Loading...

Κατηγορίες

Παρασκευή 05 Αύγ 2022
Μηδενικά και άλλα νούμερα.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

Νούμερο αποκάλεσε το ναζί του Κιέβου ο δεξιός Κοττάκης. Ξέρουμε όλοι τι νούμερο είναι ο Ζελένσκι: Μηδενικό! Ένα τίποτα, που έβαλε τη χώρα του σε μεγάλες περιπέτειες κάνοντας ναζιστική πολιτική, δηλαδή γενοκτονία.

Άλλο νούμερο είναι η Πελόζι. Είσαι σαν εκείνη τη σκρόφα στο σχολείο που με είχε βάλει να τσακωθώ με τον καλύτερο μου φίλο βάζοντας λόγια που δεν είπαμε ποτέ. Μόνο και μόνο για να σπάσει πλάκα! Αυτά βέβαια τα κάνουν τα πιτσιρίκια, που τόσο τους κόβει. Ευτυχώς η παρεξήγηση λύθηκε γρήγορα, όσο γι αυτή, σύντομα δεν την έπαιζε κανείς. Παίξε μόνη σου για να μάθεις να βάζεις φιτιλιές.

Όταν όμως συμπεριφέρονται ηλίθια μεγάλοι άνθρωποι καταντά πιο γελοίο και πιο επικίνδυνο, ιδιαίτερα, αν αυτοί έχουν εξουσία. Η μεγάλη αδελφή Κίνα έπιασε τη μικρή Ταιβάν και τη στρίμωξε στη γωνία. Δεν βλέπω πολύ ξύλο προς το παρόν, κάτι ψιλές μόνο, αλλά καλό είναι να μη ρίχνουμε λάδι στη φωτιά, ιδιαίτερα όταν είναι κοντά χώρες που αρπάζουν εύκολα.

Μια και είπαμε για φωτιές, κάηκαν τα δάση κι οι ΑΡΔ είπαν κάηκαν ξερόχορτα! Επίσης είπαν πως τα paparia – pass που μοιράζει απλόχερα η ΝΔ έσωσαν τον τουρισμό! Αυτά δεν είναι απλά νούμερα, είναι επιθεώρηση ολόκληρη. Τι πίνουν; Πάντως ό,τι και να είναι αυτό, κάνει παραισθήσεις.

Πίσω στα διεθνή. Οι Ιάπωνες διαμαρτυρήθηκαν γιατί πύραυλοι από την Κίνα έπεσαν στην ΑΟΖ δηλαδή στο νερό. Από περίεργα, αν οι Κινέζοι έβγαζαν γεωτρύπανο στην Ιαπωνική ΑΟΖ, τι θα έκαναν;

Ξέρω τι έκαναν κάτι δικά μας νούμερα. Είπαν «είναι του Ισραήλ, κανονίστε μ’ αυτούς, γείτονες»! Πολύ «έξυπνο». Να δώσουμε και τα νησιά στους Ισραηλινούς να μην μπορούν να μας τα πάρουν οι Τούρκοι; Ακόμα «καλύτερα» να τα δώσουμε εμείς στους Τούρκους, να τους μπερδέψουμε!

Η Λατινοπούλου πήγε στο κόμμα του Μπογδάνου. Ένα νούμερο παραπάνω. Βέβαια όταν όλοι είναι μηδενικά, το σύνολο παραμένει μηδέν. Δεν θα λείψει πάντως από τη ΝΔ, τόσα νούμερα υπάρχουν που μπορούν να την αντικαταστήσουν. Αλήθεια γιατί τόσο μίσος για τους gay;

Γιατί η ομοφοβία πουλάει! Όπως πουλάει ο ρατσισμός, ο σωβινισμός… Θα το πω μ’ ένα παράδειγμα. Κάποιος θυμώνει με κάποιον άλλο. Θυμώνει πολύ, γίνεται έξαλλος, κι αρχίζει να σπάει πράγματα που φυσικά δεν του φταίνε σε τίποτα, ούτε έχουν σχέση με το πραγματικό πρόβλημα.

Κάπως έτσι γίνεται με τα δειλά, υποταγμένα ανθρωπάκια, τα οποία καταπιέζονται από τα αφεντικά, κι επειδή φοβούνται να τα βάλουν μαζί τους, τα βάζουν με τους gay, τις γυναίκες, τα παιδιά, τους συναδέλφους… οποιοδήποτε θεωρούν εύκολο στόχο. Νούμερα, που δεν τολμούν να σηκώσουν κεφάλι στα μεγαλύτερα νούμερα, αλλά ανέχονται να τους κάνουν νούμερα.


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022 | 10:00 π.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου