Loading...

Κατηγορίες

Τρίτη 24 Νοέ 2020
Διαψεύδουμε τις άθλιες φήμες που διαδίδουν σκοτεινοί κύκλοι σε βάρος του κ. Μπογδάνου
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 


Παρ' όλη την προσπάθεια μας δεν κατέστη δυνατόν να επιβεβαιώσουμε την βασιμότητα της πληροφορίας που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και η οποία αναφέρει ότι ο βουλευτής της κυβερνητικής παράταξης Κωνσταντίνος Μπογδάνος νοσηλεύεται κατ' οίκον με συμπτώματα βαριάς κατάληψης. Σύμφωνα πάντα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο δημοσιογράφος, ποιητής και αυτοχαρακτηριζόμενος διανοούμενος βρέθηκε σ' αυτή την άσχημη κατάσταση γιατί του διέφυγε να προβεί στην ενέργεια που έκανε ο κ. Γαρουφαήλ Κρανιδιώτης η οποία είχε σαν αποτέλεσμα εισαγγελέας να διατάξει προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί αν οι Τσίπρας, Κουτσούμπας και Βαρουφάκης διέπραξαν τα αδικήματα της "παραβίασης των μέτρων κατά του κορονοϊού και της διέγερσης σε ανυπακοή" κατά την επέτειο του γιορτασμού της εξέγερσης του Πολυτεχνείου; 
 
Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι ιδιαίτερο για το ποιόν του πρώην δεξιού χεριού του Σαμαρά. Εχει εκφράσει τόσο ακροδεξιές απόψεις, φασιστικές στην ουσία που αναγκάστηκε μέχρι και ο Κούλης να τον διαγράψει απ' το κόμμα του, για να βρεθεί στην συνέχεια ο Γαρουφαήλ να παριστάνει τον πρόεδρο μιας ακροδεξιάς γρούπας,
 
Και εδώ, για να επανέλθουμε από εκεί που ξεκινήσαμε, να διατυπώσουμε την εκτίμηση είναι εντελώς αβάσιμες οι φήμες ότι το αναξιοποίητο -προς μεγάλη απογοήτευση της εκλογικής βάσης της Ν.Δ- αντιμετωπίζει ιατρικό πρόβλημα γιατί δεν έκανε αυτό δικαστική έγκληση στους παραβάτες της νομιμότητας πολιτικούς αρχηγούς.
 

Από την μεριά μας αυτό που μπορεί να διαβεβαιώσουμε είναι ότι ο κ. Μπογάνος δεν είναι "ψυχάκιας δικομανής" όπως τον χαρακτήρισαν κάποιοι αχρείοι χρήστες του twitter.
 
Προς επιβεβαίωση αυτού του ισχυρισμού μας είναι ότι ο κ. Μπογδάνος δεν έχει ζητήσει την ποινική δίωξη της κ. Ελενας Ακρίτα για τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που του απεύθυνε.
Δεν υλοποίησε την απειλή του ότι θα ζητήσει να λογοδοτήσει σε δικαστική έδρα ο Ν. Μπογιόπουλος, για διαδικτυακή τοποθέτηση του και η οποία φωτογράφιζε τον βουλευτή της Ν.Δ.
Δεν κατέφυγε στην δικαιοσύνη για να προστατεύσει την προσωπικότητα του όταν ο δημοσιογράφος Γ. Γεωργίου τον χαρακτήριζε "νούμερο" το οποίο αυτοτραυματιζόταν και το απέδιδε σε επίθεση που δέχτηκε,  
Δεν μήνυσε καν τον εκδότη Στέφανο Χίο, ο οποίος ισχυρίστηκε σε τηλεοπτική του παρουσία ότι η περίπτωση του Μπογδάνου είναι αρμοδιότητα των "γυναικολόγων του Μητέρα"..

 

Πιστεύουμε ότι με όλα τα παραπάνω δεν μένει σε κανέναν αμφιβολία ότι οι φήμες που διαδίδουν σκοτεινοί κύκλοι, στοχεύουν να  βάλουν αναχώματα στην λαμπρή πορεία που μπορεί να φτάσει μέχρι την πρωθυπουργία της χώρας, αυτού του άξιου τέκνου της συντηρητικής παράταξης που λέγετε Κωνσταντίνος Μπογδάνος.   .  

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 | 2:24 π.μ.
πηγη:http://tsak-giorgis.blogspot.com/
 
© Copyright 2011 - 2024 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου