Loading...

Κατηγορίες

Πέμπτη 21 Οκτ 2021
Ο Βελόπουλος είναι η απάντηση στην ερώτηση “γιατί πρέπει να πετάξω το χαζοκούτι”.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 Γράφει ο mitsos175

 

Χαζοκούτι είναι η ανεπίσημη ονομασία της TV. Άκουγα τη λέξη από όταν ήμουν μικρός, τότε που δεν υπήρχαν πολλές συσκευές στην Ελλάδα. Βασικά στο χωριό μας δεν είχαμε καν ρεύμα. Γρήγορα καταλάβαμε πως ήταν ακόμα ένα μέσο που χρησιμοποιούσαν οι κυβερνώντες, οι έχοντες και κατέχοντες δηλαδή, για προπαγάνδα.

Ένα σωρό βλακείες έχουν ακουστεί κατά καιρούς. Τα τελευταία χρόνια όμως η χωματερή γέμισε, ο βόθρος ξεχείλισε από τις άθλιες εκπομπές τα ριάλιτι, τα πρωινά, τα δελτία ψεμάτων, τις τηλεπωλήσεις κλπ.

Ένα από τα χειρότερα σκουπίδια είναι η εκπομπή του ακροδεξιού Βελόπουλου. Έχουμε πει πως είναι πατριδοκάπηλος πολιτικάντης, καταδικασμένος ως απατεώνας, αλλά ό,τι και να πούμε, είναι λίγο.

Γιατί είναι στη Βουλή; Γιατί το χαζοκούτι σε συνδυασμό με την κουταμάρα έχει σοβαρές παρενέργειες. Κι ενώ, αν ρωτήσω “γιατί έχουμε περισσότερους νεκρούς από τότε που αρχίσαμε να εμβολιαζόμαστε”, πράγμα που είναι πέρα για πέρα αληθινό, θα λογοκριθώ από το facebook, το google κλπ, ο Βελόπουλος μπορεί να λέει σαχλαμάρες κατά του εμβολιασμού ανενόχλητος από την TV.

Μην ακουστεί πχ ο Θουκυδίδης “φιλοκαλούμεν γαρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας”, θα βάλουν “μπιπ” οι λογοκριτές. Οι μαλακίες όμως του Προέδρου της Ελληνικής διάλυσης ακούγονται μια χαρά για πολλές ώρες κάθε μέρα. Όταν λοιπόν ακούει ο γέρος κι η γριά με τη μαλάκυνση τις βλακείες του, τις πιστεύει, γιατί το λέει κι η παροιμία: "Πες το πες το το κοπέλι έκαμε τη γριά να θέλει".

Ο Βελόπουλος είναι από τους καλούς μαθητές του Χίτλερ που έλεγε τα εξής. “Αν θέλετε την εύνοια των μαζών, πρέπει να λέτε τα πιο ηλίθια και τα πιο χοντρά ψέματα”, “οι μάζες πιο εύκολα πιστεύουν ένα μεγάλο ψέμα παρά ένα μικρό” και “είναι μεγάλη τύχη για τους ηγέτες που οι λαοί δεν σκέπτονται”. Η σχολή του Καρατζαφύρερ έχει τη μεγαλύτερη επιτυχία από οποιοδήποτε κολέγιο. Πείτε μου άλλη σχολή που έβγαλε τόσους υπουργούς και βουλευτές.

Άγνοια, συμπεριφορά προβάτου των ψηφοφόρων, σε συνδυασμό με τη συνεχή προπαγάνδα είναι το μυστικό της επιτυχίας του Βελόπουλου. Μόνο αυτό; Όχι φυσικά. Ο τύπος κανονικά έπρεπε να είναι φυλακή, όχι Βουλή. Τα μεγάλα συμφέροντα όμως θέλουν το Βελόπουλο.

Θέλουν να ψηφίζουν δυσαρεστημένοι δεξιοί, οι οποίοι για δικούς τους λόγους δεν υπήρχε περίπτωση να ψηφίσουν ΝΔ. Στην ουσία όμως ΝΔ ψηφίζουν, καθώς ο Βελόπουλος έχει ψηφίσει μαζί με τη γαλάζια συμμορία όλα τα αντεργατικά και φασιστικά νομοσχέδια.

Να πάμε τώρα στους εμβολιασμούς. Ο Βελόπουλος λέει απίστευτες βλακείες. Τις λέει ενώ ο ίδιος δεν είναι γιατρός. Τις λέει χωρίς να έχει κάνει σοβαρές επιστημονικές μελέτες. Ακόμα χειρότερα πουλάει επικίνδυνα σκευάσματα ως φάρμακα.

Εδώ να επισημάνουμε πως οι ακροδεξιοί, οι φασίστες, οι ναζί, οι νεοφιλελέ, θέλουν την εξόντωση όλων όσων δεν προσφέρουν πια στο κράτος το οποίο πιστεύουν πως είναι αγελάδα για να την αρμέγουν. Θεωρούν λοιπόν τους ηλικιωμένους “βάρος”. Η ειρωνεία είναι πως πολλοί είναι ψηφοφόροι τους, αλλά δεν τους νοιάζει. Δεν κυβέρνησαν, ούτε πρόκειται να κυβερνήσουν ποτέ χάρη στην πλειοψηφία, αλλά χάρη στην υποστήριξη των πλουσίων εκμεταλλευτών.

Όσο κι αν έχουμε τις απορίες μας για την αποτελεσματικότητα των παρασκευασμάτων των εταιριών, δεχόμαστε πως σε κάθε περίπτωση ο εμβολιασμός των άνω των 65 έχει μεγαλύτερα πλεονεκτήματα από το να μείνουν ανεμβολίαστοι. Η θνητότητα είναι πολύ παραπάνω από οποιαδήποτε παρενέργεια σε αντίθεση με τα παιδιά που η θνητότητα είναι περίπου ίδια ίσως και λίγο μικρότερη από τις παρενέργειες. Κάποιος 80 χρονών με υποκείμενα νοσήματα έχει στατιστικά πάνω από 45% πιθανότητα να πεθάνει, ακόμα και αν δεχτεί ιατρικές φροντίδες. Άνω των 65 το ποσοστό είναι 14,75% ενώ στα παιδιά 0,003%.

Εμείς απορρίπτουμε τον ψεύτικο διχασμό και τις υπερβολές τόσο από την ακροδεξιά κυβέρνηση όσο και από την ακροδεξιά “αντιπολίτευση”. Οι φασίστες έχουν σκοπό να εξοντώσουν κόσμο. Μην τους πιστεύετε.


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 | 6:59 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου