Loading...

Κατηγορίες

Τρίτη 11 Ιαν 2022
Ήρθε η ανάπτυξη! Της ανεργίας, της διαφθοράς, της καταστολής…
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

Είμαστε οι πρώτοι στους ανέργους. «Χρυσό» Ευρωπαϊκό μετάλλιο με 39,1% στους νέους και 13,4% στο σύνολο. «Μπράβο» στην κυβέρνηση καθαρμάτων για την πρωτιά. Χρειάστηκε πολλή προετοιμασία για να έχουμε τους περισσότερους ανέργους. Λουκέτα, απολύσεις, πρόστιμα… Αλλά τα κατάφεραν! Η ΕΕ έχει μέσο όρο 6,5% οπότε «διαπρέψαμε» και σ’ αυτό τον τομέα.
Οι Ισπανοί ήρθαν δεύτεροι στους νέους, αλλά τους ρίχνουμε 10 μονάδες! 29,2%. Υπήρξε μάλιστα αύξηση από πέρυσι, αφού τον Οκτάωρη ήταν 32,8 ενώ το Νοέμβρη ανέβηκε 6,3 μονάδες ή 19,21% σε ένα μόλις μήνα. Αυτό είναι ανάπτυξη! «Καταλληλότερος» ο Κούλης, τι να λέμε τώρα. Κάποιος κολλητός του κόμματος θα φτιάξει εργοστάσιο λουκέτων να τα οικονομήσει, τα οποία θα γίνουν υποχρεωτικά, θα τα φοράμε αντί για φερμουάρ.

Η φωνή του Σαμαρά, το antinews, καρφώνει πάλι το Μητσοτάκη λέγοντας πως τέτοια ρουσφέτια που κάνει, δεν ξανάγιναν τόσο σε έκταση, όσο και σε αισχρότητα. Διαβάστε το άρθρο έχει ενδιαφέρον. Ποιος να περίμενε πως θα έλεγα κάτι τέτοιο για το συγκεκριμένο site της ΝΔ;

«Ελλάς, Ελλήνων (μόνο) Μητσοτακικών» - Το Δημόσιο εάλω

Με «πιστοποιητικό φρονημάτων», μετά από υπόδειξη υπουργού, θα τοποθετούνται και θα προσλαμβάνονται Διευθυντές και υπάλληλοι στον ΕΦΚΑ – Σε ρόλο «διακοσμητικό» το ΑΣΕΠ - «Αστυνομία» εκδίωξης «αντιφρονούντων» – Τακτικές χούντας νοστάλγησε η κυβέρνηση των «αρίστων», στον δρόμο για τις κάλπες – Νέα εταιρία διαχείρισης της ακίνητης περιουσίας των ασφαλιστικών ταμείων που θα απαρτίζεται από «ημετέρους» - Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα κόμματα της Αντιπολίτευσης ακούν;»

Καλέ πως δεν ακούν στο ΣΥΡΙΖΑ; Απλά μιλάτε σιγά, γιατί κοιμούνται. Όταν ξυπνήσουν, θα ανακαλύψουν πως οι δικοί τους διώχτηκαν ανηλεώς και πως όλο το Δημόσιο έγινε φέουδο του Μητσοτάκη. Κοιμηθείτε κι άλλο μανάρια μου. Να μας πουν πάλι τα βολεμένα κομματόσκυλα της ΝΔ πως δεν έχουν για γιατρούς και εκπαιδευτικούς, δεν έχουν για τεστ, ΜΕΘ, λεωφορεία, σχολεία κλπ. Ε βέβαια, όταν το βαφτιστήρι τρώσει τον άμπακο τι να περισσέψει για τους άλλους. Αυτοί δε γλείφουν απλά το πιάτο, το τρώνε! Καλέ τι όρεξη είναι αυτή; Θα μας φάνε όλους!

Φυσικά ο παραλογισμός συνεχίζεται. Οι ηλικιωμένοι που δεν έκαναν εμβόλιο και σε λίγο όλοι όσοι δεν κάνουν τις δόσεις, θα έχουν πρόστιμο, εκτός αν είναι μπάτσοι. Φταίνε τώρα οι Αναρχικοί να λένε πως οι μπάτσοι δεν είναι άνθρωποι, αλλά ζώα από τα οποία παίρνουμε ζαμπόν, μπέικον κι άλλα αλλαντικά, και που (ως γνωστό) δεν κολλάνε το συγκεκριμένο ιό; 

Εν μέσω πανδημίας ανοίγουν σχολεία. Καλά λένε μετά κι οι εστιάτορες «εμείς γιατί να είμαστε κλειστά; Στο πηγάδι κατουρήσαμε». Όχι, αλλά σας έχει ουρήσει ο πρωθυπουργός. Λένε λοιπόν να βάλουν ξανά μουσική. Μιλάμε για πολύ Ελευθερία! Πάντως ένα πένθιμο εμβατήριο είναι ό,τι πρέπει. Μοιρολόγια, «το έχε γεια καημένε κόσμε» κλπ - κλπ. Αν δεν πιάσει να ακούμε μουσική καθιστοί, θα την ακούμε ξαπλωμένοι. Γιατί αυτά τα παλαβά; Γιατί κάποιοι σίγουρα την έχουν ακούσει. Πότε θα την ακούσει ο κόσμος και θα αρχίσει η να κυνηγά τους εγκληματίες της ΝΔ, δεν ξέρω. Πάντως τότε θα τελειώσουν τα βάσανα μας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022 | 11:00 π.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου