Την αντίδραση του Μανόλη Θραψανιώτη, υποψήφιου βουλευτή Νομού Λασιθίου με τον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ προκάλεσε το άρθρο στο tvxs του υποψηφίου με το Μέρα25 στο Ηράκλειο Μάριου Διονέλλη «Το αντιλαϊκό «εργαστήρι» της
Κεντροαριστεράς στην Κρήτη»
το οποίο κάνει λόγο για συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ στην τοποθέτηση ανεμογεννητριών στο Λασίθι.

O κ. Θραψανιώτης, σε άρθρο - απάντηση (Το αντιλαϊκό «εργαστήρι» ψεύδους του κ. Μάριου Διονέλλη) εξέφρασε την  εντονη διαφωνία του με τον κ. Διονέλλη τον οποίο κατηγόρησε για διαστρέβλωση της αλήθειας καθώς, όπως αναφέρει, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαφωνήσει πλήρως με την εγκατάσταση ανεμογεννητριών.

Ακολουθεί το άρθρο απάντηση του κ. Διονέλλη

Διάβασα με ειλικρινές ενδιαφέρον την μακροσκελή απάντηση του κ. Θραψανιώτη για το άρθρο μου στο TVXS. Είναι κατανοητή η προσπάθεια να χαρακτηρίσει ως «fakenews» την πραγματικότητα, την οποία εξάλλου παραδέχεται και ο ίδιος, ότι δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει και συμμετέχει στην παράταξη Αρναουτάκη στην Περιφέρεια Κρήτης. Οσο και να προσπαθεί όμως να διαχωρίσει τη θέση του και τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ από τις καταστροφικές επιλογές που εισηγείται η παράταξή τους, η αλήθεια είναι πως η λογική του να πατάς σε δύο βάρκες έχει πολύ κοντά ποδάρια. Κάποια στιγμή σε παίρνει χαμπάρι ο λαός και μπορεί να σε στείλει και 20 μονάδες πίσω από τον Μητσοτάκη.

Η αλήθεια λοιπόν:

 

Οι ανεμογεννήτριες στη Σητεία μπαίνουν με τη θετική ψήφο της παράταξης Αρναουτάκη (στην οποία συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ) και της παράταξης της ΝΔ.

Όπως ακριβώς και άλλα έργα για τα οποία έκανα αναφορά στο άρθρο μου στο TVXS: Όπως ακριβώς οι καταστροφικές εξορύξεις στην Κρήτη, η εκποίηση της πρώην αμερικανικής βάσης στις Γούρνες για ξενοδοχεία και Καζίνο, η σύμφωνη γνώμη για το καταστροφικό αεροδρόμιο Καστελλίου, μια σειρά από επενδύσεις ΒΑΠΕ στις κορυφογραμμές του νησιού και τόσα άλλα αντιπεριβαλλοντικά έργα που έχουν περάσει με εισήγηση της πλειοψηφούσας παράταξης του Περιφερειακού Συμβουλίου (δηλαδή ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ). Αν με όλα αυτά ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί μπορεί να αποχωρήσει από την παράταξη. Αλλά το να μένει εκεί και να λέει ότι διαφωνεί βγάζοντας ανώδυνες ανακοινώσεις, σε τίποτα δεν αλλάζει τη ζωή των κατοίκων που διαμαρτύρονται για τη ζωή και τους τόπους τους. Πολύ περισσότερο τους εξοργίζουν καθώς αντιλαμβάνονται την κοροϊδία.

Αν ο κύριος Θραψανιώτης και ο κ. Παπαδεράκης αντιλαμβάνονται κατά περίπτωση τη λογική της αντιπροσώπευσης και της δημοκρατίας, τότε μάλλον κάποιολάθος έχει γίνει στη δημοκρατία. Οι ίδιοι αποκλείεται να κάνουν λάθος.

  • Ο Μάριος Διονέλλης είναι δημοσιογράφος, υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου με το ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη.

πηγη: https://tvxs.gr