Loading...

Κατηγορίες

Κυριακή 30 Αύγ 2020
Είναι γελοίοι, αλλά εδώ αρχίζουν και παλαβώνουν.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175 

Τσιρλίντινγκ! Καταλαβαίνουμε όλοι πως είναι αποπροσανατολισμός. Αντί να τους βρίζουμε για το έγκλημα στα σχολεία, γελάμε.
Άσε που ετοιμάζουν άλλοθι σε περίπτωση δικαστηρίου.
“Οι πελάτες μου, κύριοι δικαστές, έχουν το ακαταλόγιστο. Πράγματι γέμισαν τους μαθητές με κορονοϊό. Όμως ζητάμε την απαλλαγή τους λόγω βλακείας! Δεν το κάμουν επίτηδες, όπως τους κατηγορούν. Είναι εντελώς ηλίθιοι! Απόδειξη; Έκαναν στα Ελληνικά σχολεία μέχρι και Τσιρλίντινγκ”!

Αλήθεια, ποιοι καθηγητές θα διδάσκουν το άθλημα;
Μεταγραφή από τον Ολυμπιακό; Τον Παναθηναϊκό; Άλλη ομάδα; Μην τσακωθούν οι πρόεδροι γι αυτό!

Το δούλεμα που πέφτει από τον κόσμο είναι απερίγραπτο. “Όλα τα είχαμε, οι μαζορέτες μας έλειπαν” λένε ξεκαρδισμένοι στα γέλια.

Κι άντε την κάνουμε την “αμερικανιά”. Τι να τις κάνουμε τόσες μαζορέτες; Σε ποια δημόσια υπηρεσία θα βολευτούν τυχόν γαλάζια βαφτιστήρια;
Θα τις έχουμε μήπως στις ουρές στις Τράπεζες να πανηγυρίζουν κάθε φορά που συνταξιούχος θα παίρνει σύνταξη;

Αυτός που είχε την ιδέα μήπως ήταν ο πατρουζάκιας υπουργός; Γιατί κάτι τέτοιοι γουστάρουν να βλέπουν ανήλικα κοριτσάκια με κοντές φούστες να χοροπηδάνε.

Πάντως σεξιστικό μου φαίνεται το μάθημα. Δηλαδή τα αγόρια τι θα κάνουν; Απαιτούμε, αν εφαρμοστεί στα κορίτσια, να γίνει το ίδιο μάθημα και στα αγόρια. Μόνο που αντί για φούστιτσα, να βάλουν φουστανέλα, να ευχαριστηθούν κι οι λάτρεις της Παράδοσης.
Έχουμε ή δεν έχουμε Ισότητα; Άλλο μάθημα τα κορίτσια, κι άλλο τα αγόρια;

Χαμός! Ξεχάσαμε τον ιό, το ότι δεν έχουμε καθηγητές, αίθουσες, βιβλία, ξεχάσαμε τις περικοπές και έχουμε πεθάνει στα γέλια!

Α ρε Καλλιόπη, τι έχασες που πήγες σχολείο πριν χρόνια. Δεν λέω πόσα. Θα γινόσουν μαζορέτα αντί θεούσα!

Τα λύσαμε όλα τα προβλήματα με δυο πανιά στο πρόσωπο κι ένα παγουρίνο! Τι έμεινε; Οι Τσιρλίντερς για να το γλεντήσουμε.
Δεν είμαι αντίθετος, ίσα – ίσα, μου αρέσει το θέαμα που προσφέρουν οι κοπέλες στα γήπεδα, απλά δεν χρειάζεται στο σχολείο, δεν υπάρχει λόγος ανήλικα να ακολουθήσουν αυτό τον κλάδο. Οι ομάδες είναι μετρημένες.
Ας διδάξουμε σωστά τα υπόλοιπα, κι αυτό ας το κάνουν όσες θέλουν, όταν φυσικά “βγάλουν δοντάκια”.
Κρίνεται σκόπιμο από κάποιους να επιβαρυνθούν οι γονείς με στολές; Ή μήπως θέλει να πουλήσει καμιά “κομψή” με υπεράκτιες εταιρείες;

Έχουμε πολύ σοβαρά προβλήματα στην εκπαίδευση. Και θα γίνουν ακόμα σοβαρότερα, γιατί έχουμε εντελώς ξεφτιλισμένους που μας κυβερνάνε.

Αλήθεια με μάσκες θα χορεύουν; Αμ η απόσταση;
Άντε τώρα να πείσεις τον μαγαζάτορα να τηρήσει αποστάσεις ή να φορέσει μάσκα. Όταν το κοριτσάκι του στο σχολείο θα είναι στριμωγμένο ώρες στην αίθουσα και μετά θα χοροπηδά μαζί με τις φίλες της.

Είναι γελοίοι, αλλά εδώ αρχίζουν και παλαβώνουν.
Αυτό βρήκαν να αντιγράψουν από το Εξωτερικό;
Το ότι άλλες χώρες αύξησαν τον αριθμό των αιθουσών χτίζοντας σχολεία, προσλαμβάνοντας εκπαιδευτικούς, κάνοντας τεστ, δεν το είδαν;

Άντε να δούμε μαζορέτες δίπλα στους κομπογιαννίτες της ΝΔ. Τα κομματόσκυλα της Ανωτάτης Σχολής Προπαγάνδας που θέλουν να μας πείσουν πως στις αίθουσες με 25 μαθητές δεν κολλάει ιός ενώ στα ίδια τετραγωνικά μαγαζί τρως πρόστιμο, αν είναι 8 άτομα!

Έχουν παραφρονήσει. Στην απελπισία τους, γιατί ο κόσμος τους φτύνει κάνουν, ό,τι τους έρθει στο ξερό τους το κεφάλι, φτάνει να ξεχάσουμε τα χάλια τους.

“Τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;
- Μαζορέτα!
- Κι έχει καλή σύνταξη αυτή η δουλειά”;

Μια και διδάσκουν διάφορα χόμπι στα σχολεία, να κάνουμε και μάθημα για παιχνίδια σε PC... Έχω τον 15χρονο ανεψιό μου είναι “αστέρι”. Πάρτε τον αναπληρωτή.


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020 | 7:33 π.μ.
πηγη:http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2023 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου