Loading...

Κατηγορίες

Τρίτη 29 Σεπ 2020
Ιστορική σφαλιάρα.- Οι νεοδημοκράτες ας κάνουν τις σάρισες υπόθετα, να μπορέσουν να καταπιούν την ιστορική φάπα, που έφαγαν μαζί με το κουτόχορτο.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 

Γράφει ο mitsos175

 

Η Ελληνική και Αμερικανική κυβέρνηση χαιρετίζουν μαζί την «Ιστορική συμφωνία των Πρεσπών». Μετά το ντουβρουτζά που έπαθαν χιλιάδες γαλάζια γίδια έσβησαν το «ιστορική»! Όμως οι πνιγμοί από κουτόχορτο συνεχίζουν να αυξάνονται. Δικαίως ο Τσίπρας γλέντησε τους γαλάζιους βλάκες με περικεφαλαία. «158 συγνώμες δεν είναι πολλές».

Λίγες είναι Αλέξη, στο λέμε εμείς. Θα θέλαμε κι άλλες. Μερικές συγνώμες για τα Μνημόνια. Είναι λίγο περισσότερες αυτές. Αλλά τώρα έχει δούλεμα στους ηλίθιους νεοδημοκράτες.

Είτε σβήσουν, είτε αφήσουν τη λέξη, η ουσία είναι πως ο Μητσοτάκης δούλεψε ψιλό γαζί τους ψηφοφόρους του. Αυτός είναι σοβαρός λόγος να φύγει κάθε αξιοπρεπής άνθρωπος από τη Νέα Δημαγωγία. Αμφιβάλλω όμως αν υπάρχει εκεί έστω και ένας με φιλότιμο.

Να φορέσουν πάλι τις περικεφαλαίες και μην τις βγάζουν καθόλου. Για να μπορούμε να ξεχωρίζουμε τους βλάκες από μακριά. Στη ΝΔ υπάρχει ένας τσέλιγκας, μερικοί πιστικοί τα κομματόσκυλα και τα αιγοπρόβατα.

Μερικές φορές βάζουν μπροστά τα πιόνια και μετά τα θυσιάζουν. Αυτό έκαναν το 1990 με τον Καλαμπόκα και κάτι άλλους. Του είπαν «πηγαίνετε να ανακαταλάβετε τα σχολεία». Κι ο Καλαμπόκας σκότωσε τον καθηγητή Νίκο Τεμπονέρα. Δεν γλύτωσε τη φυλακή, παρόλο που η Νέα Δολοφονία φρόντισε να πέσει στα μαλακά. Επίσης τον φρόντισε και μετά που βγήκε από τη φυλακή. Αυτός όμως ήταν κομματόσκυλο. Τα γίδια τα πουλάνε στο λεπτό, κι ούτε θα ενδιαφερθούν.

Κάνω αυτή τη σύνδεση γιατί οι τραμπούκοι που πάνε και χτυπάνε παιδιά, που πάνε στα σχολεία να τρομοκρατήσουν, είναι τα ίδια φασιστοειδή με τον πισινό έξω, την περικεφαλαία, τη σάρισα, που ούρλιαζαν «για πόλεμο με τα Σκόπια». Τώρα παριστάνουν τους γονείς.

Τους προειδοποιούμε πως όποιο χέρι απλωθεί σε παιδί, θα κοπεί. Τους λέω επίσης πως οι από πάνω στο κόμμα τους, τους θεωρούν αναλώσιμους, πιόνια. Κι ανεγκέφαλους.

Τα παιδιά δεν υποκινούνται. Βλέπουν μια άθλια κατάσταση στα σχολεία την οποία την βλέπουν και οι γονείς. 700 σχολεία δεν προχωρούν σε καταλήψεις, αν δεν υπάρχει πειστικός λόγος.

Οι λόγοι είναι γνωστοί. Μέσα σε κλουβιά που δεν χωράνε 7 ανθρώπους θα στριμωχθούν για ώρες τετραπλάσιοι. Χωρίς να υπάρχουν καθαρίστριες, με κενά εκπαιδευτικών περισσότερα από ποτέ. 120 σχολεία έχουν κλείσει από κορονοϊό! Δεν είδα κανένα από τα φασιστόμουτρα να ανησυχεί γι αυτό. Πριν λίγες μέρες ήταν λιγότερα από 40.

Ο Μητσοτάκης χρησιμοποιεί τους τραμπούκους. Και τους μπάτσους. Όμως αυτά θα του γυρίσουν μπούμερανγκ. Και τότε ακόμα μια φορά θα αδειάσει τους χαχόλους που τον ψηφίζουν.

Οι νεοδημοκράτες ας κάνουν τις σάρισες υπόθετα, να μπορέσουν να καταπιούν την ιστορική φάπα, που έφαγαν μαζί με το κουτόχορτο. Τους τα λέγαμε πριν, αλλά δεν άκουγαν. Γι’ αυτό τώρα γελάμε περισσότερο.

Αλήθεια Μητσοτάκη. Αρμενία – Αζερμπαϊτζάν ουδέτεροι; Ο Σουλτάνος σ’ ευχαριστεί και γι’ αυτό. Είναι να μην πουν κάτι οι φίλοι μας, οι Αμερικάνοι. Θυσία θα γίνουμε…


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 | 10:41 μ.μ.
πηγη:http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2023 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου