Loading...

Κατηγορίες

Πέμπτη 20 Ιαν 2022
Γατάκια μαφιόζοι των άλλων χωρών μάθετε από το δάσκαλο Μητσοτάκη.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

Κολομβία: Ελλάδα θα καταντήσουμε ρε φίλε. Ζιμπάμπουε: Προσέξτε μη γίνουμε Ελλάδα.
Στα περισσότερα κράτη, όταν λεν «υπάρχουν και χειρότερα» εννοούν εμάς, τη μπανανία μας.

Έρευνα στη Γερμανία για απιστία σε βάρος της ηγεσίας των Πρασίνων, υπουργών και άλλων στελεχών γιατί το προεδρείο είχε εγκρίνει "κορονο-μπόνους" για τα μέλη του.

«Σύμφωνα με το περιοδικό Der Spiegel, το οποίο μετέδωσε πρώτο την είδηση, πρόκειται για καταβολή 1.500 ευρώ σε κάθε στέλεχος, ως "αποζημίωση για τη ζημία από την πανδημία", η οποία, όπως δήλωσε στο περιοδικό ο εκπρόσωπος της Εισαγγελίας, Μάρτιν Στέλτνερ, προκαλεί "μια αρχική υποψία απιστίας των ηγετικών στελεχών σε βάρος του ίδιου του κόμματός τους"»!

Μέχρι εδώ να σχολιάσω πως η ΝΔ κλέβει πρώτα όλους τους υπόλοιπους. Αρχίζει από τους άλλους. Στη γαλάζια συμμορία όμως είναι επαγγελματίες, οι Πράσινοι είναι ερασιτέχνες.

«Η ηγεσία των Πρασίνων είχε εγκρίνει "έκτακτη καταβολή ποσού με αφορμή τον κορονοϊό", από το ταμείο του κόμματος, κάτι ωστόσο που είχε επικριθεί από τους εσωτερικούς οικονομικούς ελεγκτές, καθώς δεν καλύπτεται από το καταστατικό...»

Με δυο λόγια μερικά ανώτερα στελέχη αλάφρωσαν την τσέπη των κατώτερων. Σοσιαλφιλελευθερισμός είναι η ιδεολογία τους, καπιταλισμός δηλαδή, αλλά λένε πως είναι κάτι άλλο. «Ο οικονομικός φιλελευθερισμός πρέπει να περιλαμβάνει κοινωνική δικαιοσύνη!» Κατουρήθηκα από το γέλιο! Ο φιλελευθερισμός, δικαιοσύνη! Θέλω κι εγώ αυτό που πίνουν οι Πράσινοι στη Γερμανία. Τώρα!

Λοιπόν γατάκια, πρωτάρηδες, ψάρακες, νεούδια, μάθετε από τους χειρότερους. Από το Μητσοτάκη.

Ο Κούλης έβαλε πρόστιμο 100 ευρώ σε όλους τους ανεμβολίαστους γέρους και γριές. Οι εισαγγελείς δεν καλούν το Μητσοτάκη να του πουν «τι κάνεις ρε απατεώνα, πας καλά»; Αντίθετα το παρακράτος θα καλεί τους συνταξιούχους να πληρώσουν το χαράτσι!

Για το πρόστιμο να πω το εξής: Αυτοί που αρρώστησαν εξαιρούνται. Πληρώνουν λοιπόν όσοι ανεμβολίαστοι δεν κόλλησαν! Είναι εντελώς παλαβό, για δέσιμο, αφού αυτοί οι άνθρωποι, εφόσον δεν κόλλησαν, δεν χρησιμοποίησαν επομένως ούτε τις ΜΕΘ. Πράγμα που έκαναν καθάρματα της ΝΔ, κηφήνες, εις βάρος νοσούντων, εμβολιασμένων κι ανεμβολίαστων! Γιατί κολλάνε και πεθαίνουν κι οι εμβολιασμένοι!

Κάποιος θα πει «μπορεί να κολλήσουν». Πέρα από το γεγονός πως το ίδιο μπορεί να συμβεί και στους εμβολιασμένους, όπως απέδειξαν περίτρανα τα εμβολιασμένα κτήνη της ΝΔ, Ιατρική σημαίνει να προσφέρεις φροντίδες σε όλους. Μόνο ναζί θα έβαζαν πρόστιμο γι αυτό το λόγο και θα είχαν αυτό ως επιχείρημα.

Επίσης πρόστιμο βάζεις επειδή κάνει κάτι κακό ο άλλος, όχι επειδή είναι πιθανόν να πάθει κάτι ο ίδιος. Αλλιώς βάλτε από τώρα τα μωρά φυλακή. Ποιος ξέρει τι θα γίνουν, όταν μεγαλώσουν…

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 | 12:00 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου