Loading...

Κατηγορίες

Τετάρτη 05 Ιαν 2022
Οι χειρότεροι αλήτες είναι πάντα οι Κιναλήτες. Ένα διαχρονικό ρητό.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

ΚΙΝΑΛ, η τσόντα του Μητσοτάκη. Το δεκανίκι, το υποπόδιο, τα χειρότερα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ. Ας ακούσουμε την πρότασή τους για τα σχολεία.

«Να μειωθεί το 50+1». Πόσο να γίνει; 49; 48; Όταν είσαι σε κλειστό χώρο ώρες με έναν – μόνο έναν που έχει μια ασθένεια τόσο μεταδοτική, τι λες πως θα γίνει; Θα κολλήσουν οι υπόλοιποι. Να το κάνουμε αυτό και για τη μηνιγγίτιδα, πλυντήρια της ΝΔ; Ε συνεταίροι στο έγκλημα;

Οι θέσεις του ΚΚΕ στο μεταξύ είναι γνωστές. Μην πει κανείς άσχετος πως θέλει να ανοίξουν τα σχολεία με χιλιάδες κρούσματα. Θέλει νέες αίθουσες και διορισμούς. Θέλει αυξημένα κονδύλια σε Υγεία - Παιδεία.

Το ΚΙΝΑΛ ως λαγός θέλει αυτό που θέλει ο Μητσοτάκης. Κάποτε είχα πάει να ψωνίσω σ ένα μαγαζί. Και γίνονταν το εξής. Όταν ρωτούσα τον ένα συνέταιρο «πόσο κάνει», ο άλλος μου έλεγε «θα σου κάνουμε όμως έκπτωση» κι έλεγε λίγο μικρότερη τιμή από αυτή που μου έλεγε ο πρώτος. Για να πουλήσουν έχουν πλάκα, αλλά εδώ μιλάμε για ζωές.

«Να προετοιμαστεί η τηλεκπαίδευση». Να δοθούν κι άλλα σε εταιρείες; Όπως έγινε πέρυσι που οι εκπαιδευτικοί «έφαγαν το παλούκι» και οι εταιρείες το χρήμα; Δε το διευκρινίζει επίτηδες.

Για νέα σχολεία λέει; Για διορισμούς; Όχι βέβαια! Τα πλέον σημαντικά αγνοούνται.

«Τα rapid tests να γίνονται στα σχολεία από κλιμάκια του ΕΟΔΥ». Μπράβο οπαδοί του Ηρώδη. Δηλαδή θα γίνονται ουρές και στα σχολεία. Εκτός αν πάνε θρανίο - θρανίο και βγαίνει η μάσκα στην τάξη, ώστε να κολλάνε αμέσως μην περιμένουν να περάσει ώρα. Να σας δω στην πράξη.

«Να αναληφθούν από τα αρμόδια Υπουργεία πρωτοβουλίες ενημέρωσης των μαθητών γυμνασίων και λυκείων, για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού».

Μα γι αυτό γίνεται η τρομοκρατία από τη γαλάζια συμμορία. Να εμβολιαστούν και τα παιδιά. 1000 ευρώ το δευτερόλεπτο είναι αυτά. Να μην γίνουν 2.000; Πείτε μας όμως το ποσοστό παρενεργειών, μην ντρέπεστε. Μικρό έ; 0,003%, λέω ένα νούμερο. 0,002% είναι η θνητότητα στα παιδιά. Νομίζω το 0,002 είναι μικρότερο του 0,003. Θα πιάνουν έστω τα εμβόλια; Μετά από 500 δόσεις μπορεί να βαρεθεί ο ιός τα ίδια και τα ίδια.

Νέα μετάλλαξη από Καμερούν; Ωραία! Γιατί το Καμερούν έχει λιγότερους νεκρούς κι από τη Μποτσουάνα. Η μετάλλαξη καρδιά μου είναι Γαλλική. Η Γαλλία του ναζί Μακρόν έχει κρούσματα όσο όλος ο πληθυσμός της Ελλάδας και 124.563 νεκρούς. Αλλά κι εκεί οι ανεμβολίαστοι φταίνε, όχι ο εγκληματίας που κυβερνά. 74% οι εμβολιασμένοι Γάλλοι πάνω από το όριο του 70% της υποτιθέμενης ανοσίας της αγέλης.

Καμερούν 2,5% εμβολιασμοί, αλλά 1.851 νεκροί, 67 θάνατοι ανά εκατομμύριο. Οι Γάλλοι; 1.902! 28 φορές χειρότερα! Τους «έσωσε» κι εκεί ο ναζί Μακρόν. Αλλά ποιοι είναι ακόμα χειρότερα; Όχι να το «παινευτούμε», εμείς! 2.035 θάνατοι ανά εκατομμύριο, περάσαμε και τη Χιλή! Στο Καμερούν αναρωτιέμαι αν λέει κανείς «Ζήτω! Έχουμε 30 φορές λιγότερους θανάτους από την Ελλάδα!» όπως έκανε εδώ ο Άδωνης.


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022 | 1:53 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου