Loading...

Κατηγορίες

Δευτέρα 23 Μάι 2022
Θα πέσει βρωμόξυλο, αλλά ευλογημένο.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

Το μνημόνιο είναι ευλογία έλεγε ο Πάγκαλος. Τελικά ευλογιά ήταν, όχι αυτή των πιθήκων, αυτή που εξόντωνε εκατομμύρια ανθρώπους.

Τι λέει ο κόσμος για τον αποπροσανατολισμό και την απόπειρα τρομοκράτησης με αφορμή την ευλογιά των πιθίκων;

«Ρε μήπως τελικά ο Κυριάκος δεν είναι ο Μωυσής αλλά ο Φαραώ; Έτσι θα εξηγούνταν πολλά…»

«Βγήκαν παγανιά οι ακροδεξιοί και προσπαθούν να συνδέσουν τον ιό με την ομοφυλοφιλία. Ότι έκαναν και με το AIDS στα 80's και πήγαν κουβά. Γιατί η #ευλογια δεν είναι η μοναδική πανδημία που προέρχεται από πιθήκους».

Είπαμε πως αυτού του είδους η ευλογιά δεν είναι ούτε τόσο επικίνδυνη, ούτε τόσο μεταδοτική. Επιπλέον υπάρχει πολύ καιρό πριν τον κορονοϊό. Όσο για τους ναζί τα ίδια περίπου έλεγαν για τον COVID-19. Τελικά ο πρώτος νεκρός ήταν ένας που γύρισε από τους άγιους τόπους, ενώ οι ακροδεξιοί παπάδες κόλλησαν (αναλογικά) πιο πολύ από όλους.

Γιατί το κάνουν; Για αποπροσανατολισμό. Για να μας τρομάξουν να ασχοληθούμε μ’ αυτό και μετά να πουν δήθεν πως μας έσωσαν. Θυμίζω επίσης πως οι παλιοί είμαστε εμβολιασμένοι για την ευλογιά που σκότωνε εκατομμύρια. Ευτυχώς τότε δεν υπήρχε Τσίοδρας, Αβραμόπουλος, Κικίλιας Πλεύρης κλπ, να κάνουμε συνέχεια δόσεις και να κολλάμε. Εμβολιαστήκαμε μια φορά, κι εκείνη η αρρώστια εξαφανίστηκε.

«Η ανθρωπότητα χρειάστηκε σχεδόν 7000 χρόνια για να φτάσει από την ανακάλυψη του τροχού στη σημερινή ιατρική τεχνολογία και να κτίσει δημόσιο σύστημα υγείας - και μόλις 30 χρόνια Νεοφιλελευθερισμού για να το ξανά διαλύσει και να ξανά κινδυνεύει από #ευλογια, #λεπρα και #πανδημια»

«Ξεστοκάρισμα εμβολίων όλων των ασθενειών. Μέχρι και αντιλυσσικό θα μας κάνουν».

«Επιστρέψαμε από τους Ιερούς Τόπους με ευλάβεια. Δεν φέραμε κανέναν κορωνοϊό, ούτε κανέναν άλλον ιό. Σας φέραμε #ευλογια από τα Ιεροσόλυμα. Season 2 Episode 1».

Φυσικά ο τουρίστας είχε ανεμοβλογιά. «Κανείς που θα μας φέρει λεφτά δεν είναι άρρωστος», είναι το τεστ «δια πάσα νόσο» του κάθε μαλάκα δικτάτορα. Ακόμα όμως και να είχε ευλογιά των πιθήκων, η ασθένεια είναι γνωστή χρόνια, αντιμετωπίζεται.

«Εγώ είμαι προοδευτικός άνθρωπος, δεν πιστεύω στη γκαντεμιά. Εσείς που πιστεύετε σε θρησκείες, ματιάσματα, κατάρες και ζώδια, μπορείτε να μου εξηγήσετε με ποια λογική ψηφίζετε Μητσοτάκη;»

«Και σ’ αυτό το σημείο να στείλουμε μια μούντζα στον μπουμπούκο τον Άδωνι που ως υπουργός Υγείας έκλεισε τα Νοσοκομεία για Λοιμώδη ακριβώς στο timing που εκτοξεύθηκαν τα Λοιμώδη Νοσήματα.... Όχι μπράβο! ευλογία»

Αν πάλι σκέφτονται να μας φυλακίσουν ξανά για να τρώνε τον αγλέουρα, τους λέμε πως αυτή τη φορά θα φάνε μόνο ξύλο. Πολύ κι ευλογημένο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 | 10:00 π.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2023 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου