Loading...

Κατηγορίες

Πέμπτη 11 Αύγ 2022
Περί εισαγγελέα Ντογιάκου και δημοσιογράφου Τέλλογλου ο λόγος
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 

Του Γ.Γ.

 

Το ότι κάτι παίζεται παρασκηνιακά στα κέντρα εξουσίας είναι ολοφάνερο. Τι ακριβώς είναι αυτό, είναι το ζητούμενο. Αυτό που εύκολα εντοπίζεται είναι ότι έχουν αποσυντονιστεί εντελώς τα κυβερνητικά επικοινωνιακά επιτελεία, και παρακολουθούμε γεγονότα που δεν μπορείς να τα προσεγγίσεις με καμιά πολιτική λογική. Μ' αυτά τα δεδομένα, σε συνάρτηση με τα όσα προκύπτουν συνεχώς, μπορείς να θεωρήσεις ότι πολύ σύντομα θα έχουμε σοβαρές πολιτικές εξελίξεις που δεν είναι όμως εύκολο να προσεγγίσεις ποιες θα είναι οι διαστάσεις τους και σε ποια κατεύθυνση θα κινηθούν.

Μέρες τώρα παρακολουθούμε τις αγωνιώδεις εκκλήσεις που κάνει η σοβαρή έντυπη φωνή της ντόπιας πλουτοκρατίας η "Καθημερινή ώστε "να αποφύγουμε την αποσταθεροποίηση της χώρας και την κατρακύλα της σε μια σκοτεινή περίοδο λασπολογίας, πολιτικής αστάθειας και καθίζησης. Είναι πολύ εύκολο να μπούμε σε μια αυτοκαταστροφική εσωστρέφεια, που θα μας πάει πολύ πίσω", όπως έγραφε χαρακτηριστικά χτες ο Alexis Παπαχελάς. Ερχετε όμως στην συνέχεια το σκίτσο του Ηλία Μακρή, -που παραθέτουμε αρχικά- στο ίδιο έντυπο, για να δυναμιτίσει το κλίμα που υποτίθεται συνιστά ο διευθυντής του εντύπου.

Από την άλλη είναι ακατανόητοι και γελοίοι επί της ουσίας κάποιοι αντιπερισπασμοί που επιχειρεί η κυβέρνηση. Εδώ γίνεται τις επί χρήμασι εκδιδομένης το κιγκλίδωμα και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου επέλεξε να καλέσει για να δώσει κατάθεση ο δημοσιογράφος Τέλλογλου για μια ανάρτηση που είχε κάνει στο twitter στην οποία έκανε λόγο για παρακολούθησε του Μητσοτάκη το 2018!!! 

 

(Να θυμίσουμε ότι ο Ισίδωρος Ντογιάκος. που αντικατέστησε τον Βασίλη Πλιώτα, είναι διορισμένος απ' το υπουργικό συμβούλειο της Ν.Δ. και το βασικό του προσόν είναι ότι έχει την αποδοχή όλων των δεξιών φατριών... Μητσοτακικών, Σαμαρικών, Καραμαλικών ...).

 

 

Και κάτι τελευταίο που αφορά τον "αξιόπιστο" δημοσιογράφο Τ. Τέλλογλου αφού πρώτα σας προτείνουμε να διαβάσετε ένα σχετικό άρθρο του "Ριζοσπάστη" για την προσωπικότητα αυτού του "λειτουργού της ενημέρωσης". 

 

 Αυτό το "μπουμπούκι", που σιτίζεται εκτός των άλλων και από το ταμείο του Αλαφούζου, (μπορείτε να τον θεωρήσετε και "μαλάκα" όπως τον είχε αποκαλέσει δημοσίως και ο μακαρίτης Γιώργος Τράγκας), δεν είναι χθεσινός στην δημοσιοκαφρική πιάτσα. Δείγματα γραφής δηλαδή από την δημόσια παρουσία του έχουμε παρακολουθήσει πολλές φορές. 

Ενα βίντεο μόνο θα παραθέσουμε -από περασμένη ανάρτησή μας-που καθιστά πλεονασμό κάθε άλλη αναφορά. 

Είναι από το μακρινό παρελθόν, τότε που παρουσίαζε το δελτίο του αλήστου μνήμης τηλεοπτικού καναλιού Alter, ο Νίκος Χατζηνικολάου. 

Παρακολουθούμε, λοιπόν την στιγμή, που η συνεργαζόμενη με το ΚΚΕ, βουλευτής Λιάνα Κανέλλη, διαβάζει ένα απόσπασμα από κείμενο που είχε γράψει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Τάσος Τέλλογλου, και είχε δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα protagon.gr στις 28 Απρίλη 2010. 

Ούτε, λίγο ούτε πολύ ο Τέλλογλου, πρότεινε ευθαρσώς στον τότε πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου να επιβάλλει στην χώρα μια "νομιμοποιημένη" χούντα, με κατάλυση του συντάγματος.
Το άρθρο του είχε τίτλο "Το τίμημα της εκλογής", και λες και ήταν αντιγραφή των άρθρων που έγραφε ο Γ. Γεωργαλάς, παραμονές της δικτατορίας των Συνταγματαρχών. 

Από giorgis , Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022 | 1:17 π.μ.


πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου