Loading...

Κατηγορίες

Δευτέρα 03 Ιαν 2022
Ιούδας, Εφιάλτης και εθνικός ρουφιάνος.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο στο Βαθύ Κόκκινο «Ως τί επρόδωσε ο Ιούδας τον Χριστό».

Πριν πω για τους προδότες να πω πως το άρθρο αυτό πρέπει να το αναδημοσιεύσουμε όταν πλησιάζει το Πάσχα.

Να πω ακόμα πως όσοι θέλουν να γιορτάσουν τότε να κάνουν το εξής: Να πάρουν μια σούβλα, μόνο σούβλα τίποτε άλλο και να πάνε έξω από τη Βουλή, το σπίτι του δικτάτορα ή τους τηλεοπτικούς βόθρους.

Να τους πουν πως, αν αρχίσει ο Κούλης τις περσινές τρέλες, θα σουβλίσουν αυτόν και τους αλητήριους που κατακλέβουν το δημόσιο χρήμα. Θα δείτε, θα πέσουν αμέσως τα κρούσματα. Κι αν κουνηθούν οι πραιτοριανοί, γίνεται και μια Νέα Σμύρνη.

Στους προδότες τώρα. Γιατί κάποιος προδίδει; Πιστεύω πως γενικά το κάνει για το προσωπικό του κέρδος. Υπάρχουν όμως και χαφιέδες που το κάνουν επειδή τους αρέσει. Μόνο και μόνο για να δουν τον άλλο να υποφέρει. Στην δικτατορία πχ υπήρχαν καταδότες που δεν αμείβονταν. Πήγαιναν στο μπάτσο και έλεγαν χαρτί και καλαμάρι τι άκουγαν. Αυτοί οι ρούφουλες γιατί το έκαναν; Γιατί ήταν μαλάκες.

Εξετάστε λοιπόν κι αυτό το ενδεχόμενο. Κάνουν σεξ στις πυλωτές οι νέοι και θα γκαστρωθεί η γριά που τους παίρνει μάτι; Βέβαια εδώ έχει μείνει έγκυος γυναίκα από λουλούδι. Δε θυμάμαι όμως τι λουλούδι. Ορχιδέα; Ντάλια; Χρυσάνθεμο; Γαρίφαλο;

Ο εθνικός ρουφιάνος όταν κάρφωνε τον σύντροφο δεν το έκανε για να πάρει περισσότερα φράγκα.

Μην ξεχνάτε ακόμα πως οι αποστάτες, αυτοί που αλλάζουν στρατόπεδο, γίνονται οι χειρότεροι εχθροί. Πόσα καθάρματα της δεξιάς ξεκίνησαν ως Κομμουνιστές;

Η προδοσία πάντα έχει και βαθύτερο προσωπικό κίνητρο. Η αμοιβή είναι ο καταλύτης. Εκείνος που είναι στο χαρακτήρα του να προδώσει, θα το κάνει έτσι κι αλλιώς. Τον γαργαλάει, το θέλει. Προσπαθούμε να εξηγήσουμε με λογική τη ρουφιανιά; Έχει λογική ο εθνικός ρουφιάνος;

Είναι πολύ ωραίο άρθρο, έχει πολλά σοβαρά ερωτήματα. Τα οποία δύσκολα απαντιόνται. Αν πεις πχ ότι οι Αρχιερείς ήθελαν να συλλάβουν νύχτα τον Ιησού για να μην αντιδράσουν οι οπαδοί του, όπως κάνουν πχ οι μπάτσοι επιχειρήσεις στα Εξάρχεια, θα ανταπαντήσουμε πως ο κόσμος έλεγε να τον σταυρώσουν και μάλιστα γρήγορα και πως προτίμησε το Βαραββά! Καλοί μαλάκες κι αυτοί.

Σημασία έχει πως, όταν η εξουσία νιώσει ότι κινδυνεύει, απαντά με συλλήψεις, ενώ φροντίζει να βγάλει από τη μέση αυτούς που ασκούν κριτική. Έστω κι αν αυτά που κάνει είναι ηλίθια και της γυρίσουν τελικά μπούμερανγκ, όπως πχ με την νέα απόπειρα φίμωσης του Ζαραλίκου.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022 | 6:28 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου