Loading...

Κατηγορίες

Τετάρτη 23 Νοέ 2022
Στήλη Άλατος: Λίγο πριν το εγκεφαλικό, συμφωνώ με το Γιάννη Πρετεντέρη.
Κλίκ για μεγέθυνση


 
 
 

Γιάννη μου, Γιάννη μου, διευθυντή μου (πλέον) μέγιστε! Αρθρογράφε, που με την πένα σου, ρίχνουν και ανεβάζουν κυβερνήσεις, αυτοί που σε βάζουν, που σε διαβάζουν,  Γιάννη μου σχώραμε, με έχεις τσακίσει, την Στήλη Άλατος και γράφω ότι νάναι. Πως να το γυρίσω τώρα εγώ μέσα στο μυαλό μου, που έφτασα να συμφωνήσω μαζί σου! Πως θα αντικρίσω, τον καθρέφτη, λογοπλάστη  της αλήθειας, που κρύβεται μέσα στο ψέμα; Τα υπαρξιακά μου, Γιάννη μου, με φουσκώνουν και οι αρτηρίες μου είναι έτοιμες να σπάσουν. Με εγκεφαλικό θα με στείλεις. Τι έγραψες πάλι τιτανοτεράστιε! Καθώς με είχε πάρει ένας γλυκός ύπνος, σκέφτηκα τις “Δίκες” που έγραψες χθες και μου’ φυγε το σάλιο, Γιάννη μου. Φτου σου και πάλι φτου σου, μην πάει και χαμένο τόσο σάλιο αγόρι μου.
Η Στήλη Άλατος είναι αφιερωμένη σήμερα στην διαπίστωσή σου, που είναι όλα τα λεφτά. Είναι μείζον θέμα Γιάννη μου, το στήσιμο ενός καθεστώτος. Δίκιο έχεις. Προσκυνώ σε, πένα μεγέθους γιγάντων της προπαγάνδας, ανασκολοπιστών της πραγματικότητας. Απόλυτο δίκιο. Είναι μείζον θέμα, μια εκλεγμένη κυβέρνηση, να μετατρέπεται σε καθεστώς. Βέβαια Γιάννη μου, δεν τα κατάφερες, στα επιχειρήματα. Πως να ξεπεράσεις άλλωστε, αυτή τη μόνιμη αγκύλωση, στην αριστερή πλευρά του εγκεφάλου, που σου χει προκαλέσει η μεγάλη αποθήκευση υλικών στην δεξιά. Σε καταλαβαίνω Γιάννη μου. Κι εγώ όταν ακούω “his master’s voice”, γέρνω. Γιάννη τα παραδείγματα που χρησιμοποιείς, αυτά του Παππά και του Παπαγγελόπουλου δεν σε δικαιώνουν, σου αδυνατίζουν το κομμάτι. Μα να γράφεις ότι προσπάθησαν να στήσουν καθεστώς αυτοί οι κατσαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ και να μην εκθειάζεις τους επαγγελματίες του Κυριάκου; Με λάθος υλικά δεν φτιάχνεις κέικ, Γιάννη μου, άκου και την Στήλη Άλατος, που ξέρει από ζαχαροπλαστική.
Πήγαν να ελέγξουν, την ενημέρωση ο Νίκος Παππάς και την δικαιοσύνη ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μας γράφεις Γιάννη μου. Τιτανοτεράστιε, μην με παρεξηγήσεις, όμως  αν εγώ σου ζητήσω να με πληρώσεις επειδή είμαι αναγκασμένη η Στήλη Άλατος να σε διαβάζω, δεν θα σε ελέγξω, αλλά θα σε αναγκάσω να με βρίσεις και να μου κόψεις την καλημέρα. Σοβαρά Γιάννη, ο Παππάς πήγε στο Ειδικό Δικαστήριο, για πλημμέλημα, αφού είχε αθωωθεί στην προανακριτική. Οι καναλάρχες ούτε να τον βλέπουν δεν ήθελαν Γιάννη μου,τον Παππά, που τους έβαλε να πληρώσουν κάτι εκατομμύρια, όχι να υποκύψουν στα θέλω του. Δικαίωσε με Γιάννη, σε βάζω μάρτυρα, γνωρίζεις κι εσύ καλύτερα, ως πιο έμπειρος, πως  ελέγχεται η ενημέρωση. Αν κωλύεσαι Γιάννη, να το πάρει το ποτάμι. Δεν τους τα παίρνεις,  ντερμπεντέρη μου, τους τα δίνεις με μια λίστα Πέτσα. Τους κάνεις τα χατίρια, αθώε μου αρθρογράφε και κατεβάζεις στη Βουλή για να ψηφίσεις ότι σου έχουν υπαγορεύσει. Πάνε οι δικλείδες ασφαλείας για 400 εργαζόμενους, στο διάολο και τα εργασιακά, μπουρλότο στους μισθούς, χάρισμα και τα λεφτά για τις άδειες. Τους τα δίνεις Γιάννη και αυτοί βάζουν τιτανοτεράστιους γραφιάδες και γυρολόγους εγκωμιαστές, Μωυσή να σε ανεβάζουν και γκόμενο να σε κατεβάζουν.
Έτσι γίνονται οι δουλίτσες Γιάννη. Έλα πες, ήθελες να το γράψεις κι εσύ, αλλά δεν κατάφερες να ανεβείς τα 108 σκαλοπάτια, από τα υπόγεια της κατάταξης για να χτυπήσεις με το δάχτυλο τα σωστά ονόματα στο πληκτρολόγιο. Να πεις, πως στήνονται τα καθεστώτα με απευθείας αναθέσεις 7 δις και βάλε σε νταβέληδες και πάτσηδες, με ρεκόρ όλων των εποχών μετακλητών, με κυρίες επί των τιμών και επί των … Ταμείων, και φυσικά … ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ! Μην μου στεναχωριέσαι. Συμπάσχω μαζί σου, Γιάννη αλήθεια. Πρέπει να σε είχε πιάσει το στομάχι σου, όταν έλεγες καθεστώς τους συριζαίους και είχες μπροστά την εικόνα της οικογένειας Μητσοτάκη που είναι όλη μισθοδοτούμενη από το δημόσιο. Πρέπει να ξεράθηκες από τα γέλια.
Πρέπει να γέλασες όμως όταν έγραψες κι ότι ο Παπαγγελόπουλος προσπάθησε να ελέγξει την δικαιοσύνη, με όχημα την “σκευωρία Novartis”. Ξινά τα γέλια Γιάννη μου, ξινά και πάρτο αλλιώς το τιμόνι αγόρι μου, θα βρεις στον τοίχο. Από το δικαστικό συμβούλιο, που τον αθώωσε άρχισαν τα όργανα για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και κάθε μέρα στο Ειδικό Δικαστήριο, οι μάρτυρες, όλοι Γιάννη, ακόμη και οι μάρτυρες κατηγορίας, αποδομούν και τις κατηγορίες, αλλά και το αφήγημα της συνωμοσίας. Γιατί τα δικαστικά κατέρρευσαν, Γιάννη μου (το μαντήλι σου). Του Παπαγγελόπουλου στο Δικαστήριο, του Παππά στην προανακριτική.
Στήλη Άλατος με άφησες Γιάννη Πρετεντερη με τα επιχειρήματα σου,ούτε ο Κυριάκος δεν θα τα έγραφε τόσο καλά και τόσο λάθος…

πηγη: https://thefaq.gr

 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου