Loading...

Κατηγορίες

Παρασκευή 15 Μάρ 2024
Άννα η μαρτυριάρα.
Κλίκ για μεγέθυνση


 

 

Γράφει ο mitsos175

Στην Αρχαία Σπάρτη δεν σε τιμωρούσαν επειδή έκλεβες. Όχι, ήταν τέτοιες οι συνθήκες, που έκλεβαν για να φάνε, μάλιστα ενθαρρύνονταν γι αυτό! Σε τιμωρούσαν όμως αυστηρά, αν σ’ έπιαναν, γιατί αυτό ήταν σημάδι ανικανότητας! Είναι η μεταγενέστερη παροιμία «Ξέρεις να κλέψεις; – Ξέρω! – Ξέρεις να φυλάξεις; – Δεν ξέρω. – Τότε μην κλέβεις».

Τηρώντας λοιπόν τις αρχαίες παραδόσεις του κλεψίματος η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου – βαφτιστήρι του Κοκού – δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις Ευρωεκλογές. Εξηγείται έτσι κι η φαγούρα που νιώσαμε εντελώς ξαφνικά ανάμεσα στα πόδια.
Δεν θα είναι ευρωβουλευτής (οπότε θα χάσει η Βενετιά βελόνι) όχι γιατί πρόκειται να γίνει νοθεία. Νοθεία θα γίνει έτσι κι αλλιώς από τους άλλους της συμμορίας.

Η Άννα Μισέλ ήταν βιαστική. Πρώτα γίνονται «εκλογές» μετά βγάζεις αποτέλεσμα. Η Άννα μαρτύρησε πως θα γίνει νοθεία και το να καρφώσεις είναι θανάσιμο αμάρτημα για τους μαφιόζους. Φανταστείτε τα μούτρα του Μητσοτάκη και των τρολ που ίδρωναν να πείσουν για την επιστολική νοθεία! Γλύτωσε το τσιμέντο, γιατί είναι ηλίθια.

Επίσης η Αννούλα δεν έδωσε εξηγήσεις που τα βρήκε τα προσωπικά στοιχεία των ψηφοφόρων. Αν είχε χιούμορ θα έλεγε «αυτό είναι προσωπικό δεδομένο»! Πήγε να πουλήσει τρέλα, αλλά δεν της βγαίνει. Ακόμα και σ’ αυτό χρειάζεται κάποια ικανότητα.
Μαζί της πήρε κι άλλους δυο. Για να γλυτώσουν ασφαλώς όχι μόνο η Κεραμέως, αλλά κι ο ίδιος ο χουντικούλης, που μαγειρεύει τα αποτελέσματα, σύμφωνα με τις παραδοσιακές συνταγές του τσελεμεντέ της δεξιάς. Τύφλα να ’χουν τα ντολμαδάκια της Μαρίκας.

«Τα προσωπικά δεδομένα δόθηκαν στην Ασημακοπούλου με ευθύνη του γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών και του γραμματέα απόδημου ελληνισμού της ΝΔ». Ξύπνησαν μια ωραία πρωία και είπαν «δε δίνουμε τα στοιχεία των ψηφοφόρων στην Άννα; Τι μπορεί να πάει στραβά»;
Φυσικά η δουλειά έγινε από το Μητσοτάκη, αλλά δεν πρόκειται να μιλήσει κανείς. Έτσι γίνεται πάντα με κάθε μαφιόζικη συμμορία. Η Αννούλα θα μείνει λίγο καιρό εκτός μεγάλης μάσας, αλλά με νονό βασιλιά δε χάνεσαι, οι άλλοι νονοί κάπου θα τη βολέψουν.
Δε θα πω περισσότερα, απλά να έχουν το νου τους τα κόμματα να στείλουν αντιπροσώπους σε όλα τα τμήματα και να προσέξουν ιδιαίτερα. Γιατί ο μαυραγορίτης, εγκληματίας, δικτατορίσκος έχει κάνει πολύ χειρότερα από νοθεία.
Κι αυτά τα λέω, όχι για να απογοητεύσω και να βρείτε αφορμή να μην πάτε να ψηφίσετε, αλλά για να σας επιστήσω την προσοχή. Αν δεν πάτε να ψηφίσετε, πρέπει να έχουμε έτοιμη την πραγματική λύση που είναι η Επανάσταση. Αν δεν ωρίμασαν όμως οι συνθήκες γι αυτό, πάμε να ψηφίσουμε, γιατί οι άλλοι θα θεωρήσουν την αποχή «λευκή επιταγή» και θα γράψουν ό,τι ποσό θέλουν.
Έχει μεγάλη σημασία λοιπόν να χάσει η εγκληματική οργάνωση της ΝΔ, αλλιώς τα σχέδιά της – καθόλου καλά για τους πολλούς – θα επιταχυνθούν, οι φασίστες θα αποθρασυνθούν, οι παιδεραστές θα ξεσαλώσουν κι οι κλέφτες θα φάνε και τους τοίχους…

από://vathikokkino.gr

 
Copyright © 2011 - 2024 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου