Loading...

Κατηγορίες

Τετάρτη 20 Απρ 2022
Οι παπάδες σταυρώνουν συνέχεια το Χριστό.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

Υπάρχει βραβείο μεγαλύτερου καθάρματος; Γιατί κηφήνες πολιτικοί, φερέφωνα ΑΡΔ, παπαδαριό, συναγωνίζονται ποιος είναι ο χειρότερος, ο πιο απάνθρωπος. Ο Ιησούς σταυρώνεται πάλι στις μέρες μας πάλι από τα ίδια καθίκια: Τους εξουσιαστές, τους κόλακες, τους βολεμένους, το Ιερατείο.

Σταυρώνεται ο πρόσφυγας

. Όχι ο ψηλός ξανθός που δέχεται το ΝΑΤΟ, ο απελπισμένος που έφυγε από τον πόλεμο που δε δημιούργησαν οι Ρώσοι αλλά οι Αμερικάνοι. Στέλνουν όπλα τριάντα δισεκατομμυρίων στους ναζί και δεν δίνουν ένα για να σωθούν εκατομμύρια πεινασμένοι στην Αφρική! Αυτοί είναι η σωστή πλευρά της ανθρωποφαγίας.

Πρόσφυγας πέθανε, γιατί δεν τον έβαλαν στην Εκκλησία! Αυτοί λοιπόν είναι οι καλοί Χριστιανοί; Αυτός είναι ο κλήρος μας; Αυτοί είναι, αυτοί ήταν πάντα! Υποκριτές, μισάνθρωποι, καθάρματα κι εγκληματίες! Α, ρε Θεέ, κρίμα που δεν υπάρχεις, πολύ κρίμα. Να τους πάρει όλους αυτούς ο Διάολος! Που στις Εκκλησίες μέσα υπάρχει παγκάρι για να βάλουν τα πρόβατα του ποιμνίου τον οβολό τους για τους φτωχούς! Μην δίνετε ούτε ένα ευρώ στους ρασοφόρους εγκληματίες. Έτσι κι αλλιώς πήραν 500.000.000,00 μόνο από επιδότηση! Γιατί νομίζετε στηρίζουν την κυβέρνηση σατανιστών παρά τον εξευτελισμό τους; Θα αλλάξουν και φέτος την ώρα της Ανάστασης;

"Υποθερμία" η τυπική εκδοχή του θανάτου. "Υπανθρωπία" η πραγματική γράφει το site μας για τη δολοφονία του συνανθρώπου μας. Δεν τον σκότωσαν στο ξύλο όπως το φτωχό gay, δεν τον πυροβόλησαν, όπως την ανήλικη Ρομά, τον άφησαν να πεθάνει! Πέθανε λοιπόν σαν Έλληνας: Ταλαιπωρημένος, μόνος χωρίς καμία βοήθεια, όπως πέθαναν χιλιάδες έξω από τα Νοσοκομεία. Γι αυτό ακριβώς μειωνόμαστε. Γιατί οι κανίβαλοι μας τρώνε καθημερινά κι εκεί που είναι ο σημερινός πρόσφυγας, νοικοκύρη, βάλε αύριο τον άστεγο εαυτό σου.

Χριστιανοί – δεν εννοώ τους παπάδες, είναι δούλοι του Σατανά – είστε εντάξει με τη συνείδηση σας; Ένας άνθρωπος ζήτησε βοήθεια, του την αρνήθηκαν και πέθανε. Είναι αυτό καλή πράξη ή αμαρτία; Σύμφωνα με τις Γραφές τι λέει ο Χριστός; Ποιοι θα πάνε στην Κόλαση; Όσοι ακριβώς κάνουν κακό στο συνάνθρωπο. Γι αυτό ακριβώς σταυρώθηκε ο Ιησούς, αφού το Επαναστατικό που είπε ήταν το «Αγαπάτε αλλήλους»!

Όπως αργότερα εξηγεί ο Μαρξ, οι εξουσιαστές θέλουν το μίσος μεταξύ μας. Ελεύθεροι και σκλάβοι, Εθνικοί και Χριστιανοί, Ρωμαίοι και Πάρθοι, για να φτάσουμε σήμερα στους Έλληνες και Τούρκους, ντόπιοι και πρόσφυγες, εμβολισμένοι - αντιεμβολιαστές κλπ. Όλα για να κερδίσουν και να στρέψουν την προσοχή μας αλλού. Δολοφονήθηκε ένας άνθρωπος κι ένοχοι όχι μόνο δεν τιμωρούνται παρασιτούν εις βάρος μας. Τέτοια εγκλήματα θα ενταθούν στους ζοφερούς καιρούς που έρχονται. Οι σταυροί περιμένουν…Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 | 11:00 π.μ.

πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com


 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου