Κατέβηκε από τον ιστότοπο της ΝΔ η σελίδα του υιού του Ανδρέα Πάτση, Πάρη Πάτση ο οποίος είχε την ιδιότητα του «Συντονιστή θεματικής ενότητας Μη Εξυπηρετούμενων Επιχειρηματικών Δανείων».

Πρόκειται για μια εξέλιξη που συνδέεται με το γεγονός ότι η θέση του Πάρη Πάτση στη ΝΔ ενδεχομένως να είναι σημαντική στη χάραξη της κυβερνητικής πολιτικής για τα κόκκινα δάνεια, την ίδια στιγμή που ο πατέρας του, όντας βουλευτής, δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά με κόκκινα δάνεια.

Έτσι, μετά τον σάλο με την υπόθεση Ανδρεά Πάτση το κυβερνών κόμμα διέγραψε τη σελίδα για τον υιό Πάτση από τον επίσημο ιστότοπο.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πλέον «γαλάζιος» βουλευτής, αγόραζε «κόκκινα» δάνεια στο 1/15 της αξίας τους, δίχως αυτές οι δοσοληψίες να δικαιολογούνται από το πόθεν έσχες που καταθέτει.

Παράλληλα αποκαλύφθηκε ότι ο Ανδρέας Πάτσης έχει πάρει με απευθείας ανάθεση σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ από τα ΕΛΤΑ, γεγονός για το οποίο φέρει ευθύνες ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος παραμένει στη θέση του, σαν να μη συμβαίνει τίποτε.

 πηγη: https://tvxs.grπηγη: https://tvxs.gr