Loading...

Κατηγορίες

Τετάρτη 26 Αύγ 2020
Αποικία υπό εξαφάνιση
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

“Καταρχήν, ο ελληνικός αστικό κόσμος ξεπλένει τον Αμερικανικό παράγοντα καλώντας μας να ξεχάσουμε ότι επιθετικό και εγκληματικό έχει κάνει εις βάρος του λαού μας και των λαών της.
Επίσης, όμως σημαντικό είναι ότι ο ελληνικός αστικός κόσμος για να ικανοποιήσει τις στρατηγικές του επιδιώξεις προσδένεται στους αμερικανικούς πολεμικούς επιθετικούς σχεδιασμούς και λαμβάνει συγκεκριμένη θέση στο πλαίσιο των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών...”
“Εμείς θεωρούμε ότι οι Λαοί δεν έχουν ανάγκη από Προστάτες.
Δεν έχουν ανάγκη τις ΑΟΖ και τα Ενεργειακά Κοιτάσματα.
Δεν έχουν ανάγκη τους Μισθοφόρους Στρατιώτες και τις Αγορές Όπλων”. (Πηγή: Δίκτυο Σπάρτακος)

Όπως είχαμε πει πολλές φορές κάθε χρόνο τέτοια εποχή γίνονται ασκήσεις των χωρών μελών του ΝΑΤΟ στη Μεσόγειο. Κάθε χρόνο, εδώ και πολλά χρόνια. Συνήθως τη μια ασκούμαστε εμείς, την άλλη οι Τούρκοι. Και βέβαια χώρες μέλη του ΝΑΤΟ συμμετέχουν.

Κάναμε ασκήσεις με τους ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ, τους αποικιοκράτες Γάλλους και τα πουλημένα ΜΜΕ για πρώτη φορά είπαν τόσα πολλά παραμύθια για τις καθιερωμένες ετήσιες ασκήσεις. Δήθεν περί στήριξης Αμερικανών, Γάλλων, κι άλλα κολοκύθια με τη ρίγανη.

Εθνικά υπερήφανοι λοιπόν βλέπουμε τώρα τους Αμερικανούς να κάνουν άσκηση μαζί με τους Τούρκους. Από κοντά και οι Ιταλοί. Αυτούς, που συμφωνήσαμε μειωμένη κυριαρχία στα νησιά μας για να γίνει η συμφωνία με την ΑΟΖ.

Εμείς το γνωρίζαμε και σας το είπαμε από την πρώτη στιγμή. Μας δουλεύουν.
“Στην άσκηση που κάνει η Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο έχει μαζί πλοία Ιταλίας και ΗΠΑ”
Φυσικά. Είναι ή δεν είναι στο ΝΑΤΟ η Τουρκία;

Αυτά που γίνονται είναι προγραμματισμένες ασκήσεις. Αλλά τα ΜΜΕ λένε απίστευτες κουταμάρες. Ψέματα πιο χοντρά κι από γεωτρύπανο.

Τα πάντα είναι συμφωνημένα. Θα γίνουν έρευνες και ό,τι βρεθεί, θα το πάρουν οι πολυεθνικές.

Μακάρι να μη βρεθεί τίποτα, να γλιτώσει τουλάχιστο το Περιβάλλον. Κι εμείς από φασαρίες σε περίπτωση που τα χαλάσουν στη μοιρασιά.

Κάθε χρόνο δεσμεύονται κάποιες περιοχές, άλλοτε από μας, άλλοτε από τους γείτονες για ασκήσεις. Αυτό είναι όλο.
Τα ΜΜΕ λένε ψέματα. Και τα λένε όχι από άγνοια, αλλά επειδή έχουν πάρει εντολή, να αποπροσανατολίσουν και να καλλιεργήσουν μίσος. Να έχουμε έναν εχθρό ώστε να μας ζητάνε “εθνική ομοψυχία”.

Μόνο που την ομοψυχία την εννοούν αλλιώς. Να μας βγάλουν την ψυχή, να μας λεηλατήσουν, να μας πετάξουν στο δρόμο, κι εμείς να μη μιλάμε, γιατί δήθεν κινδυνεύουμε από τους Τούρκους!
Βρε δε πηδιούνται!

Ο εχθρός είναι ταξικός. Μόνο ταξικός. Αυτός μας διώχνει, μας βρίζει, μας κλέβει, ακόμα και μας σκοτώνει. Οι τοκογλύφοι, οι κεφαλαιούχοι, οι κηφήνες πολιτικοί που τους υπηρετούν.
Σκοτιστήκαμε για τα συμφέροντα του κάθε πλούσιου καθάρματος, που πάτησε επί πτωμάτων για να μαζέψει φράγκα. Οι ολιγάρχες έχουν να ζήσουν 100 ζωές. Αλίμονο από μας.
Οπότε να πάνε να πνιγούν κι αυτοί που μας καταδυναστεύουν και η ΑΟΖ.

Τα πλοία των ΗΠΑ είναι τόσο συμμαχικά όσο και των Τούρκων. Ξένα τα μεν, ξένα και τα δε. Όμως για τους Τούρκους φωνάζουμε πως παραβιάζουν την ΑΟΖ, που δεν έχουμε, καθώς για να γίνει πρέπει να συμφωνήσουν και οι Τούρκοι!

Για τους Αμερικάνους που μπαινοβγαίνουν όποτε τους καπνίσει, όχι μόνο στην ΑΟΖ, αλλά και τα χωρικά ύδατα, γιατί κάνουμε γαργάρες;

Γιατί κάποιοι τιποτένιοι προδότες παριστάνουν τους πατριώτες. Οι Αμερικάνοι θεωρούν την περιοχή τσιφλίκι τους. Κι εμείς; Τι εμείς; Εμείς είμαστε αποικία υπό εξαφάνιση.

 

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 | 2:48 π.μ.

πηγη:http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου