Loading...

Κατηγορίες

Σάββατο 29 Ιούλ 2017
Καθημερινές δεκατόμβες  Ελλήνων!!! Ανησυχεί πολιτικός τις; Ποίος και πώς;;;
Κλίκ για μεγέθυνση

του Μιχαήλ Στρατουδάκη

 

Φρικιαστικά , τρομακτικά, απογοητευτικά, εθνοφθόρα και άκρως αντιδημογραφικά είναι τα επί καθημερινής βάσεως συμβαίνοντα δυστυχήματα. Είτε τροχαία, είτε εγκληματικά! Τα λόγω ηλικίας ή ασθενειών δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητος. Τροχαία και εγκλήματα καθημερινώς, δεν είναι ολιγώτερα των ΠΕΝΤΕ!!!!!!! Τα πλείστα παιδικής εφηβικής, ή μέσης ηλικίας! Το σύνολον του Ελληνικού Λαού σπαράζει από τα ανακοινούμενα στα δελτία ειδήσεων θανατηφόρα συμβάντα και διερωτάται. Πως θα επιβιώσομεν ως χώρα αφού η νεολαία μας αποδεκατίζεται καθημερινώς;; Το ελπιδοφόρον και γόνιμον μέρος χάνεται και η δυνατότητα πολλαπλασιασμού μειούται λίαν επικινδύνως. Δραματικώς και τρομακτικώς. Ρυθμός μειώσεως μάλλον μη αναστρέψιμος, αφού εκτός των πιο πάνω αναφερομένων είναι και η ανεργία και η μετοικεσία των Ελλήνων νέων και επιστημόνων σε άλλες χώρες προς επιβίωση. Αιμορραγία του πληθυσμιακού δυναμικού πολύπλευρη και αέναος. Τα εκατοντάδες τραυματισμένα άτομα από τα τροχαία σε ικανόν αριθμόν καθίστανται ανίκανα προς εργασίαν και δημιουργίαν οικογενείας.

Ο θανατηφόρος για το δημογραφικόν στοιχείον, αποδεκατισμός των Ελλήνων, συγκινεί τους Κυβερνώντες και τους τριακοσίους της Βουλής; Ανθρωπίνως ναι! Αλλά πως εκδηλούται αυτή η ανησυχία και συγκίνησή τους; Σκοπεύουν να λάβουν αυστηρά μέτρα; Όχι φυσικά οικονομικά επί των τροχαίων παραβάσεων (ήδη μείωσαν κάποια πρόστιμα ως υψηλά. Λάθος ήταν), αλλά αποτελεσματικά και αποδοτικά. Μία περίπτωση είναι η αφαίρεση αδείας και διπλώματος , σε πρώτην ουσιαστικήν παράβαση. Π.χ. ουσιατική παράβαση είναι η ανυπακοή στους φωτεινούς σηματοδότες, η υπερβολική ταχύτητα, η χρήση αλκοόλ και ακολούθως οδήγηση, η παραμονή στην θέση του συνοδηγού κατά την οδήγηση ατόμου δεκτικού θωπειών και άλλα. Ενδεικτικήν αναφοράν έκαμα.

Ανησυχώ για τον μάλλον εφησυχασμόν ή περιφρόνιση(;) επί του καθημερινού αποδεκατισμού των Ελλήνων, από τους πολιτικούς. Ολημερίς πλείστοι εξ αυτών ευρίσκονται από το πρωί έως το βράδυ σε διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά μόνον ύβρεις βαρύτατες εξαπολύουν κατά των άλλων Κομμάτων ή ύμνους για το δικόν τους. Μνείαν για περιστολήν των τροχαίων ή αυστηρότερες ποινές για τους δολοφόνους δεν ακούγονται. Ο Ελληνικός πληθυσμός αφανίζεται ραγδαίως! Δεν συγκινούνται; Η τυχόν έκφραση συλλυπητηρίων στους οικείους των θυμάτων μάλλον δεν έχει νόημα.

Πρέπει να ληφθούν μέτρα περιστολής της καθημερινής εκατόμβης νεκρών συμπολιτών μας. Είμεθα μικρόν Κράτος με μέγιστον δημογραφικόν πρόβλημα, συνεχώς επιδεινούμενον. Οι καθημερινοί θάνατοι αποτελούν τεράστιον αφανιστικόν τέρας! Η ανάσχεσή του και η αποτροπή του επιβάλλεται. Να δράσουν δραστηρίως πάντες οι πολιτικοί. Καιροί ου μενετοί.

 

 

 
© Copyright 2011 - 2024 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου