Loading...

Κατηγορίες

Πέμπτη 15 Σεπ 2022
Προσαρμογή στο βόθρο.
Κλίκ για μεγέθυνσηΓράφει ο mitsos175

 

Δεξιοί και κατσαρίδες και αρουραίοι έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Την προσαρμοστικότητα. Οι δεξιοί προσαρμόζονται αμέσως σε περιβάλλον σαπίλας και διαφθοράς. Μάλιστα σε αντίθεση με άλλα είδη είναι αυτοί που το δημιουργούν. Οι αρουραίοι πχ βρίσκουν έτοιμους τους υπονόμους, οι δεξιά δημιουργεί τους υπονόμους και τους υπονομευτές της Ελευθερίας, της Ισότητας, της Δημοκρατίας.

Να δούμε μερικά παραδείγματα. Το κόμμα του Πούτιν είναι αδελφοποιημένο με τη γαλάζια συμμορία της ΝΔ. Τα κρυφοπουτινάκια οι εφοπλιστές κάνουν ουσιαστικά πειρατεία, λαθρεμπόριο με το Ρωσικό πετρέλαιο και άλλα προϊόντα. Μάλιστα ενώ η Ουκρανία ζήτησε και η ΕΕ δέχτηκε να σταματήσει η πειρατεία, η Ελληνική κυβέρνηση έβαλε βέτο για να προστατεύσει τα αφεντικά της. Δεν είπε όχι στο μνημόνιο, είπε σ’ αυτό.

Όμως αν και βοήθησαν τον Πούτιν περισσότερο από όλους, χάρισαν ταυτόχρονα πυρομαχικά και στην Ουκρανία κατ’ εντολή του ΝΑΤΟ και κάνουν αντιρωσική προπαγάνδα από τους τηλεοπτικούς οχετούς! Οι ίδιοι που κάνουν κρυφά ή φανερά δουλειές με τους Ρώσους. Αν αυτό δεν είναι προσαρμοστικότητα, τότε τι είναι; Υποκρισία και αλητεία ίσως;

Έχει κι άλλο: Τα υπόλοιπα Ελληνικά κόμματα δεν βοήθησαν τον Πούτιν. Όμως κατηγορούνται από τα τρολλ της ΝΔ ως φιλορωσικά! Από κείνους που είναι αδελφοποιημένοι με το κόμμα του Πούτιν, που κάνουν δουλειές μαζί του! Δεν είναι τρέλα; 

Μετά το Μακεδονικό - μην παραχαράζετε την Ιστορία, είναι λουκούμι η Συμφωνία - νόμιζα πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη κωλοτούμπα. Λοιπόν έκανα λάθος. Δε θα πω πόσα πήρε η δεξιά τόσα χρόνια από τους Αμερικάνους, της CIA για να οργανώσουν χούντες, θα προτείνω να μην πάνε τα πλοία των Ελλήνων εφοπλιστών στη Ρωσία, να δω τους νεοδημοκράτες να αλλάζουν 1.000 χρώματα.

Ένα άλλο παράδειγμα είναι οι υποκλοπές. Έχουμε πει σχετικά για τα ψέματα που λένε. "Ποιος δουλεύει ποιόν;" Η ΝΔ είναι ο διάδοχος της ΕΡΕ, είναι η δεξιά των ρουφιάνων, μαυραγοριτών, παρακρατικών, όλων αυτών των φασιστικών αποβρασμάτων, που παρακολουθούσαν τους Αριστερούς και είχαν τόσους φακέλους που δεν είχαν που να τους βάλουν μέχρι να έρθουν τα κομπιούτερ. Όσοι προλάβαμε χούντα, τα θυμόμαστε, ξέρουμε καλά πως δεν κοιμόμασταν με ανοικτές πόρτες, αλλά με κλειστά στόματα. Τι λένε λοιπόν; Διάφορες ανόητες δικαιολογίες και πως παρακολουθούσε κι ο ΣΥΡΙΖΑ! Ο Μητσοτάκης έκανε τσιφλίκι του την ΕΥΠ με νόμο που μάλιστα πέρασε πρώτο – πρώτο, ο ξάδερφος του και το «βαφτιστήρι» του, ο κολλητός του παρακολουθούσαν δημοσιογράφους και πολιτικούς, αλλά έκανε ο Τσίπρας υποκλοπές. Εδώ ο Τσίπρας θα έπρεπε να τραβήξει μηνύσεις να τους ξεσκίσει, αλλά δεν το έκανε με τον εθνικό ρουφιάνο (όλοι ξέρουμε ποιος είναι) που τον είπε «βομβιστή»!

Κοντολογίς οι νεοδημοκράτες είναι τα πιο προσαρμοστικά παράσιτα, τα πιο άθλια, επικίνδυνα και βρωμερά, γι αυτό θέλουν πάτημα σαν τις κατσαρίδες. Δεν φταίει κανείς άλλος για τα χάλια μας εκτός από τους βλάκες με περικεφαλαία που ψήφισαν ΝΔ και μας πήραν στο λαιμό τους. Από δικαιολογίες και ανοησίες βρίσκουν ένα σωρό. Είμαι περίεργος να ακούσω τι θα πουν, όταν ξυπνήσει ο λαός, κι αρχίσει να κρεμάει καθάρματα. Ως τότε βέβαια θα πληρώνουμε τις πολλές και μεγάλες αμαρτίες τους.

Αυξήθηκε το ρεύμα; «Φταίει ο Πούτιν»! Μην κουβαλάτε το πετρέλαιό του τότε. Κάντε του μούτρα.

Είμαστε πρώτοι σε νεκρούς; «Δεν φταίει η κυβέρνηση». Όχι, βέβαια, αυτοί που ψήφισαν φονιάδες φταίνε. Μην τολμήσει κανείς να ακούσει μουσική όρθιος, τη βάψαμε! Μαλάκες…

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022 | 4:32 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου