Loading...

Κατηγορίες

Σάββατο 04 Δεκ 2021
Η ανθρωποφαγία κρίθηκε συνταγματική.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

Νόμιμο δεν είναι το ηθικό, το ξέρουμε πλέον όλοι. Νόμοι είχαν και οι ναζί. Μάλιστα ο πρώτος ναζιστικός νόμος ψηφίστηκε και από άλλα κόμματα τα, οποία ήταν για το NSDAP (το ναζιστικό κόμμα) ότι το ΚΙΝΑΛ για τη ΝΔ.

Η Εγκυκλοπαίδεια γράφει.

«Ο "Εξουσιοδοτικός Νόμος" (γερμ. Ermächtigungsgesetz), επισήμως Νόμος για την Άρση των Δεινών του Λαού και του Ράιχ (Gesetz zur Behebung der Not von Volk und Reich), ήταν συνταγματική τροπολογία του Συντάγματος της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης, που μεταβίβαζε για περίοδο τεσσάρων χρόνων, την νομοθετική και εκτελεστική εξουσία από το γερμανικό κοινοβούλιο (Ράιχσταγκ) στην κυβέρνηση του Αδόλφου Χίτλερ. Ο νόμος υπερψηφίστηκε στις 23 Μαρτίου 1933, από όλους τους βουλευτές πλην των Σοσιαλδημοκρατών και επικυρώθηκε αμέσως από τον Πρόεδρο του Ράιχ, Πάουλ φον Χίντενμπουργκ. Αυτός ο νόμος ήταν ίσως ο πιο σημαντικός της διακυβέρνησης του Ναζιστικού Κόμματος αφού στην ουσία, καταργώντας την διάκριση των εξουσιών, παρέδωσε δικτατορικές εξουσίες και ανεξέλεγκτη ισχύ στα χέρια ενός μόνο πολιτικού φορέα».

Αγάπες μου! Έδωσαν μαχαιροπήρουνα και τσουκάλι σε ανθρωποφάγους! Το τι έγινε μετά είναι γνωστό. Πάντως είχαν πολύ χιούμορ. Άκου «για την Άρση των Δεινών του Λαού»! Για το καλό του δηλαδή! Για το καλό της Γερμανίας έγινε ο Β’ Παγκόσμιος που την ισοπέδωσε μαζί με την Ευρώπη και μεγάλο μέρος του υπόλοιπου πλανήτη. Πάντα τα μεγαλύτερα εγκλήματα γίνονται για το καλό μας. Σας θυμίζει κάτι πολύ πρόσφατο; Έχει κι άλλο που θα μας κάνει να ανατριχιάσουμε περισσότερο.

«Μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 5ης Μαρτίου 1933 και αφού ο Χίτλερ είχε καταφέρει να περάσει ήδη το "Διάταγμα για την προστασία του Λαού και του Κράτους" το οποίο καταργούσε το απαραβίαστο της ιδιωτικής ζωής και περιέκοπτε πολλές ατομικές και συλλογικές ελευθερίες, ολοκλήρωσε το νομοθετικό πλαίσιο με το οποίο θα κυβερνούσε με τον "εξουσιοδοτικό νόμο" που έφερε προς ψήφιση στο Κοινοβούλιο στις 23 Μαρτίου του 1933».

Κατάργηση απαραβίαστου ιδιωτικής ζωής δήθεν «για την προστασία του Λαού»! Από ποιον; Από τους προστάτες του κινδύνευε.

Φυσικά πρώτοι και καλύτεροι σύμμαχοι των σατανιστών ναζί οι θεούσες! «Οι διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο του Κόμματος του Κέντρου Λούντβιχ Κάας, κατέληξαν σε συμφωνία στις 22 Μαρτίου. Ο Κάας, καθολικός ιερέας, συμφώνησε να υπερψηφίσει το νόμο με αντάλλαγμα την παροχή υποσχέσεων για την προστασία των καθολικών Γερμανών, των καθολικών σχολείων και την διατήρηση καλών σχέσεων με το Βατικανό».

Και μια παρατήρηση. Ένα από τα μέλη του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος τότε, ο Φρις Μπάαντε έγραψε «Θυμάμαι, κάποιους βουλευτές του Κέντρου να κλαίνε μετά την ψηφοφορία και να μου λένε ότι ήταν πεπεισμένοι ότι θα είχαν δολοφονηθεί αν καταψήφιζαν...»

Τρίχες! Επέλεξαν να γίνουν αρεστοί στα κτήνη καταστρέφοντας εκατομμύρια. Και μετά, όταν είδαν τα σκούρα, άρχισαν τις κλάψες. Οι ανθρωποφάγοι στηρίζονται πάντα στους δειλούς. Τελικά τους τρώνε όλους. Πολλές ομοιότητες, πάρα πολλές…


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 | 2:00 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2023 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου