Loading...

Κατηγορίες

Παρασκευή 14 Ιαν 2022
Νεοδημοκρατική σφηκοφωλιά
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

Ο πρίγκιπας του παραμυθιού είναι στην πραγματικότητα ο δράκος. Υπάρχουν όμως και χειρότερα τέρατα, οι νεοδημοκράτες.

Λίγοι είναι πιο ανώμαλοι από τους βασιλιάδες. Κάθε λογής διαστροφές θα βρούμε διαβάζοντας Ιστορία των βασιλικών οίκων. Παιδεραστία, αιμομιξία, κτηνοβασία, ακόμα και νεκροφιλία. Δεν είναι μόνο παλιές ιστορίες, όπου ο πρίγκιπας είναι στην πραγματικότητα ο δράκος, το τέρας, ο πιο διεφθαρμένος εγκληματίας. Μιλάμε για τον 21ο αιώνα.

Μετά από αντιδράσεις, κι αφού το πράμα πήρε διαστάσεις, ο σάπιος πρίγκιπας Άντριου αναγκάστηκε να αποποιηθεί τους στρατιωτικούς τίτλους του και παραιτήθηκε από όλες τις βασιλικές πατρωνίες «με τη σύμφωνη γνώμη και την έγκριση της βασίλισσας» . Δεν θα χρησιμοποιεί στο εξής τον τίτλο της «Βασιλικής Υψηλότητας» και ότι οι ρόλοι του θα ανατεθούν στα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Να το φωνάζουν βασιλικό καθίκι.

Ο λόγος που έγινε αυτό είναι τα συντριπτικά στοιχεία που υπάρχουν εναντίον του βάσει των οποίων Αμερικανικό δικαστήριο αρνήθηκε την απόρριψη της αγωγής εις βάρος του από ένα από τα θύματά του. Η Αμερικανίδα Βιρτζίνια Τζιούφρε τον κατηγορεί ότι τη βίαζε και τη βασάνιζε, όταν ήταν 17 ετών. Υποστηρίζει ότι την παρέδωσε ως σκλάβα του σεξ στον πρίγκιπα ο παιδεραστής χρηματιστής Τζέφρι Επστάιν, που ήταν φίλος του.

Υπάρχουν βέβαια και χειρότερα. Ένας στρατός τρολλ πχ από ηλίθιους μέχρι φασίστες, να ξεπλένουν το έγκλημα της παιδεραστίας και του βιασμού. Ή οι μπάτσοι να πιάνουν εκείνους που διαμαρτύρονται για την παιδεραστία και την τοκογλυφία για να προφυλάξουν εγκληματίες. Εδώ πάντως θα τον έκαναν διάδοχο του θρόνου με τέτοια «προσόντα».

Οι παιδεραστές έχουν κυκλώματα. Όπου δεις έναν, εκεί κοντά είναι κι άλλοι. Η ΝΔ είναι σκέτη σφηκοφωλιά. Κι όλοι αυτοί καλύπτονται. Από ποιον; Από αυτόν που λέει ο κόσμος πως συνουσιάζεται. Το να κάνεις σεξ με ενήλικο, εφόσον υπάρχει συναίνεση, είναι ό,τι καλύτερο. Το να βιάζουν όμως τα κτήνη - και μάλιστα να βιάζουν παιδάκια, είναι ό,τι πιο αηδιαστικό, πιο αισχρό, πιο σαδιστικό, πιο εγκληματικό.

Αν λάδωνε τα ΜΜΕ, ίσως κάποιο από αυτά να έλεγε «γνωστός πρίγκιπας τραβολογιέται στα δικαστήρια για το τίποτα». Κι αν είχαν δικαστές βολεμένα καθάρματα, θα έκαναν μήνυση στο θύμα και στους δημοσιογράφους που αποκάλυψαν τη βρωμιά. Καταλληλότερος πρίγκιπας του παραμυθιού λοιπόν ο Άντριου, σύμφωνα με δημοσκόπηση του κουμπάρου. Το ψάρι βρωμά πάντα από το κεφάλι, αλλά στο κωλοχανείο μας η μπόχα έχει φτάσει παρακάτω, έχουν βρωμίσει κι άλλα μέλη. Μόνο η ουρά έμεινε, όμως πάνε κι αυτή να τη βουτήξουν στα περιττώματα.

Εμείς πάντως τα λέγαμε πριν κι από τον κορονοϊό. Τα στοιχεία ήταν εναντίον του διεφθαρμένου πρίγκιπα, ο οποίος όμως δεν είναι ο μόνος πλούσιος βιαστής. Τα βαθύπλουτα καθάρματα δεν αρκούνταν στον αγοραίο έρωτα από πόρνες πολυτελείας, αλλά ήθελαν φρέσκια παιδική σάρκα. Γιατί; Γιατί μπορούσαν! Γιατί μπορούσαν; Γιατί δεν Επαναστατούμε, για να μην μας πουν βίαιους, οι βιαστές παιδικών ψυχών και των ζωών μας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 | 1:00 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου