Loading...

Κατηγορίες

Τρίτη 14 Δεκ 2021
Χάσαμε την Κω!
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

Χθες ο μήνας είχε 13. Μας έλεγαν διάφορα για τον ιό, την επιδημία κι ας δούμε τι ισχύει: Περάσαμε τα 1.000.000 κρούσματα, (1.006.706) άρα η φυσική ανοσία είναι τουλάχιστο 9,3%. Λέμε «τουλάχιστο» γιατί για καιρό δεν γίνονταν αρκετά τεστ, τα οποία θα μειωθούν πάλι μόλις κλείσουν τα σχολεία για διακοπές.

Είμαστε στους 19.345 νεκρούς. Μια ολόκληρη πόλη όπως η Κως (19.432 κάτοικοι) αφανίστηκε! Τα πετσωμένα ΜΜΕ όμως επιμένουν πως ο Μητσοτάκης μας έσωσε, που να μη σώσει. Στις ΜΕΘ είναι 709, ενώ πολλοί πεθαίνουν αβοήθητοι, αφού τα Νοσοκομεία είναι χωρίς υλικό και προσωπικό. Παίρνουμε όμως φρεγάτες, μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας.

Έληξαν στο μεταξύ εκατοντάδες χιλιάδες πιστοποιητικά εμβολιασμού όσων ήταν άνω των 60 που είναι εμβολιασμένοι με δύο δόσεις, έχουν όμως περάσει 7 μήνες από τη δεύτερη και δεν έχουν κάνει 3η όπως εγώ. Αντιμετωπίζονται πλέον από τους τη ΝΔ σαν ανεμβολίαστοι. Ή σαν Εβραίοι από τους ναζί.

Η ΝΔ θέλοντας να ρίξει τις εγκληματικές της ευθύνες από την απαξίωση και υποβάθμιση του ΕΣΥ στα θύματα, βάζει (τι άλλο;) πρόστιμα. Όπως είχε κάνει με τους νέους, αφού τους κατηγόρησε άδικα. Μέχρι που ένας μπάτσος που πήγε να πέσει με τη μηχανή πάνω στον κόσμο έφαγε της χρονιάς του, κι άρχισαν να βρίσκουν άλλα εξιλαστήρια θύματα.

Θεωρητικά έχουμε πετύχει ανοσία αγέλης. Μας έλεγαν πως το ποσοστό είναι 70%. 63,2% οι εμβολιασμένοι με τις 2 δόσεις συν το 9,3% από όσους νόσησαν έχουμε 72,5%. Όμως οι θάνατοι είναι τρομερά υψηλοί. Γιατί; Αυτό δεν το έχουν εξηγήσει. Όπως δεν εξήγησαν γιατί μέχρι να έρθουν τα εμβόλια είχαμε λιγότερο από το 1/3 των θανάτων που έχουμε ενώ εμβολιαστήκαμε!

Κι από κοντά οι ακροδεξιοί που καπηλεύονται κι εκμεταλλεύονται την κατάσταση. Η ΝΔ οφείλει να δώσει εξηγήσεις. Η κυβέρνηση πρέπει να ενισχύσει άμεσα το ΕΣΥ. Αντί γι αυτό όμως μειώνει τη χρηματοδότηση!

Όπως κάνει με την πυρασφάλεια. Το λέμε από τώρα για να μην απορήσετε το καλοκαίρι που θα καούμε πάλι. Όπως πνιγήκαμε κυριολεκτικά σε μια κουταλιά νερό. Κι αν κάποιος πει για «πολλή βροχή», ας ρίξει μια ματιά στο ιντερνέτ τι ρίχνει στην Ινδία και τι στη χώρα μας.

Η ίδια η ΝΔ δημιουργεί καχυποψία και θρέφει τους ακροδεξιούς ψεκασμένους. Οι πλέον ψεκασμένοι άλλωστε είναι οι παπάδες με τα όσα διαδίδουν περί εμβολίων του Αντίχριστου με 666 τσιπάκια και τέτοιες ανοησίες. Θα έπαιρνε ακόμα 4.000 κληρικούς, γιατί τι να τους κάνουμε τους επιστήμονες, τους γιατρούς τον καιρό της πανδημίας;

Οι ναζί βλέπουν αυτό που βλέπουν όλοι. Ο δικτάτορας προσπαθεί να καπηλευτεί τον εμβολιασμό. Δυστυχώς τα εμβόλια δεν είναι πανάκεια. Προφανώς χρειαζόμαστε καλύτερα, πιο αποτελεσματικά στις νέες μεταλλάξεις. Όπως επίσης φάρμακα, γιατρούς κλπ.

Η καχυποψία και η οργή που δημιουργούν τα αντιφατικά και παράλογα μέτρα είναι μεγάλη. Αυτή ακριβώς την καχυποψία και δικαιολογημένη αγανάκτηση προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η ακροδεξιά. Η λύση για μας είναι να λέμε την αλήθεια και να αποφεύγουμε τις υπερβολές στον ψεύτικο διαχωρισμό εμβολιασμένων – ανεμβολίαστων.


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 | 4:00 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου