Loading...

Κατηγορίες

Τετάρτη 21 Οκτ 2020
«Σήμερα η δικαιοσύνη ιερούργησε»
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

Αθώο έκρινε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κέρκυρας, τον Μητροπολίτη Κέρκυρας, Νεκτάριο, που έγραψε το νόμο στα παλιά του τα παπούτσια και τέλεσε λειτουργία χωρίς να λάβει υπόψη του τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό. Επίσης ήταν αυτός που καλούσε τους πιστούς να γράψουν πως τάχα πάνε για άσκηση, αλλά στην πραγματικότητα, να πηγαίνουν στις εκκλησίες για να γλείφουν το ίδιο κουτάλι.

Την ίδια ώρα γαλάζια πληρωμένα troll κατηγορούν τον κόσμο ότι ευθύνεται για τον κορονοϊό! Γεμίστε ασφυκτικά τα σχολεία, τους ναούς, τα λεωφορεία και μετά θα σας φταίνε οι πλατείες και τα περίπτερα. Μην παίρνετε γιατρούς, πάρτε μπάτσους και θα χρειαστείτε σίγουρα και τους παπάδες, ώστε να μην πάτε αδιάβαστοι.

«Σήμερα η δικαιοσύνη ιερούργησε» είπε ο «αθώος». Καλέ μόνο ιερούργησε; Χειρούργησε μπορώ να σου πω. «Θέλω να πιστεύω πως πάνω από τους ανθρώπινους νόμους, λειτουργούν οι νόμοι του Θεού. Και νομίζω πως σήμερα αυτό πρυτάνευσε». Αυτό ακριβώς! Γι αυτό κι εγώ στο εξής δηλώνω πως ο Στάλιν είναι Θεός και ακούω μόνο στο δικό του νόμο. Οι αστικοί νόμοι να πάνε να συνουσιαστούν.

Όμως κάτι δεν μου κόλλησε σ’ αυτή την απόφαση. Ο Μητροπολίτης αθώος, λευκή περιστερά, εντάξει. Αλλά ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας και ο τελετάρχης του δήμου άκουσα πως κρίθηκαν ένοχοι επειδή πήγαν στη λειτουργία! Γιατί; Κι αυτοί στο νόμο του Θεού υπάκουσαν.

Αν τώρα αυξηθούν τα κρούσματα, θα φταίνε τα περίπτερα; Οι πλατείες; Επίσης άκουσα πως κηφήνες της ΝΔ πήγαν για συμπαράσταση στο Μητροπολίτη και μόλις βγήκε η απόφαση τον άρχισαν τα φιλιά. Στα χέρια στα μάγουλα, στον πισινό, όπου προλάβαινε ο καθένας.

Τα 865 σημερινά κρούσματα οφείλονται στο άνοιγμα του τουρισμού χωρίς κανένα ουσιαστικό έλεγχο, στο άνοιγμα των σχολείων και σε κάτι τέτοιες ωραίες μεσαιωνικές αντιλήψεις. Αυτά για να μη βγει κάνας Χρυσοχουντίδης να μας κουνά το δάκτυλο.

Αν θέλουν να μειωθούν πραγματικά τα κρούσματα ας κλείσουν τουλάχιστο τα Δημοτικά. Κάθε χρόνο γίνεται χαμός από γρίπες. Κι ο κορονοϊός μεταδίδεται όπως η γρίπη.

Όσο για τους χριστιανούς εγώ το είπα. Αφήστε τους να πάνε να κοινωνήσουν, να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα με δαύτους. Αφού θέλουν να πέσουν στο γκρεμό, γιατί τους εμποδίζετε; Πιστεύουν πως θα τους σώσει ο Θεός. Αν όμως αρρωστήσουν, να πάνε στην Εκκλησία, όχι στο Νοσοκομείο.

Για να τελειώνουμε λέμε πως η απόπειρα να μετατεθούν οι εγκληματικές ευθύνες της ΝΔ στον κόσμο πέφτει στο κενό. Όσο βγάζουν τέτοιες αποφάσεις ξεφτιλίζουν κράτος και κόμμα. Ας κάνουν καλά τους Ταλιμπάν και μετά ας μας πουν για συγκεντρώσεις, πλατείες, περίπτερα και άλλα τέτοια. Ο φασισμός δεν θα περάσει.


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 | 10:20 μ.μ.
πηγη:http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2024 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου