Loading...

Κατηγορίες

Τρίτη 04 Ιαν 2022
Αν υπάρχει Κόλαση, τους περιμένει.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

Λίγες ημέρες πριν από τη σύλληψη του γέροντα Παστίτσιου είχε προηγηθεί ερώτηση στη Βουλή από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά, σχετικά με την ιστοσελίδα του.

Ο γνωστός Παππάς, που έψαχναν μετά οι μπάτσοι 9 μήνες ενώ ήταν δίπλα τους; Ο καταδικασθείς για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης; Γιατί ποιος νομίζεις πως είναι ο «φύλακας της ηθικής»; Ο εγκληματίας!

Όπως ο προδότης θα σου παρουσιαστεί ως υπερπατριώτης. Καμουφλάζ λέγεται, παραλλαγή. Μην πάει το μυαλό σου τι είναι πραγματικά. Σατανιστής ναζί ο Παππάς, εγκληματίας, κι έλεγε δήθεν υπέρ της θρησκείας.

Το «ου φονεύσεις» το είχε ακουστά; Μην πω τώρα «αγάπα τον πλησίον» και το χοντρύνω δε θέλω.

Οι παπάδες θυμούνται να πουν πως ο Χριστιανισμός είναι θρησκεία της αγάπης, όταν μειώνεται η δύναμή τους. Αν αποκτήσουν εξουσία, θα τσακίσουν κάθε άνθρωπο ακόμα και πιστό στο Θεό. Ο Μεσαίωνας δεν πέρασε γι αυτούς. Είναι μέσα τους.

Για τον Αμβρόσιο ειδικά. Παραδέχομαι πως είναι από τους ελάχιστους ακροδεξιούς που κοιτάει το μαγαζί. Οι άλλοι υποτάχθηκαν στο κόμμα του Μητσοτάκη.

Ο Αμβρόσιος λέει αυτά τα παλαβά, γιατί υπάρχουν πολλοί δυσαρεστημένοι, κυρίως κατώτεροι κληρικοί. Αυτούς λοιπόν μαζεύει γύρω του, όπως και μια μερίδα φανατικών.

Γιατί; Είναι πολύ ηλικιωμένος και αντιπαθής, ώστε να διεκδικήσει μεγαλύτερη εξουσία. Φοβάται επομένως πως οι εχθροί του, μέσα στην Ιερά Σύνοδο, θα εκμεταλλευτούν τη σχέση τους με την κυβέρνηση, για να τον τελειώσουν. Έχει πολλούς σκελετούς απ’ ότι φαίνεται κι ετοιμάζει την άμυνά του. Αυτός είναι πόλεμος εσωτερικός.

Προφανώς λέει επικίνδυνες μπούρδες, τις οποίες η κυβέρνηση φρόντισε να δημοσιεύει σε όλα τα μέσα, για να λειτουργήσουν τα δικά μας αντανακλαστικά και να κάνουμε το λάθος να υπερασπιστούμε έστω και έμμεσα την εγκληματική πολιτική της. Το έκανε με τον Άνθιμο και το Μπουτάρη, δεν πρόκειται να την πατήσουμε ξανά.

Ο Μητσοτάκης είναι υπεύθυνος για 20.990 νεκρούς ως τώρα. Ό,τι βλακεία και να έλεγε το παπαδαριό μια κυβέρνηση μπορεί να πείσει τον κόσμο. Μια κυβέρνηση όμως σοβαρή, που θα δώσει για την Υγεία, που θα χωρίσει επιτέλους το Κράτος από το Παρακράτος της Εκκλησίας ΑΕ.

Η Θρησκεία με την εμφάνιση της επιδημίας δέχτηκε το ισχυρότερο χτύπημα που έγινε ποτέ. Προχωρήσαμε αιώνες μπροστά, καθώς οι ανίεροι ιερείς είναι πλέον αποδυναμωμένοι. Ουδέν κακό αμιγές καλού. Η δε προσπάθεια του δικτάτορα να ρίξει αλλού τις ευθύνες των εγκλημάτων του βοήθησε άθελά του στη συντριβή των πιο επικίνδυνων συμμάχων του.

Μην ξεχνάτε το βρώμικο ρόλο που έπαιξαν όλοι αυτοί πριν λίγα μόλις χρόνια όταν κατέβαιναν μαζί με ναζί σε συλλαλητήρια για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Οι θεούσες δεν αγαπάνε ούτε τα άντερά τους. Βγήκαν πχ συνάνθρωποι να γιορτάσουν τα 2022 χρόνια από τη γέννηση του Ιησού και λύσσαξαν. Αν υπάρχει Κόλαση, τους περιμένει.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 | 10:00 π.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου