Loading...

Κατηγορίες

Παρασκευή 20 Μάι 2022
Θα γελάσουμε.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

Το ίδιο παραμύθι λένε στα αιγοπρόβατα μπας και προλάβουν τον πανικό και τη γκρίνια. Πως τάχα η κυβέρνηση «αντέχει». Προφανώς και δε σκάσανε από το φαϊ, ο κόσμος δεν αντέχει άλλο και θα τους στείλει στο διάολο, κι ακόμα παραπέρα.

Εγώ δε γελάω πολύ τώρα που λένε τα γκάλοπ κουταμάρες, όχι. Θα γελάσω το βράδυ των εκλογών, που θα προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν τ’ αδικαιολόγητα. Αρκεί να μην αφήσουμε να γίνει νοθεία, γιατί παίζει να λένε τα ψέματά τους και γιατί ετοιμάζουν μαγείρεμα.

Ότι και να κάνει ο Μητσοτάκης ή ο Τσίπρας η διαφορά δεν πρόκειται να μειωθεί στα γκάλοπ. Το πολύ - πολύ να πουν «ντέρμπι» όσο πλησιάζουν οι εκλογές, τα κόλπα αυτά είναι παλιά και γνωστά.

Θα μου πείτε «θα αλλάξουν κάτι οι εκλογές»; Λίγα πράγματα, πολύ λίγα. Γι αυτό δεν πρέπει να περιμένουμε τις εκλογές. Τα πρόβατα μπορεί να είναι πλειοψηφία, ο λύκος όμως δε λαμβάνει καθόλου υπόψη τη γνώμη τους. Μόνο αν σταματήσουμε να είμαστε πρόβατα, θα σταματήσουν να μας γδέρνουν, να μας σουβλίζουν και να μας τρώνε.

Δεν έχει νόημα να επαναλάβω τα ψέματα των δήθεν έγκυρων πετσωμένων, είδαμε πόσο έχει η ΝΔ στις φοιτητικές. 26% θα πάρει και στις εθνικές, εκτός αν ψηφίζουν και οι πεθαμένοι ή οι φανταστικοί φίλοι του Κυριάκου, όπως ο εξωγήινος του Υμηττού.

Δεν κερδίζει ο Τσίπρας, δεν έδωσε πολλά. Αν έδινε στις εταιρείες δημοσκοπήσεων, θα ήταν αυτός καταλληλότερος. Θα γίνει μετά τις εκλογές πάλι και είναι τόσο ανόητος που θα αφήσει αυτούς που τον έφτυναν, να τον γλείφουν.

Στασιμοπληθωρισμός, μαύρη αγορά, χαράτσια, ανεργία, πρόστιμα, καταστολή, αρχίζουν σε λίγο οι πλειστηριασμοί, αλλά υποτίθεται είμαστε τρισευτυχισμένοι! Έτσι λένε οι πετσωμένοι, γιατί αυτοί ξέρουν και δεν ξέρουμε εμείς, που δεν μας έμεινε ένα ευρώ στην τσέπη.

8 δις υπολογίζουν τα αόρατα παλτά τα οποία είναι 800 ευρώ για κάθε γυναίκα, άντρα και παιδί. Αναρωτηθείτε, αν σας περισσεύουν για να πάρουν τα λαμόγια μίζα.

Στο μεταξύ πάνω στον πανικό τους από τη συντριβή που τους περιμένει στις εκλογές, είπαν πως θα μας φέρουν τα μάρμαρα του Παρθενώνα. Πιο πιθανό είναι να τα αγοράσει ο Κούλης και να βάλει στην οικογενειακή συλλογή, αντικαθιστώντας αυτά που «χάρισε» ο μπαμπάς τους ο αρχαιοκάπηλος. Αν συνεχίσει να βγαίνει πρώτο το ΚΚΕ, θα πουν πως θα μας δώσουν και την Πόλη.

Στο μεταξύ τέρμα ο ιός. Εφιάλτης οι συνολικά 65 νεκροί στη Βόρεια Κορέα, «σωτηρία» οι 29.642 στην Ελλάδα! Είναι που έρχονται οι τουρίστες και οι εκλογές. Όποτε τέρμα η χειρουργική μάσκα, μόνο αυτή του υποκριτή, απατεώνα, τσαρλατάνου, πολιτικού.

Δεξιοί σας λέω μόνο τούτο: Στις εκλογές να πλυθείτε καλά, ο κόσμος θέλει να πηδήξει πετσωμένους πισινούς.


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 | 7:01 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2023 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου