Loading...

Κατηγορίες

Κυριακή 28 Νοέ 2021
Ο νέος άγιος του Χριστιανισμού θα ονομάζεται Κ. Μητσοτάκης μας προαναγγέλλει η πιστή δούλη του Θεού Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου (Βίντεο)
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 
Τα νταλαβέρια, που έχει με τον Μεγαλοδύναμο το πορφυρογέννητο στέλεχος της Ν.Δ., η βαφτισιμιά του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου, ευρωβουλευτής της ΝΔ  Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου είναι γνωστά.

 

Αν θυμάστε πριν καιρό εξομολογήθηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ότι «Εκανα τάμα και είπα υγεία και θέλω να βρω τον έρωτα της ζωής μου. Και ο καλός Θεός μου τον έστειλε».  

Ο Υψιστος ανταποκρίθηκε σε άλλη μια επιθυμία της "πιστής δούλης" του, η οποία έχει καλά, και με τον Νίκο Γεωργιάδη, -οι πράξεις του οποίου πάντως δεν ξέρουμε αν ενθουσιάζουν τον θεό τους-, Αυτός είναι και ο λόγος που προσήλθε σαν μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του παιδεραστή

Δεν ξέρουμε πάντως αν ισχύει η ανεπιβεβαίωτη πληροφορία ότι οι προσευχές τις ευσεβούς Μισέλ συντέλεσαν ώστε το πρώην "δεξί χέρι και σχολικός φίλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας", ξεμπέρδεψε "αβρόχοις ποσίν" με τις περιπέτειες που είχε με την δικαιοσύνη τους. Απλώς καταγράφουμε το γεγονός.

Τα κονέ όμως της ευρωβουλευτού της Ν.Δ. με τους θαμώνες των επουρανίων τα είχαμε συναντήσει και σε μια άλλη είδηση:

 

 
Μάλιστα ο χρήστης του διαδικτύου που μας γνωστοποίησε αυτή την περίπτωση μας φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση απευθύνοντας μας την ερώτηση: "Τι έχουν να πουν τώρα οι άθεοι αριστεροί;".

 

Τούτων δοθέντων λοιπόν, σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να μην σκεφτούμε ότι πιθανόν σε λίγα χρόνια οι επίγονοι μας να προσκυνούν την εικόνα του "αγίου" Μητσοτάκη. 

Αφού έχουμε διαπιστώσει από τα παραπάνω, ότι τα τάματα και οι προσευχές της "πιστής δούλης" Μισέλ, εισακούονται, αυθωρεί και παραχρήμα από Μεγαλοδύναμο, έτσι θα έχουν ανταπόκριση και οι ευχές της. 

Αφού, λοιπόν, όπως ακούμε και στο παρακάτω βιντεάκι -να ευχαριστήσουμε την καλή φίλη που μας το έστειλε- ευχήθηκε  "να αγιάσει" ο κ. Πρόεδρος, πρέπει να υποθέτουμε βάσιμα ότι σε κάποια χρόνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ενταχθεί στο επίσημο εορτολόγιο της επικρατούσας θρησκείας. 

Δεν θα αποτελέσει και κάτι το ιδιαίτερο. Ετσι κι αλλιώς ένα σωρό λαμόγια, απατεώνες και εγκληματίες, όταν πεθάνουν οι παπάδες μετά τους κάνουνε «αγίους», «οσίους», «μεγαλομάρτυρες» και δεν συμμαζεύεται;

Αξίζει λοιπόν να παραθέσουμε και για ιστορικούς λόγους την "προαναγγελία", δια στόματος της ευρωβουλευτή Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου της εξέχουσας προσωπικότητας της ΝΔ, για το πως θα ονομάζεται ο νέος "άγιος" που μας έρχεται:

Και σαν επίλογος η περίφημη ατάκα του Βασίλη Αυλωνίτη στην θρυλική ελληνική ταινία «Η ωραία των Αθηνών».

>


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 | 5:23 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2023 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου