Loading...

Κατηγορίες

Σάββατο 12 Δεκ 2020
Ο Χριστός ξαναγεννήθηκε!
Κλίκ για μεγέθυνση 

 

 

 

Γράφει ο mitsos175

 

Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία πριν 2020 χρόνια. Οι λίγοι πλούσιοι ζουν ζωή και κότα. Οι σκλάβοι κάνουν όλες τις εργασίες και οι αφέντες απολαμβάνουν τα υπερκέρδη. Όπως ακριβώς σήμερα. Και τότε και τώρα οι φτωχοί υποφέρουν. Υπάρχει καταστολή, τρομοκρατία, ψέματα.

Το Ιερατείο εκμεταλλεύεται τους αφελείς. Τα κάνει πλακάκια με τους κατακτητές που φυσικά έχουν δίπλα τους τους πλούσιους. Σαν να μην πέρασε μια μέρα...

Τότε στην Ιουδαία η απόλυτη εξαθλίωση, απελπισία γεννά την προφητεία: Θα έρθει Μεσσίας.

2020 χρόνια θα πούμε μια νέα προφητεία. Μέσα σε ένα νέο στάβλο γεννήθηκε ήδη αυτός που θα αλλάξει τον κόσμο μαζί με πολλούς άλλους δυστυχισμένους.

Αλλά δεν είναι ένας. Είναι πολλοί που τους εκμεταλλεύτηκαν, τους εξαπάτησαν, τους έδιωξαν, τους βασάνισαν και τους σκότωσαν.

Η Αυτοκρατορία θα καταρρεύσει όπως όλες οι προηγούμενες. Θα πνιγεί στο αίμα των θυμάτων της. Όπως όλες οι προηγούμενες.

Οι σκλάβοι θα βρουν νέο Σπάρτακο, οι φτωχοί νέο Μεσσία. Αλλά ο Μεσσίας δεν θα είναι ποτέ πια μόνος να σηκώσει το σταυρό. Θα είναι όλοι οι αδικημένοι που θα ξεσηκωθούν και με τις σπασμένες αλυσίδες θα πνίξουν τους αφέντες. Κανείς στρατός πραιτοριανών δεν θα γλυτώσει τους τυράννους.

Όχι ένας, εκατομμύρια Χριστοί γεννιούνται καθημερινά. Κάθε ένας από μας, όταν ξεσηκωθεί, θα σώσει τον εαυτό του και τους άλλους. Γιατί η Ελευθερία θα βρει τρόπο. Πάντα βρίσκει.

Ακόμα κι αν ένας πέσει εκατομμύρια άλλοι θα συνεχίσουν μέχρι τον τελικό θρίαμβο.

Τρέμε λοιπόν νέε Ηρώδη, η βασιλεία σου φτάνει στο τέλος.

Και οι πλαστοί εκπρόσωποι του Θεού θα πάνε στο Διάολο!

“Οι τραγικές συνθήκες που βιώνουν οι χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες τους οποίους η κυβέρνηση των "αρίστων" τους έχει παρατήσει στο έλεος των καιρικών συνθηκών, δεν απασχολεί κανένα ΜΜΕ”.

Φυσικά! Τα ΜΜΕ είναι οι γελωτοποιοί στην αυλή κάθε αδίστακτου άρχοντα. Γιατί να ασχοληθούν; Αυτοί τρώνε από τις σάρκες των ανθρώπων που σφάζουν οι πλούσιοι αφέντες.

Εμάς αφορά, εμείς πρέπει να ξεσηκωθούμε. Να παλέψουμε για την Ελευθερία, τη Ζωή! Να μη μείνουμε σκλάβοι.

Γιατί σημασία έχει πως ζούμε. Όταν δεν μας αφήνουν να ζήσουμε, οφείλουμε να πολεμήσουμε με κάθε τρόπο για να νικήσουμε.

Προτείνω να επισκεφτούμε με την πρώτη ευκαιρία κάποιους βολεμένους κηφήνες, φασίστες του κερατά, να τους κεράσουμε σκατά.

Να τους χαλάσουμε τις φιέστες, τις απολαύσεις. Γιατί είναι ντροπή άλλοι να γλεντάν ανέμελοι και δίπλα τους να πεθαίνουν αθώοι άνθρωποι.

Το να δώσουμε σήμερα ένα πιάτο στον πεινασμένο δείχνει καλή πρόθεση, αλλά δε φτάνει. Γιατί αύριο θα πεινάσει πάλι. Και το χειρότερο κάθε μέρα θα αυξάνονται οι πεινασμένοι.

Πρέπει να υπάρξει ριζική αλλαγή.

Κι αυτό δεν γίνεται με ευχές, ούτε με φιλανθρωπίες, όσο καλές και αξιέπαινες κι αν είναι.

Εδώ θέλει Επανάσταση. Ξεσηκωμός! Τίποτε λιγότερο.


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020 | 6:01 π.μ.
πηγη:http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου