Loading...

Κατηγορίες

Δευτέρα 31 Ιαν 2022
Πώς να τους πούμε;
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 

Γράφει ο mitsos175

 

Μην τους πούμε δικτάτορες, αν και συγκεντρώνουν όλη την εξουσία στα χέρια τους και φέρονται σαν το Χίτλερ.

Μην πούμε προδότες τους απογόνους των γερμανοτσολιάδων, των δοσίλογων, των μαυραγοριτών, κι ας έχουν καταστρέψει τη χώρα ξεπουλώντας τη, ας έδειξαν πλήρη υποταγή σε τοκογλύφους, για να μείνουμε σκλάβοι στην Ευρώπη.

Μην τους πούμε δολοφόνους αυτούς που εξ αιτίας της πολιτικής τους θρηνούμε δεκάδες χιλιάδες νεκρούς.

Αν τους πούμε εγκληματίες θα παρεξηγηθούν; Όχι μόνο οι μαφιόζοι που αντάλλασαν μηνύματα με το Φουρθιώτη, αλλά και κάποιοι δήθεν αντιπολιτευόμενοι, που λένε πως είναι πολιτικά ορθοί, αλλά κοιμούνται όρθιοι.

Τα μηνύματα με το Μένιο τα αντάλλαξαν νεογιδοκράτες. Τόσα μηνύματα και τόσο γλυκά λόγια δεν έχω ανταλλάξει ούτε εγώ με την Καλλιόπη! Μπορεί να παρεξηγηθεί από αυτό. «Να με προσέχεις όπως οι υπουργοί της ΝΔ το Μένιο». Γιατί ο Μένιος φαίνεται πως έχει μέλι. Ζούνε για να τον υπηρετούνε.

Βγήκε λοιπόν το κάθαρμα των καθαρμάτων, ο Μητσοτάκης, κι είπε πως η αντιπολίτευση αγκαλιάζει το Φουρθιώτη! Μη ζηλεύεις, δεν τρέχει τίποτα με κανέναν άλλο, δικός σου είναι, κατάδικός σου.

Πώς να τους πούμε όμως για το απίστευτο θράσος τα ψέματα και όλα όσα έχουν κάνει; «Κακά παιδιά»; Μπορούμε; Έχουμε την άδεια να λέμε τουλάχιστο έτσι αυτούς τους εγκληματίες, αυτά τα καθίκια;

Το Μένιο τον θεωρώ εντελώς αναξιόπιστο. Αν του δώσουν να φάει, του κάνουν τα χατίρια θα τα γυρίσει. Έγραψε όμως κάτι που αποδεικνύεται.

«Κύριε Πολάκη ο κ Πίκουλας και η προϊσταμένη του με έβαλαν να σας υποβάλλω μήνυση εσάς και του Κώστα Βαξεβάνη»!

Οι μηνύσεις όντως έχουν γίνει. Κατά παραγγελία σύμφωνα με την ομολογία του ίδιου του μηνυτή!

Να είναι μόνο ο Φουρθιώτης που κάνει τέτοιου είδους θελήματα; Κάποια Site που ενοχλούν πολύ το Μητσοτάκη έχουν δεχτεί μηνύσεις. Οι μηνυτές, όπως ακριβώς ο Μένιος, θίχτηκαν από τα γραφόμενα.

Να υποθέσουμε λοιπόν πως κάποια κομματόσκυλα, που το παίζουν πχ θεούσες, έκαναν μήνυση γι αυτά που τσούζουν τη συμμορία της ΝΔ, κι όχι για λόγους προσβολής της θρησκείας; Εκτός αν η θρησκεία τους είναι η γαλάζια εγκληματική οργάνωση.

Αυτό φυσικά εξηγεί και γιατί απειλούν μηνύσεις εμάς, κι όχι αυτούς που προσβάλουν πραγματικά τη θρησκεία και κάνουν απείρως μεγαλύτερη ζημιά στο Χριστιανισμό από οποιοδήποτε άρθρο άθεου. Μιλάω φυσικά για τους παιδεραστές ιερείς, τους κλέφτες, τους τσαρλατάνους, τους φασίστες με ράσα. Πώς να τους πω κι αυτούς; «Ανθρώπους του Θεού»; Ποιανού θεού; Του Μαμωνά; Του Βαάλ; Του Εωσφόρου μήπως;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 | 9:44 π.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com


 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου