Loading...

Κατηγορίες

Κυριακή 09 Ιαν 2022
Πότε δεν ήταν μαυραγορίτες οι νεοδημοκράτες;
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

Καλοί μου σύντροφοι, τα γαλάζια παράσιτα είναι απόγονοι μαυραγοριτών, δοσίλογων, καθαρμάτων. Έχουμε πει το γενεαλογικό τους δέντρο. Κι όπως λέει η παροιμία το αίμα νερό δε γίνεται, κι αν γίνεται δε πίνεται. Αίμα πίνουν οι δεξιοί βρικόλακες. Από άλλα ζώα τα κουνούπια, οι βδέλλες κλπ.

Ο ναζιάρης Άδωνης είπε πως δε βάζει χαμηλότερη τιμή στα τεστ, για να μην κλείσουν τα καημένα τα εργαστήρια, που δεν έκλεισαν όταν δεν έκαναν τεστ, γιατί δεν υπήρχε η επιδημία! Για τους μικρομεσαίους που έβαλαν λουκέτο από την πολιτική τους είπε να κλείσουν και να συγχωνευτούν. Κάτι σαν «ψόφο» δηλαδή.

11 ευρώ τα παίρνουν, 47 τα πουλάνε. Κέρδος 36 ευρώ το τεστ. Ή 427,27% πάνω. Καλέ δεν είναι αισχροκέρδεια, ρύθμιση της μαύρης αγοράς είναι. Γιατί δεν έχει το κράτος να δώσει για φάρμακα, τεστ, ΜΕΘ γιατρούς. Έχει όμως για όπλα, μπάτσους, παπάδες. Γιατί τι χρειάζεσαι σε μια επιδημία; Γιατρούς; Μπάτσους! Να συλλάβουν τον ιό! Δεν χρειαζόμαστε ΜΕΘ; Όχι βέβαια, κορβέτες θέλουμε. 1,8 δις η μία! 11 ευρώ το τεστ 163.636.363 μοριακά τεστ και περισσεύουν μερικά ψιλά. Είναι 15 τεστ στον καθένα, βάζω και τα βρέφη.

Βάλε τώρα μεγάλους περιπάτους, συναυλίες, φωτάκια Μπακογιάννη κλπ... Γιωργάκη, είχες δίκιο, συγνώμη. Λεφτά υπάρχουν και μάλιστα μπόλικα. Απλά μας τα κλέβουν οι πλιατσικολόγοι. Πλιάτσικο έκαναν οι παππούδες τους στην Κατοχή, πλιάτσικο έκαναν όλα αυτά τα χρόνια και μας χρεοκόπησαν, πλιάτσικο κάνουν και τώρα. Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Μόνο που αυτοί είναι σάπιοι, σκουληκιασμένοι.

Ο Άδωνης άφησε υπονοούμενα για τη μάνα του Πολάκη. Όχι για την 3η δόση, αλλά με τον να τον πει «εκπρόσωπο εταιριών» είπε ουσιαστικά πως είναι συγγενής του! Γιατί ο Άδωνης κόπτεται για τα συμφέροντα μεγάλων εταιριών, αυτό το ξέρουν όλοι. Παύλο, κάνε του μήνυση κι απαίτησε τεστ DNA. Για να διεκδικήσει κληρονομικά από τους παππούδες σου το είπε. Είναι τόσο καθάρματα οι νεογιδοκράτες; Όχι είναι πολύ χειρότεροι. «Ναι στο Μνημόνιο - μένουμε σκλάβοι στην Ευρώπη». Τι περίμεναν τα ζώα που ψήφισαν ανθρωποφάγους; Ρουσφέτι!

Είναι όλοι τους καθάρματα. Όχι μόνο ψεύδονται αλλά κατηγορούν τους άλλους με τόσο αισχρά λόγια που απορείς με την υπομονή του κόσμου. «Γιατί δε συνυπογραφείτε τα τεστ»; Ρωτά δημοσιογράφος κηφήνα της ΝΔ. «Γιατί οι Έλληνες δεν έχουν την κατάλληλη κουλτούρα»! «Εάν συνταγογραφούσαν τα μοριακά τεστ τότε οι πολίτες θα πήγαιναν στον γνωστό τους γιατρό και θα έπαιρναν πλαστά πιστοποιητικά»!

Μας λέει δηλαδή απατεώνες! Ποιος; Ο νεοδημοκράτης! Φωνάζει ο κλέφτης δηλαδή! Ακόμα μια παροιμία. Την επόμενη φορά που φασισταριό θα πει για πολιτισμό, να του δώσουμε να φάει τη δήλωση του βουλευτή της ΝΔ. Δε μας είπε απλά λαμόγια, μας είπε απολίτιστα λαμόγια. Ε βέβαια, πολιτισμός είναι να φιλάς μινιατούρα της Ακρόπολης στο θέατρο, όταν βιάζεις παιδάκια στα παρασκήνια. Αυτοί, είναι δολοφόνοι, βιαστές, παιδεραστές, πλιατσικολόγοι. Στη μαύρη αγορά θα κολλήσουν;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 | 6:57 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου