Loading...

Κατηγορίες

Δευτέρα 07 Σεπ 2020
Νέος νόμος κομμένος και ραμμένος στα μέτρα της γαλάζιας συμμορίας
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

Ο ΑΣΕΠ δεν έβαλε ποτέ τέλος στο ρουσφέτι. Απλά έκανε τα γίδια να ανταλλάζουν τη ψήφο τους για λιγότερα.
Ο νέος νόμος προβλέπει την κατάργηση των ξεχωριστών προκηρύξεων που εκδίδονται από το ΑΣΕΠ και την καθιέρωση γραπτού διαγωνισμού κάθε χρόνο για όλες τις προσλήψεις.
Όλα σε μια προκήρυξη, να μην μπερδεύονται με τα βαφτιστήρια. Μην τα βάλουν σε πολλές θέσεις ταυτόχρονα και γίνει χαμός, όπως με εκείνη την τύπισσα που κέρδιζε όλα τα δώρα στα κανάλια. Ή πολύ τυχερή ήταν, ή κάτι μαγειρεύονταν.

Οι γραπτές δοκιμασίες θα διεξάγονται ηλεκτρονικά, για το σύνολο των μόνιμων θέσεων και περιλαμβάνουν 3 μέρη (με το συμπάθιο): Γνωστικά πεδία, Δεξιότητες, Προσωπικότητα.
Να υποθέσω γνωστικό πεδίο είναι, αν ξέρεις κάποιο βουλευτή, δεξιότητα είναι αν ξέρεις να βουτάς δημόσιο χρήμα και προσωπικότητα, αν έχεις πάει σε κομματικές συγκεντρώσεις ή είσαι γνωστό κομματόσκυλο. Κόλλημα αφίσας 5 μόρια την ημέρα..

Πχ ερώτηση πολλαπλών επιλογών:
Τι ψηφίζετε;
α. ΝΔ.
β. Άλλο δεξιό κόμμα.
γ. Άλλο κόμμα.
δ. Δεν ψηφίζω.

Είναι ολοφάνερο ποια απάντηση δίνει τα πιο πολλά μόρια επί Χούντας Μητσοτάκη.
Η δήλωση συμμετοχής στις εξετάσεις των γνωστικών πεδίων θα είναι ανάλογη με την προτίμηση θέσεων που έχουν δηλώσει, ενώ οι δοκιμασίες δεξιοτήτων και προσωπικότητας θα είναι κοινές για όλους τους υποψηφίους ανά κατηγορία εκπαίδευσης. Θα γίνει και Τράπεζα Θεμάτων.

Όποιος περάσει θα τον παίρνουν όποτε και όπου τον χρειαστούν. Αν περάσει κάνας Αριστερός από σπόντα, θα τον προσλάβουν μετά τα 100. Μην τρομάζεις, ως τα 200 θα δουλεύεις. Σύνταξη τέλος.

Η επίδοση στη γραπτή δοκιμασία θα είναι το βασικό κριτήριο για την κάλυψη κενών θέσεων, καθώς δεν θα δίνεται καμία σημασία στα τυπικά προσόντα. Τζάμπα διάβαζες, τζάμπα τα φροντιστήρια κλπ. Κολέγια, μπαίνεις με τα λεφτά σου. Κι αυτοί θα διορίζονται. Εσύ πτυχιούχε, τράβα στον ΟΑΕΔ.

Όλες οι διαδικασίες θα διεξάγονται ηλεκτρονικά. Καταλάβαμε, σαν τα γκάλοπ στον Ίντερνετ που έβγαζαν τη ναζιστική συμμορία πρώτο κόμμα και στις εκλογές κάναμε καινούριο συκώτι.
Δεν θα απαιτείται από τους υποψηφίους να προσκομίζουν τίτλους σπουδών και βεβαιώσεις, καθώς θα μπορεί το ΑΣΕΠ να τα αντλεί απευθείας από τις δημόσιες υπηρεσίες. Άμα θέλει. Γιατί μπορεί κάποιοι κουμπάροι να εκτεθούν.

Η διαδικασία στελέχωσης του Δημοσίου θα ακολουθεί ετήσιο κύκλο. Τον Ιανουάριο ο κάθε βουλευτής θα λέει πόσους θέλει. Τον Μάιο θα καταγράφονται όσες θέσεις δεν καλύφθηκαν από την κινητικότητα, ώστε να πάρουν ψηφοφόρους. Το Σεπτέμβριο το υπουργικό συμβούλιο θα εγκρίνει το πακέτο προσλήψεων του επόμενου έτους, με βάση τις δημοσιονομικές δυνατότητες της χώρας.

Με ύφεση 15% και 10 δις για όπλα, τι δυνατότητες έχουμε; Ερώτηση γνωστικών δεξιοτήτων για υπουργούς.

Το νομοσχέδιο θα πάει προς ψήφιση εντός του Οκτωβρίου. Οι αλλαγές που θα γίνουν υπολογίζεται ότι θα εφαρμοστούν το πρώτο τρίμηνο του 2022, ώστε προεκλογικά να πάρουν κάμποσους.Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020 | 12:52 π.μ.
πηγη:http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2023 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου