιμοι, να καρφώσουν τον υποκριτή αισχρό βουλευτή προωθώντας φυσικά στη θέση του κάποιον δικό τους.

Θυμίζουμε πως όλοι οι βουλευτές της ΝΔ ψήφισαν τα εξοντωτικά μέτρα κατά των ανεμβολίαστων σε μια προσπάθεια να μεταθέσουν την ευθύνη των εγκλημάτων τους. Ο υποκριτής λοιπόν αυτός δεξιός ή ακροδεξιός ψάλτης ψάχνει ψήφους στους ανεμβόλιαστους, γιατί το κόμμα του πιθανότατα χάνει την έδρα, παρά τις 10,5 μονάδες διαφορά που είχε στις εκλογές. Είναι δε κατάπτυστος, κι αν είχαν μυαλό οι αρνητές ιερείς θα τον έπαιρναν στο κυνήγι.

Όσα λέμε κατά των τρισάθλιων ψεκασμένων ρασοφόρων ισχύουν στο ακέραιο. Στο μέτρο που τους αναλογεί έχουν ευθύνες, αφού αρνούνται μερικοί από αυτούς ακόμα και τον ιό! Και αν ήταν μόνο για τον εαυτό τους δε θα έλεγα τίποτε. Παίρνουν όμως στο λαιμό τους κόσμο κυρίως ηλικιωμένους.

Όμως για την κατάσταση που υπάρχει ευθύνεται η κυβέρνηση, η γαλάζια εγκληματική οργάνωση. Οι 21.000 και πλέον νεκροί είναι έργο του Μητσοτάκη, λόγω της απαξίωσης του ΕΣΥ.

Για να αποφύγουμε τα χειρότερα πρέπει να υιοθετηθούν 100% οι προτάσεις του ΚΚΕ. Όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, αφού πρέπει να αλλάξει ολόκληρη η πολιτική. Από πολιτικής λεηλασίας και κλεψίματος, αυταρχική και αδίστακτη, να γίνει ανθρωποκεντρική. Οι νεοδημοκράτες είναι ανθρωποφάγοι δεν έχουμε αυταπάτες πως θα το γυρίζουν στη χορτοφαγία. Το μόνο χόρτο που τρώνε ως συνοδευτικό είναι σανό.

Ο πανικός είναι έκδηλος. Η κατάσταση έχει ξεφύγει και αντί να τρομοκρατηθούν οι γονείς ώστε να εμβολιάσουν τα παιδιά, τρομοκρατήθηκαν οι γαλάζιοι τρομοκράτες με όσα ζητάνε δικαίως γονείς και εκπαιδευτικοί.

Αν είχα παιδί, δεν υπήρχε περίπτωση να το στείλω σε τάξη που υπήρχε έστω και ένα κρούσμα. Κι ας έκαναν ό,τι ήθελαν. Κι αν πουν κάποιοι για τα εμβόλια, τους θυμίζω τι λένε επίσημα και τα εξαγορασμένα ΜΜΕ. Ακόμα κι αν υποθέσουμε πως πιάνει το εμβόλιο χρειάζονται τουλάχιστο 3 δόσεις (Το Ισραήλ πάει για 4η αφού δεν πιάνει ούτε η 3η), με διαφορά αρκετών ημερών η μια από την άλλη. Άρα ακόμα κι αν εμβολιάζονταν όλα τα παιδιά όπως ζητάνε, θα έπρεπε να μείνουν κλειστά τα σχολεία μήνες!

Αλλά λύση είναι η ενίσχυση του ΕΣΥ, λεφτά για την Παιδεία και τη Υγεία.

Λύση επίσης είναι να μην ανεχόμαστε καθάρματα.Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022 | 4:20 μ.μ.

πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου