Loading...

Κατηγορίες

Παρασκευή 20 Νοέ 2020
Νέο ροκάνισμα τα ίδια λαμόγια.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 

Γράφει ο mitsos175

 

Σα μάσημα ακούγεται, πολλά σαγόνια αλέθουν.
Μήνα σε γάμο μασουλάν, μήνα σε πανηγύρι;

Μήτε σε γάμο μασουλάν, μήτε σε πανηγύρι.
Κιλικίας κάνει πλιάτσικο με άλλα βαφτιστήρια.

Οι δεξιοί πλακώσανε, μας πήραν και τις κάλτσες!
“Καμένοι κάντε εμβόλιο, δεν είναι από το Σόρο
Για κάντε εμβόλιο όλοι σας, εμβόλιο των Εγγλέζων”
“Ο Κούλης κι αν θα μας το πει, κι αν λένε τα κανάλια
Θεούσες πίνουνε Αγιασμό εμβόλιο δεν κάνουν”.

Ο Μητσοτάκης χούγιαξε, στους καναλάρχες κράζει
“Ταράτσα θα την κάνουμε, φίλοι μ', μαζί μου ελάτε!”
Εκατομμύρια αρπάξανε, και στο φαΐ σκιστήκαν...

“Κικίλιας: Καμπάνια ενημέρωσης για το εμβόλιο κατά των fake news”.

Καταλαβαίνουμε όλοι τι έχει να γίνει πάλι. Νέο πλιάτσικο, καινούρια λεηλασία του δημοσίου χρήματος. Το ροκάνισμα των ευρώ από τα γαλάζια τρωκτικά βαπτίζεται καμπάνια. Θα μου πείτε το ξεπούλημα της χώρας βαπτίστηκε Μνημόνιο και η μαφία ΝΔ...

Πόσα εκατομμύρια θα στοιχίσει η καμπάνια; Όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά για τους απατεώνες των δεξιών καναλιών. Εμείς πληρώνουμε άλλωστε. Λεφτά για τους ανέργους δεν υπάρχουν. Ούτε για γιατρούς, λεωφορεία....

Για τον κόσμο φέτος έχει ματωμένο έλλειμμα (κοντά 9 δισ!), οπότε δεν παίρνει τίποτα, όμως άλλα 2.000.000€ στον κάθε κουμπάρο να έχει να μαγειρεύει γκάλοπ. Καλέ “καταλληλότερος ο Μητσοτάκης”. Τι Μωυσής και σαχλαμάρες; Αττίλας, δεν αφήνει τίποτε όρθιο! Ή αν προτιμάτε, Αγαμέμνονας στην Τροία. “Γιούρια και τα φάγαμε”! Στάχτη και μπούλμπερη όλα!

Πολλές μεγάλες προσωπικότητες θα ήταν ΝΔ σήμερα. Ο Ηρώδης πχ θα ήταν υπουργός Παιδείας. Την ίδια ακριβώς δουλειά θα έκανε με την Κεραμέως, αλλά πιο γρήγορα.

Ο Χίτλερ, ο Μουσολίνι, ο Παπαδόπουλος, ο Πινοσέτ, ο Κούλης... Όλοι οι δικτάτορες μαζεμένοι στο ίδιο τραπέζι να τρώνε τον αγλέουρα.

Βάλτε τους 40 κλέφτες του Αλή Μπαμπά στην κυβέρνηση. Λιγότερα θα κλέψουν. Πόσα θα βουτήξουν; Τα δισεκατομμύρια που μάσησαν τα λαμόγια της ΝΔ είναι ρεκόρ που δεν καταρρίπτεται. Οι νεοδημοκράτες δεν κλέβουν απλά, μας χρεώνουν κι από πάνω!

Θα κάνει καμπάνια, προφανώς πανάκριβη, για ποιο λόγο; Δικοί του είναι οι ψεκασμένοι! Οι θεούσες πχ δεν πιστεύουν πως κολλάει στους ναούς. Θα πει κατά της Εκκλησίας; Δεν είπε τόσο καιρό τίποτε.

Αν δούμε πως το εμβόλιο είναι ασφαλές, προφανώς θα κάνουμε. Αρκεί να μην είναι σαν εκείνα του Αβραμόπουλου – Τσιόδρα. Που για 'κείνο το σκάνδαλο δεν τιμωρήθηκε κανείς.

Ούτε πιστεύουμε πως θα μας βάλουν τσιπάκια σε ενέσεις. Υπάρχουν χιλιάδες άλλοι τρόποι να μας παρακολουθούν και να μας καρφώνουν. Ρωτήστε τον εθνικό ρουφιάνο που ξέρει καλά τη δουλειά του προδότη.

Βρήκαν ακόμα μια αφορμή να τινάξουν τα ταμεία στον αέρα. Θα φάνε πάλι το καταπέτασμα.


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 | 5:12 μ.μ.
πηγη:http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2024 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου