Loading...

Κατηγορίες

Δευτέρα 07 Σεπ 2020
Περιττώματα τηλεοπτικού βόθρου
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 
Γράφει ο   mitsos175

Παλιά, σε μια διαβόητη περίπτωση βιασμού, όσοι είχαμε βρεθεί τυχαία κοντά στα δικαστήρια τη στιγμή που πήγαιναν στη φυλακή τον ένοχο, είχαμε αυθόρμητα αποδοκιμάσει έντονα το βιαστή.

Μια παρένθεση: Ζητώ συγνώμη από παρενέργειες που προκάλεσε άρθρο μου σε αναγνώστες καθώς ασχολήθηκα με περιττώματα τηλεοπτικού βόθρου. Όσο πιο πολύ ανακατεύεις τέτοιες αηδίες, τόσο περισσότερο βρωμάνε. Μην νομίζετε, κι εγώ αναγούλα είχα, κάθε φορά που έγραφα Big...

Για χάρη της δημόσιας Υγείας, δεν θα ξαναγράψω ποτέ τέτοιες λέξεις.

Λοιπόν καταρχήν να πούμε δυο λογάκια σε κάθε επίδοξο βιαστή. Καθίκι του κερατά, αν πειράξεις συνάνθρωπο, το τι πακέτα έχεις να φας στη φυλακή από ισοβίτες, δεν περιγράφεται. Ρώτα κάτι πλούσια κωλόπαιδα, που ανακηρύχθηκαν Μις Πτέρυγα 2020 και πρόσφεραν σεξ σε πολλούς βαρυποινίτες. Θα μου πείτε παρά τη θέληση τους; Ναι. Είδαν κι αυτοί πως είναι να σε βιάζουν. Δε νομίζω όμως πως αυτή τη φορά το ευχαριστήθηκαν.

Η κουλτούρα του βιασμού καλλιεργείται συστηματικά. Ευτυχώς πάρα πολλοί ανέπτυξαν αντισώματα στην άρρωστη νοοτροπία, κι αντέδρασαν. Αντιστάθηκαν γενικότερα στο φασισμό.
Συμφωνώ με τα δεκάδες χιλιάδες σχόλια κατά του βιασμού και κυρίως με το μποϊκοτάζ προϊόντων που διαφημίζονται σε τηλεοπτικούς βόθρους.
Γιατί στον απόπατο της TV, τι περιμένεις να βρεις; Ο κόσμος θέλει να σταματήσει η αηδία, το αίσχος και πολύ καλά κάνει.

Κάτι φασιστάκια, πληρωμένα τρολλάκια, προσπαθούν να ψελλίσουν δικαιολογίες.
Ένα κανάλι μπορεί να βάζει οτιδήποτε”. Όχι και οτιδήποτε. Αλλιώς θα έβαζε εκπομπές να χαρεί κι ο Γεωργιάδης. Όχι ο Άδωνις, ο άλλος. Ή ο παρτουζάκιας υπουργός.

Βέβαια κάθε μέρα λένε ψέματα και συκοφαντίες. Είπαν λοιπόν να πέσουν ακόμα πιο χαμηλά, πράγμα που προσωπικά θεωρούσα αδύνατο! Μέχρι τώρα.

Εκείνο που κάνει επίσης εντύπωση είναι που λογοκρίνουν κάποιες λέξεις, τις οποίες χρησιμοποιεί ακόμα κι ο Θουκυδίδης, ενώ σερβίρουν καθημερινά περιττώματα. Η μαλακία δεν είναι έγκλημα, (εκτός αν γίνεται στην κάλπη), ο βιασμός είναι. Και μάλιστα είναι χειρότερος από φόνο, γιατί είναι κατά της Ελευθερίας.

Ακριβώς αυτή την Ελευθερία έχουν βάλει σκοπό να εξαφανίσουν. Την Ελευθερία Έκφρασης κάνοντας μηνύσεις στους αντιπολιτευόμενους, ακόμα και την Ελευθερία να ζεις συμφωνία με τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό.

Είδαν όλοι ένα φασίστα χωρίς μάσκα, κι όπως ήταν φυσικό, αγανάκτησαν.
Ο φασίστας όμως αυτό είναι: Ένα κάθαρμα, ένας ομοφοβικός, ένας ρατσιστής, ένας μισογύνης, ένας βλάκας, ένας εν δυνάμει εγκληματίας.

Τα αισχρά που είπε κατά των γυναικών τα λένε όλοι οι φασίστες σε κάθε εποχή και σε κάθε χώρα. Μην ξεχνάμε τη διαρκή υποτίμηση της γυναίκας, την συνεχή υποδούλωση της με τις ευλογιές της Θρησκείας και του Κράτους.

Τα κτήνη του ISIS, ακριβώς αυτά πίστευαν για τις γυναίκες. Ότι είναι σκεύη. Και ότι οι gay πρέπει να αφανιστούν. Gay και γυναίκες όμως τσάκισαν τους ισλαμοφασίστες. Οι γυναίκες του Κουρδιστάν τους πήραν στο κυνήγι, όταν εξοπλίστηκαν.

Το Sskai (συγνώμη για τη βρισιά) έβαλε επίτηδες το φασίστα. Για να πει αυτά που είπε. Οι ακροδεξιοί αυτά λένε μεταξύ τους. Απλά πρόσεχαν μη βγουν παραέξω, όπως πρόσεχαν οι ναζί του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, μη μάθουν άλλοι τι γίνονταν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Ο βόθρος τον έβαλε για να κάνει πρώτα εθνικιστική προπαγάνδα. Αλλά ο λιγούρης κάγκουρας άρχισε από την άποψη του για τις γυναίκες.

Κι εδώ να σχολιάσουμε την αισχρή προσπάθεια της ΝΔ να σώσει το βόθρο. Ο Πέτσας, αυτός με τη λίστα, βγήκε και είπε πως έχει ζητήσει παρέμβαση του Ε.Σ.Ρ.

Απαιτούμε το φασιστοκάναλο να γυρίσει πίσω τα εκατομμύρια που πήρε από τη ΝΔ και τον ίδιο τον υποκριτή και να εξεταστεί αν πρέπει να έχει άδεια για να ξερνά ψέματα, διαφθορά, χυδαιότητα και φασισμό.

Με ένα πρόστιμο κάποιων ευρώ είναι όλα οκέι; Όταν βγάζουν εκατομμύρια από διαφημίσεις;

Πέτσα, δικός σας είναι. Να τον χαίρεστε.

Γονείς ξεσηκωθείτε! Είδατε τη νοοτροπία τους. Προστατέψετε τα παιδιά σας. 

 

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020 | 5:22 π.μ.

πηγη:http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2023 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου