Loading...

Κατηγορίες

Τετάρτη 10 Μάρ 2021
Ένα σκηνοθέτη ρε παιδιά.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 

Γράφει ο mitsos175

 

«Η φωτογραφία είναι απ' την ιστοσελίδα του "Πρώτου Θέματος" και η λεζάντα που την συνοδεύει αναφέρει: "Νωρίτερα, σε ελέγχους που έγιναν εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τσάντες γεμάτες μολότοφ και άλλους εύφλεκτους μηχανισμούς".

Τι διάολο τόσο πίσω έχω μείνει; Βρήκαν οι μπάτσοι μολότοφ σε πλαστικό μπουκάλι;

Επειδή, έχω κάποιες δεκαετίες να νταλαβεριστώ ... με μολότοφ, τώρα κυκλοφορούν και σε ... πλαστική συσκευασία;

Ρε τι μαθαίνει κανένας!!!!»

Το είδα κι εγώ κι ακόμα να συνέλθω από τα γέλια. Αφού δεν έχουν το γνωστό σκηνοθέτη - βιαστή ανηλίκων, έχουν πρόβλημα στη σκηνοθεσία. Άκου μολότοφ σε πλαστικό! Γυαλί, μπάτσε μου, για να σπάει. Κατάλαβες;

Αλλά το έργο ανέβηκε στα γρήγορα και τα μόνα μπουκάλια που είχαν ήταν αυτά! Τα είπαν αυτά πριν για να έχουν δικαιολογία να δείρουν αλλά πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι.

Ένας μπάτσος έκανε βαβά. Το έδειξαν όλα τα πετσωμένα ΜΜΕ. Αχ το καημένο! Όταν δέρνουν οι μπάτσοι είναι καλά; Τι είχαμε πει; Πως ο κόσμος αναγκαστικά θα αμυνθεί και πως όταν γίνει αυτό, κάποιοι που έκαναν το μάγκα, θα τρέχουν να κρυφτούν.

Δεν έμαθαν τα μαθήματα, Κερατέας, των Σκουριών, της Χίου, της Λέσβου, ήθελαν μια μικρή επανάληψη. Στο μεταξύ έπνιξαν τον κόσμο στα χημικά, επιτέθηκαν, έριξαν ό,τι είχαν και δεν είχαν, πριν είχαν απαγορεύσει να πάνε στη συγκέντρωση, κάποιοι προσπάθησαν να πέσουν ακόμα και με τις μηχανές πάνω στους συγκεντρωμένους…

Ο κόσμος όμως νίκησε! Η συγκέντρωση ήταν η μεγαλύτερη που έγινε στη Νέα Σμύρνη. Βαρεθήκαμε να μας ρίχνουν πρόστιμα, να μας κατηγορούν και να μας δέρνουν οι φασίστες. Πόσοι ξυλοκοπήθηκαν και δέρνονται ακόμα από τους μπάτσους;

Τα γαλάζια σκουλήκια έκαναν πλάκα με το παιδί που έδειραν αναίτια οι πραιτοριανοί. Όταν βαράνε οι μπάτσοι τους δικαιολογούν. Ακόμα κι όταν σκοτώνουν παιδιά! Αλλά όταν δέρνουν δικούς τους δεν έχει πλάκα έτσι; Ξίδι τρολλάκια, να μάθουν, να μην απλώνουν τα ξερά τους. Είπαμε, έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Κουραστήκαμε από την κοροϊδία, τις απειλές, τις ύβρεις, το ξύλο, τα πρόστιμα.

Να μην βαράνε οι τραμπούκοι με στολές, να μην κάνουν αδικίες και καταστροφές, να μην κατέβει ο κόσμος κάτω και τους πάρει παραμάζωμα. Μπράβο όμως Χρυσοχουντίδη και Μητσοτάκη! Καταφέρατε κι αγανάκτησαν οι πάντες. Μπογδάνοι, ποιος διόρισε τους άλλους που δείρανε τον κόσμο προχθές; Ονόματα πολιτικών που βόλεψαν χαχόλους.

Και λίγο να ασχοληθώ με τους μαλάκες τους ρεφορμιστές. Αγάπες μου, ξυλοκοπήθηκε πολύς κόσμος από τους μπάτσους κι εσείς ασχολείστε με το μπάτσο, που έφαγε μερικές ψιλές; Θα σας πω ξεκάθαρα και σε σας και στους νεοδημοκράτες φασίστες: Η βία φέρνει βία. Τον μπάτσο τον έδειραν από αγανάκτηση, για όσα έκανε ο ίδιος και οι άλλοι μπάτσοι. Αν δεν χτύπαγαν αθώους, δε θα γίνονταν τέτοια συγκέντρωση. Άλλη φορά κοντά τα χέρια τους. Μπράβο στον κόσμο για την πετυχημένη Αντίσταση. Καλή συνέχεια!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 | 5:35 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2024 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου