Loading...

Κατηγορίες

Κυριακή 22 Μάι 2016
Παραλειπόμενα
Κλίκ για μεγέθυνση

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ στην Eurovision:

Γιά πρώτη φορά η σημερινή Ελλάδα θα αντιπροσωπευόταν με ένα αυθεντικό ελληνικό τραγούδι με τον τίτλο «Utopian Land», που την χαραχτηρίζει-περιγράφει ολικά και αυτό δεν προκρίθηκε γιά τον τελικό, επειδή το συγκρότημα ονομαζόταν ''Αrgo''.

 

Panama Papers, παγκόσμια πρωτιά γιά την Κύπρο:

Οι κυπριακού ενδιαφέροντος εταιρείες ''ξεπλύματος'' (offshore) ξεπερνούν τις 6.000, ενώ τα εμπλεκόμενα άτομα σε αυτές είναι περισσότερα από 3.500. Η Ελλάδα, δυστυχώς, έχει μόνο 220 εταιρίες και 400 εμπλεκόμενα άτομα.

 

''Συζήτηση'' στην Βουλή προτεκτοράτου (7-8 Μαίου '16) περί ''ασφαλιστικού, συνταξιοδοτικού, φορολογικού κ.ά.''

 

''Παπαγαλάκια'', ανίκανοι, προβλέψιμοι, μετριότητες, γελωτοποιοί, ημιμαθείς. Τι άλλο χειρότερο να περιμένει η Ελλάδα από τους -κατά μεγάλη πλειοψηφία- χαμηλού επίπεδου κρατικοδίαιτους ''φτηνούς'' ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ της, τα ηττημένα ''ανθρωπάκια της σφαλιάρας'', της υποταγής, της διαπλοκής, ασυλίας και ατιμωρησίας; Το 4ο Μνημόνιο, είναι και η... ''κηδεία'' της Ελλάδας, με αριστερό ''νεκροθάφτη''.

Σημ.: Ο ''κανονισμός της Βουλής'', απαγορεύει την ανάγνωση των ομιλιών βουλευτών. Tις διαβάζουν σχεδόν όλοι-όλες, πιστοποιώντας κι έτσι, με τα λάθη και την ''δολοφονία'' της ελληνικής γλώσσας, την ημιμάθεια-αχρηστία τους. Φανταστείτε να ομιλούσαν, αντί να διαβάζουν... Μόνο σε ένα διεφθαρμένο σάπιο κράτος, η Βουλή του, υποκαθιστά την δικαιοσύνη γιά να ξεπλένει επίορκους πολιτικούς.

 

 

Ελλάδα: Οι καταλληλότεροι γιά πρωθυπουργοί, η καλύτερη κυβέρνηση κ.ά., σύμφωνα με το ''Issue with Public''

 

''Δημοσκοπήσεις-μαϊμού'', όπως συνηθίζεται στην χώρα των πανέξυπνων. Ενδιαφέρον όμως έχει μόνο μία, αυθεντική και αντικειμενική, σύμφωνα με την οποίαν οι καταλληλότεροι γιά πρωθυπουργοί είναι Β. Λεβέντης και Π. Καμμένος, που συναγωνίζονται στην πρώτη θέση. Στην δεύτερη θέση, αλλά σε απόσταση, βρίσκεται ο Στ. Θεοδωράκης, ενώ (Κυρια)Κούλης και (Αλε)Kούλης, είναι πολύ κάτω από την μέση. Στην ερώτηση ''θα δεχόσασταν 5ο και 6ο μνημόνιο;'', σε ποσοστό 83% ο ''σοφός λαός'' απαντά, ΝΑΙ. Στην ερώτηση αν ''θα δεχόσασταν ΦΠΑ 24% στον φραπέ;'', σε ποσοστό 99.9%, απαντά με βροντερό ΟΧΙ. Στην ερώτηση αν ''οι νεο-'Ελληνες αποτελούν απειλή γιά την Ελλάδα ή οι πρόσφυγες;'', η απάντηση ήταν 97.2%, ''οι πρόσφυγες''. Στην ερώτηση ''ποιά συγκυβέρνηση θέλετε και με ποιόν ως καταλληλότερο πρωθυπουργό;'', απάντησαν σε ποσοστό 74%, ''ΣΥΡΙΖΑ-Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ, με πρωθυπουργό τον Β. Λεβέντη''. Tέλος, στην ερώτηση ''περισσότερο μ@λ@κες στην Ελλάδα είναι οι πολιτικοί ή οι ψηφοφόροι που τους ψηφίζουν;'', η απάντηση του ''σοφού λαού'' ήταν 97%, ''οι πολιτικοί''.

 

Κατρούγκαλος, ο 5ος υπουργός της Ελλάδας που επισκέφθηκε τις ΗΠΑ σε 2 εβδομάδες

 

Μετά τις τουριστικές επισκέψεις, 'Ελενας Κουντουρά σε Μαϊάμι, Πάνου Καμμένου σε Φλόριδα και Ουάσιγκτον, Νίκου Φίλη και Αριστείδη Μπαλτά 8 ημέρες στην Νέα Υόρκη (τουρισμός 100% με γυναίκες και παιδιά), είχε σειρά ο υπουργός Mη Εργασίας και Κοινωνικών Αποκεφαλίσεων Γ. Κατρούγκαλος, που ήταν στην Ουάσιγκτον (συνέδριο, 31 Μαρτίου) και στην Νέα Υόρκη (1 Απρ. '16, γιά ομιλία στο πανεπιστήμιο Νέας Υόρκης). Μέσα σε 2 εβδομάδες τόσοι πολλοί υπουργοί στις ΗΠΑ, ούτε στις ''χρυσές εποχές'' (με δανεικά) της προ-χρεοκοπίας Ελλάδας. (Ακολουθεί και ο αναπληρωτής της 'Αμυνας, Δημ. Βίτσας, δηλ. ο 6ος, την 2η εβδομάδα Απριλίου).

πηγη :http://www.kalami.net

 
© Copyright 2011 - 2021 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου