Loading...

Κατηγορίες

Παρασκευή 10 Σεπ 2021
Γαλάζια ναζιστικά κολπάκια.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 

Γράφει ο mitsos175

 

Είναι γνωστά τα κολπάκια των τυράννων από την Αρχαιότητα, από τότε που το πρώτο καθίκι κατσικώθηκε στο σβέρκο του λαού και ρουφούσε το αίμα του.

Ο Μακιαβέλι έγραψε ένα σορό γι' αυτά.

Ο Μητσοτάκης τα εφαρμόζει όλα.

Τι θέλει; Να κλείσουν πχ τα δημόσια σχολεία να πάνε όλοι στα ιδιωτικά. Να μην ξαναπάρει δασκάλους καθηγητές κλπ, μόνο μπάτσους.

Πως θα το καταφέρει; Απλό: Υποχρεωτικός εμβολιασμός στα παιδιά! Με εμβόλια που έχουν ίδιες περίπου πιθανότητες σοβαρών παρενεργειών με τον κορονοϊό, αν όχι μεγαλύτερες.

Κάθε 6 μήνες θα τα τρυπάνε τα παιδάκια. Κι αν αρρωστήσουν φταίνε αυτά!

Που θα πάει θα αγανακτήσουν οι γονείς, θα πάψουν να τα στέλνουν στο δημόσιο σχολείο, θα τα πάνε στα ιδιωτικά!

Υπερβάλλω; Για ακούτε τι αποφάσισαν πάρα πολλοί σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων. Εμβολιασμένοι και μη. “Αν απλώσετε χέρι στα παιδιά δεν θα τα στείλουμε σχολείο!”

Χώρια που θα κοπούν όχι μόνο χέρια, κεφάλια, αν τολμήσουν.

Παρόμοια κάνει με τα Πανεπιστήμια τα Νοσοκομεία κα.

Ο Μητσοτάκης, αν ήθελε να εμβολιαστούμε, ποτέ δε θα έκανε το ακαταδίωκτο για τις πολυεθνικές.

Δεν θέλει, το βολεύει παρά τους 14.000 και πλέον νεκρούς, τους οποίους άλλωστε φορτώνει σε άλλους! Πως κάνει τη δικτατορία του, έτσι χωρίς αφορμή;

Θέλει να στείλει πελάτες στις εταιρείες ηλεκτρισμού των φίλων του;

Χατζηδάκη, 50% πάνω το ρεύμα, άλλαξε τους τα φώτα, κι αν επιμένουν να θέλουν ΔΕΗ, βάλε 100% και άρχισε το διακοπές.

Άλλο κολπάκι θα γίνει στη ΔΕΘ. Θα κινητοποιήσει τον κομματικό μηχανισμό για φιέστα, τους μπάτσους να μας κρατάνε μακριά, θα πει δυο τρία ψέμματα, θα πετάξει ένα ψίχουλο – κι αν είναι κι ένα, μην είναι μισό – και θα βάλει τους κουμπάρους να πουν παραμύθια. “Νάτος ο καταλληλότερος”!

Υπολογίζει όμως χωρίς τον κόσμο. Γιατί, αν κατέβουν πολλοί εξοπλισμένοι με ληγμένο γιαούρτι θα δούμε σχέδιο εκκένωσης. Κάθε γαλάζιο στέλεχος θα έχει το ελικόπτερο πάνω από το κεφάλι του.

Έχει όμως τους καλύτερους συμμάχους, τους ρεφόρμες. Καλά, είναι τόσο ηλίθιοι, που πιστεύουν, πως, όταν έρθει η σειρά τους, θα τους αφήσουν οι φασίστες να κάνουν ό,τι θέλουν, όπως τώρα τους αφήνουν αυτοί!

Ρε μαλάκες, τα ακροδεξιά αποβράσματα της ΝΔ έχουν ήδη υπό τον έλεγχο τους όλο το κράτος και το παρακράτος. Έτσι και βγείτε, θα σας σκίσουν τον κώλο! Δε θα σας αφήσουν σε χλωρό κλαρί. Δεν έχει σημασία που θα κάνετε τα ίδια στην οικονομία, την εξωτερική πολιτική κλπ, δε σας πάνε, θα σας φάνε!

Ο ρεφορμιστής είναι ο ηλίθιος που θα τον χρησιμοποιήσει ο φασίστας να κάνει την προπαγάνδα του και στον τέλος θα τον γαμήσει πατόκορφα, ώστε να γίνει παράδειγμα με σκοπό να απελπιστεί ο κόσμος. Αυτό έκαναν με τον Τσίπρα, αυτό θα κάνουν συνέχεια. Θα το δείτε...

 

Πολλά τα κολπάκια με μπόλικη προπαγάνδα και ψέματα από τα κανάλια. Πεθαίνουν και εμβολιασμένοι; Τη βρήκαν τη δικαιολογία. “Δεν έκαναν εμβόλιο ρε, ήταν πλαστά τα χαρτιά!” Τόσο αισχροί κι ακόμα περισσότερο! Για φασίστες μιλάμε, για πουλημένους.

 

Το τι μαλακίες λένε! Λύσσαξαν να φέρουν πελάτες στις εταιρείες! “Θα μπολιάσουμε και τα παιδιά και τα μωρά και τα δέντρα ακόμα!” Δεν κολλάνε κορονοϊό τα δέντρα; Ε πως, κάποια μελέτη θα κάνει κάποιο τρολλ, για να τα εμβολιάσουν κι αυτά. Πως ψήφιζαν παλιότερα;

Τους ψηφίσατε! Όχι όλοι, αλλά τα τσίπουρα τα κοπανάμε, αφού ψηφίσουμε. Ποτέ πριν!

Έκτακτη είδηση; Έχασε η αρραβωνιαστικιά; Love, δεν πειράζει, κερδίζεις στην αγάπη.

Αγάπες μου! Τι μας περιμένει ακόμα με το Μητσοτάκη; Ο μετεωρίτης που λέγαμε; Μοιάζει με κόκκαλο σκύλου!

Θα είναι πάνω από τη ΔΕΘ τη στιγμή που θα μας λέει ο Κούλης πόσο καλά περνάμε!

Ακόμα και το Σύμπαν μας κάνει πλάκα!

Λέγεται πως ήρθε μήνυμα κι από εξωγήινους. “Τι ψηφίσατε ρε μαλάκες;”

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 | 9:14 μ.μ.
πηγη: http://totetartokoudouni.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου