Loading...

Κατηγορίες

Σάββατο 27 Αύγ 2022
Ματιασμένοι είναι.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 


 


 
Γράφει ο mitsos175

 

Μια φανουρόπιτα θα μας δείξει τον κατεστραμμένο φάκελο της ΕΥΠ για τον Ανδρουλάκη. Τι να το κάνεις το λογισμικό, Κούλη μου; Με μια φανουρόπιτα και τη βρομοδουλειά σου θα έκανες και κανείς δε θα σου έλεγε τίποτα. Χώρια η νοστιμιά. Έφτιαξε η Καλλιόπη να δει πότε θα παντρευτούμε. Θα στο πω εγώ, αγάπη μου: Την επομένη που θα γίνει κυβέρνηση το ΚΚΕ, σε ζητάω σε γάμο!

Ματιασμένος είναι ο πρωθυπουργός καθώς κοιτάχθηκε στον καθρέπτη και είπε «καλέ τι γκόμενος είμαι εγώ»; Τον φτύνει όλη η Ελλάδα για να τον ξεματιάσουν. Τέτοιο ρουφιάνο γκόμενο είχαμε να δούμε από τότε που μας έκαστε στο σβέρκο ο πατέρας του. Μαυρίκης: Εγγύηση στις υποκλοπές. Δε τα φτιάχνουν όπως παλιά. Το predator δεν έχει καν μουστάκι.

Ματιασμένοι είναι και οι νεογιδοκράτες που χειροκρότησαν το Μητσοτάκη. Για να τον αποχαιρετήσουν είπε ο Βαρουφάκης. Όχι, οι δεξιοί τη θέλουν τη ρουφιανιά, το γουστάρουν το κάρφωμα. Έχουν τα χούγια του παππού τους, του συνεργάτη των Γερμανών, του πατέρα τους του καταδότη στη χούντα και της θεούσας που θέλει να επιβάλει την ανοησία της σε όλους τους υπόλοιπους.

Μπορεί ο Σαμαράς να μην ψηφίσει Μητσοτάκη σε μια ενδεχόμενη πρόταση μομφής, ανάλογα πόσο καλά τον κρατά ο Κούλης με τις παρακολουθήσεις, αλλά όλοι οι υπόλοιποι δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν την κουτάλα και το φαγοπότι. Ο Μητστοτάκης το ξέρει καλά. Τις εκλογές θα τις χάσει στο τέλος της τετραετίας.

Αν όμως περιμένεις από εκλογές, «σώθηκες»! Το ΚΚΕ στο είπε. Όλοι αυτοί κάνουν περίπου τα ίδια. Εντάξει, ο Μητσοτάκης είναι με διαφορά το μεγαλύτερο κάθαρμα από όλους, αλλά μαζί ψήφισαν όλους αυτούς τους νόμους, που παραβιάζουν νόμιμα τα ανθρώπινα δικαιώματα. Εμείς τα λέμε, αλλά κανείς δε μας ακούει, σαν το γιατρό στην «κυρά μας τη μαμή».

Ματιασμένες είναι κι οι εταιρείες ρεύματος, κι αυξήθηκε 900% το ρεύμα. Μια και δεν υπάρχει πια η μαμή να τους ξεματιάσει, θα πληρώσουμε τα μαλλιοκέφαλά μας στους νέους μαυραγορίτες.

Στο τέλος, να το θυμηθείτε, θα πουν πως οι νεκροί από τον κορονοϊό αλλά και την ξαφνικίτιδα, πήγαν από μάτι! Ήταν όλοι ματιασμένοι. Γιατί τι είναι ο τσαρλατάνος; Κάποιος που σου υπόσχεται σωτηρία, για να σε εκμεταλλευτεί.

Όπως κάνουν οι πολιτικοί στις εκλογές. Όταν βγάζεις τσαρλατάνους κάθε λίγο και λιγάκι, είναι δυνατόν να μην πιστεύουμε στο μάτι; Να μη βασκαθούμε με τα τεφαρίκια που ψηφίζουμε. Φτου μας και ξανά φτου.

Όχι, Καλλιόπη μου, δεν πέρασε ο ιός, επειδή με ξεμάτιασες. Πέρασε επειδή άκουσα το γιατρό μου, πήρα τα φάρμακα που έπρεπε και το πέρασα χωρίς σχεδόν να το καταλάβω. Αχ καλέ μου Έλληνα, πολιτισμένε. Περίμενε εσύ τον παπά, τον πολιτικό και τον κάθε λογίς παραμυθά, να σε ξεματιάσει, για να γίνεις καλά. Κι αν γίνεις, σφύρα μου κλέφτικα.


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 27 Αυγούστου 2022 | 6:27 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου