Loading...

Κατηγορίες

Παρασκευή 14 Ιαν 2022
Σταματήστε την ανθρωποφαγία
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

Θα πω και πάλι ότι λέμε στην όαση ενημέρωσης, που γράφουμε κάθε μέρα: Την αλήθεια και μόνο την αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος. Επειδή η αλήθεια είναι τις περισσότερες φορές πικρή, θα γίνουμε πάλι πικροί, κι ως εκ τούτου αχώνευτοι στους προσκυνημένους.

Πέθαναν τις τελευταίες 24 ώρες πολλοί συνάνθρωποι μας. 95 μόνο από κορονοϊό. Κανείς τηλεοπτικός βόθρος δε μίλησε για τη ζωή κανενός από αυτούς. Εκτός, αν ήταν ανεμβολίαστοι, οπότε το ανέφεραν με χαρά για να τους κατακρίνουν, να ρίξουν το φταίξιμο σ’ αυτούς, λες κι ήθελαν να πεθάνουν.

Χύνουν όμως δάκρια για τον αδερφό πολιτικού, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο. Το αυτοκίνητο του, μια υπερπολυτελής, ολοκαίνουρια Ferrari καρφώθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα σ’ ένα δέντρο και πήρε φωτιά.

Εδώ να πω πως πριν χρόνια έτυχε και σε μένα το ίδιο ακριβώς, χωρίς φυσικά να οδηγώ Ferrari. Ζω για δυο λόγους:

1) Φορούσα ζώνη

2) Το μεταχειρισμένο, παλιό αυτοκίνητο που είχα, δεν έπιανε ιδιαίτερα μεγάλες ταχύτητες. Το είχα πάντως σανιδώσει. Από τότε έμεινα χωρίς αμάξι και με τις τύψεις για το δέντρο που πλήγωσα.

Σε μένα έφταιγε και λιγάκι ο δρόμος, χωρίς να θέλω να αποποιηθώ των ευθυνών μου. Γενικά προτείνω να μην τρέχουμε στους Ελληνικούς δρόμους. «Δάσκαλε που δίδασκες» θα πείτε, κι έχετε δίκιο, αλλά οι Ελληνικοί δρόμοι δεν ενδείκνυνται για ράλι.

Χωρίς να υπονοήσω τίποτε για το νεκρό, θα ρωτήσω, αν ήταν εμβολιασμένος. Τι σημασία έχει; Για μας και κάθε λογικό άνθρωπο, απολύτως καμία. Αλλά για μερικά καθάρματα έχει. Κάποιος που βαδίζει πχ στο δρόμο του Μένγκελε, συγκρίνει τους ανεμβολίαστους με τους μεθυσμένους οδηγούς!

Οι διαφορές είναι πολλές. Πχ ο μεθυσμένος μπορεί να ξεμεθύσει, να μεθύσει πάλι κλπ. Μπορεί επίσης αν πιεί να πάρει ταξί. Θα μου πείτε «με αυτά τα εμβόλια οι εμβολιασμένοι θα είναι σε λίγο πάλι ανεμβολίαστοι», σωστά. Παρόλα αυτά οι ΑΡΔ λένε πως οι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν περισσότερο. Είναι πχ σα να πέσει πεζός πάνω στο αυτοκίνητο κι όχι αμάξι πάνω σε πεζό.

Έρχεται λοιπόν η πραγματικότητα και λέει τα εξής:

Πεθαίνουμε κι από άλλα πράγματα εκτός από τον κορονοϊό. Ένα από αυτά είναι τα τροχαία.

Κανείς δεν θέλει να πεθάνει. Ο αδερφός της πολιτικού είπε να δοκιμάσει το νέο του αμάξι.

Κυρία Μονογυιού, το κόμμα σας κατηγορεί αθώους ανθρώπους, που πέθαναν εξ αιτίας της δικής σας πολιτικής που δεν έφταιγαν οι ίδιοι αλλά εσείς στη ΝΔ.

Ο κομπογιαννίτης που λέγεται Βασιλακόπουλος είναι από τα κομματόσκυλα που θα σας συλλυπηθούν; Αν το κάνει, να ξέρετε πως οι απόψεις του για τα τροχαία είναι ιδιαίτερα σκληρές.

Πρέπει να σέβεστε τους νεκρούς των άλλων για να σέβονται τους δικούς σας. Σταματήστε την ανθρωποφαγία. Οργή λαού, φωνή θεού λένε.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 | 4:30 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com


 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου