Loading...

Κατηγορίες

Τρίτη 05 Απρ 2016

 

Ευχαριστώ πολύ κ. Γεώργιε Γκόγκο για την επεξηγηματική επιστολή σας και για το ότι μου ζητάτε να σας βοηθήσω για την υπόθεσή σας με την Κοινωνία της Πληροφορίας.

Συμμεριζόμενος αυτό που τραβάτε με τους ακατονόμαστους Διευθύνοντες Συμβούλους της ανωτέρω Εταιρείας και διαβάζοντας όλα τα χαρτιά που μου στείλατε, με ώθησαν να κάνω έρευνα, γιατί η υπόθεσή σας αυτή ήταν παρόμοια με την δική μου την οποία βέβαια στο τέλος μετά από μεγάλη ταλαιπωρία με μια δεκάδα ανακριτών στο δικαστήριο ο ακατανόμαστος καθηγητής απεφάσισε να αποσύρει την μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Μου έκανε εντύπωση γιατί αυτά που ζητούσε, και αν αποφάσιζε το Δικαστήριο να τα εγκρίνει, εγώ δεν τα είχα και οικονομικά και περιουσιακά στοιχεία. Και εδώ αρχίζει ή έρευνά μου.

Καταρχάς έμαθα από μια Δικηγόρο που εδρεύει στη Χαλκίδα ότι υπάρχουν διάφορες συμμορίες οι οποίες χρησιμοποιούν μια τεχνική για να αναγκάζουν εκβιαστικά την Ελληνική Δικαιοσύνη, βάσει των Νόμων μας, να επεμβαίνει αδίκως και να καταδικάζει ανθρώπους χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι το Δικαστικό Σώμα δεν ξέρει τι συμβαίνει αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς αφού πρέπει να ακολουθήσει το γράμμα του Νόμου. Και έτσι δημιουργείται μια κοινωνική αδικία.

Σας παραθέτω ένα παράδειγμα για να καταλάβετε την δολοπλοκία και συνομωσία που χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν κατάσταση προς όφελος τους.

ΠΡΏΤΟΝ στέλνουν ένα εξώδικο στο θύμα αναφέροντας μέσα ότι σπίλωσε το όνομά τους, κατέστρεψε την καριέρα τους και ζητούν από το αξιότιμο Δικαστήριο να του επιβληθούν κυρώσεις φυλακίσεως και χρηματικής αποζημίωσης τους.

ΔΕΎΤΕΡΟΝ το χαρτί του εξώδικου το κατασκευάζουν με τέτοιο τρόπο ώστε να δείχνει πως είναι δημόσια πρόσωπα που έχει θιγεί η αξιοπρέπεια τους και διπλώματα να δείχνουν ότι αυτοί έχουν επαφές με Υπουργούς και άλλους κυβερνητικούς το οποίο δεν είναι και ψέμα γιατί όλα αυτά γίνονται με συμμετοχή ορισμένων Κυβερνητικών. Βέβαια εσείς λαμβάνετε το εξώδικο και παθαίνετε ένα ψυχικό κλονισμό για το οποίο δεν σας αποζημιώνει κανείς ποτέ γι΄αυτό.

Θα σας υποδείκνυα να συμβουλευτείτε τον νομικό σας για να του εξιστορήσετε τι έχει συμβεί για να βρείτε λύση.

Βέβαια θα σας παραθέσω και ένα άλλο παράδειγμα που γινόταν πριν από χρόνια που με έναν επίορκο και τρισάθλιο Δικαστικό κλητήρα (που δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιοι) σας έστελνε κάποιος ένα εξώδικο το οποίο έγραφε επάνω ότι έχει θυροκολληθεί όμως ποτέ δεν το λαμβάνατε γιατί ο αναφερόμενος Δικαστικός Κλητήρας το έβαζε στην τσέπη του και στη συνέχεια ο αναίσχυντος επίορκος δικηγόρος, σας έβγαζε στο Δικαστήριο που γινόταν ερήμην σας, γιατί βέβαια δεν είχατε λάβει γνώση, μια διαταγή πληρωμής και επειδή το ποσόν ήταν μεταξύ 1000-1500 Ευρώ τα πληρώνατε εκβιαστικά γιατί πηγαίνοντας σε άλλο νομικό για να σας υποστηρίξει σας πληροφορούσε ότι ήθελε παράβολα και έξοδα παραστάσεων κ.τ.λ., κ.τ.λ.

Γι΄αυτό το συμβάν έχω ιδίαν πείρα, και ρωτώντας στα Δικαστήρια της Ευελπίδων μου είπαν ότι και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που στέλνουν εκβιαστικά εξώδικα τα οποία μπορούν να σου προξενήσουν μεγάλη ταλαιπωρία και δικαστικά έξοδα οπόταν αναγκάζεστε να πληρώσετε ένα μεγάλο μέρος του ποσού προκειμένου να γλυτώσετε την ταλαιπωρία και την ψυχική φθορά των Δικαστηρίων.

Με την βοήθεια της Παναγιάς και του Κυρίου εύχομαι σε όλους τους δεινοπαθούντες ένα αίσιο τέλος.

 

+ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ. ΛΑΣΠΟΠΟΥΛΟΣ

Μητροπολίτης Ευρώπης

Δημοσιογράφος - Εκδότης

 

 

 

 
Copyright © 2011 - 2024 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου