Loading...

Κατηγορίες

Σάββατο 18 Μάρ 2023
Ρίξτα στον γείτονα
Κλίκ για μεγέθυνση


Ζητάει να κριθεί και να συγκριθεί με βάση τις υποσχέσεις που έδωσε, λογιζόμενες ως επιτεύγματα δικά του, και με βάση τις συκοφαντίες που εκτόξευσε, καταλογιζόμενες ως καταστροφές των αντιπάλων του.

 

Ο κακός μαθητής που πιάνεται αδιάβαστος χρησιμοποιεί σαν δικαιολογία την επίσκεψη κάποιας θείας στο σπίτι του την προηγούμενη μέρα.
Ο αιώνιος φοιτητής -που έχει κοπεί δεκάδες φορές στο ίδιο μάθημα και δεν αποφοιτά- επικαλείται τον συντηρητικό καθηγητή που τον έχει στοχοποιήσει για τις πολιτικές του απόψεις.
Ο λουφαδόρος στρατιώτης προσποιείται τον άρρωστο για να γλυτώσει την σκοπιά και την γιαγιά του που πέθανε -πέμπτη φορά- για να πάρει άδεια.
Ο τεμπέλης και φιλόδοξος εργαζόμενος γίνεται ρουφιάνος της διοίκησης για να επιβιώνει άκοπα σ’ ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον και για να ανέβει την ιεραρχία.
Ο κακός πολιτικός υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια και δημιουργεί λάκκους με φίδια.

Ο χειρότερος πρωθυπουργός είναι σίγουρα ένας κακός πολιτικός αλλά είναι και ένας απολύτως ανεύθυνος άνθρωπος ο οποίος φορτώνει τα πάντα στους συνεργάτες του, ενώ είναι και ένας κοινός συκοφάντης ο οποίος στοχοποιεί τους πολιτικούς του αντιπάλους για τις δικές του αβελτηρίες.

Ο χειρότερος πρωθυπουργός μετά από κάθε καταστροφή υπόσχεται εντός ορισμένων ημερών ή το πολύ εντός ολίγων μηνών ότι θα αποκαταστήσει την καταστροφή, αυτήν που προκάλεσε και για την οποία δεν είχε κάνει κάτι να αποφευχθεί τα 4 προηγούμενα χρόνια.

Το χειρότερο όμως όλων είναι ότι ζητάει να κριθεί και να συγκριθεί με βάση τις υποσχέσεις που έδωσε, λογιζόμενες ως επιτεύγματα δικά του, και με βάση τις συκοφαντίες που εκτόξευσε, καταλογιζόμενες ως καταστροφές των αντιπάλων του.

Αυτός ο πρωθυπουργός, με αυτό τον χαρακτήρα, δεν είναι απλά αυτός που νομίζετε, είναι αυτός που έχετε βεβαιωθεί ότι είναι, γιατί είναι ο μόνος που το επιβεβαιώνει εξακολουθητικά.
Είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

“Δεν ξέρω, δεν άκουσα, δεν είδα και ούτε κανείς με ενημέρωσε ποτέ”.
“Το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν οφείλω να ξέρω, κι αν θα έπρεπε να ξέρω -όπως ισχυρίζεσθε- πείτε μου εσείς που το ξέρετε;”

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ήξερε:
Ότι οι διασωληνωμένοι ασθενείς εκτός ΜΕΘ έχουν πολλαπλάσιες πιθανότητες να καταλήξουν συγκριτικά με αυτούς που νοσηλεύονται εντός ΜΕΘ, παρά το γεγονός ότι η μελέτη Τσιόδρα–Λύτρα (που το αποδείκνυε) ήταν πολλούς μήνες πριν στο συρτάρι του γραφείου του στο Μαξίμου.

Ότι ο Πάτσης είχε ασυμβίβαστο ως βουλευτής και ως «κοράκι» σε κόκκινα τραπεζικά δάνεια, ότι είχαν διαπιστωθεί ανακρίβειες στις δηλώσεις του «πόθεν έσχες» και παρά το γεγονός ότι ο ίδιος «κάρφωσε» τον πρωθυπουργό και το Μαξίμου ότι γνώριζαν και ετοίμαζαν τη συγκάλυψη.

Ότι ο Χειμάρας είχε επίσης ασυμβίβαστο ως βουλευτής και ταυτόχρονα προμηθευτής του δημοσίου, καθώς αυτό που έκανε προσκρούει στο Σύνταγμα και παρά το γεγονός ότι η δραστηριότητα του ήταν -από ετών- γνωστή στον πρωθυπουργό.

Ότι δεν γνώριζε για τις παρακολουθήσεις πολιτικών (και πολιτικού αρχηγού), δημοσιογράφων, επιχειρηματιών, όλης της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων και πολιτών, παρά το γεγονός ότι γράφτηκαν, αποκαλύφθηκαν και δόθηκαν ονόματα και διευθύνσεις.

Ότι η μεγαλύτερη σιδηροδρομική τραγωδία ήταν προδιαγεγραμμένη (παρά την διπλή γραμμή), αφού κανένα σύστημα τηλεδιοίκησης, ελέγχου και ασφάλειας δεν λειτουργούσε και παρά το γεγονός ότι είχαν -χρόνια πριν- καταγγελθεί όλα αυτά με στοιχεία.

Για τον ανεύθυνο φταίνε πάντα οι άλλοι, οι αποκάτω, οι παραδίπλα, οι παραδώθε και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Και τελοσπάντων βρε αδελφέ, αν δεν βρεις κανέναν εύκαιρο να τα φορτώσεις….ρίξτα στον γείτονα.

“Ένας άνθρωπος μπορεί να έχει πολλές αποτυχίες, αλλά δεν πρέπει να θεωρηθεί αποτυχημένος μέχρι τη στιγμή που θα αρχίσει να κατηγορεί κάποιον άλλον”.

πηγη: https://www.koutipandoras.gr

 
© Copyright 2011 - 2023 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου