Loading...

Κατηγορίες

Κυριακή 16 Ιαν 2022
Ο γιατρός κι ο μπάτσος.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 


 

 
Γράφει ο mitsos175

 

Έχουν δίκιο οι Αναρχικοί για το στρατό. Κατά τη διάρκεια της αγγαρείας που λέγεται «θητεία», δεχόμαστε ένα σωρό βλακείες από τους δήθεν «ανωτέρους». «Γιατί είσαι αξύριστος, αγυάλιστος, ακομβίωτος»; Η λέξη «ακομβίωτος» που θα πει χωρίς κουμπιά, ότι δηλαδή φοράς ξεκούμπωτο χιτώνιο, κάνει ο ομοιοκαταληξία με το βίος - αβίωτος. Δεν εξετάζεται γιατί μπορεί πχ οι μπότες σου να είναι μες τις λάσπες, αφού μόλις γύρισες από τη σκοπιά ή την αγγαρεία, δεν έχει σημασία το γιατί, έχει σημασία η πειθαρχία, στην ουσία η υποταγή σε οποιαδήποτε διαταγή, αφού αν συνηθίσεις κάθε ανοησία, θα δεχτείς σίγουρα να σε στείλουν να πεθάνεις.

Παρόμοια λειτουργούν οι μπάτσοι. Σκεφτείτε το εξής: Πρέπει κάποιος να χειρουργεί. Την ώρα που ο γιατρός είναι έτοιμος να κάνει την τομή, μπουκάρει στο αποστειρωμένο χειρουργείο μια διμοιρία μπάτσων για έλεγχο! Τι έλεγχο; Αν η ρόμπα του γιατρού και των νοσηλευτών είναι καλά κουμπωμένη! Απίθανο; Προς το παρόν. Εκεί το πάνε. Αντικατέστησαν τους γιατρούς με μπάτσους όσον αφορά το αν φοράμε μάσκες. Που όλες οι μάσκες δεν είναι το ίδιο. Ούτε ο τρόπος που τη φοράς, ούτε το μέρος. Αφήστε το γεγονός πως οι περισσότεροι μπάτσοι ανεμβολίαστοι, οι ίδιοι δεν φοράνε καν μάσκα ενώ έχουν πριν έχουν έρθει σε επαφή με πολλούς άλλους. Όπου να ναι θα τους δούμε και μέσα στα νοσοκομεία. «Έχεις ιό; Συλλαμβάνεσαι! Κρύβεις εχθρό του κράτους, επικίνδυνο εγκληματία»!

Ας το πάρουμε με τη λογική: Είναι ένας γιατρός κι ένας μπάτσος. Όταν αφορά ένα θέμα Υγείας, ποιον πρέπει ν’ ακούσεις; Η ΝΔ ακούει το μπάτσο, οι υπόλοιποι πιστεύουμε τον ιατρό και καλά κάνουμε. Στο εστιατόριο λοιπόν που ήταν ο Πολάκης και έκοψαν (κατόπιν καρφωτής και εντολής) πρόστιμο οι μπάτσοι, πιστεύουμε το γιατρό.

Η ΝΔ έχει εφιάλτες με τον Πολάκη γιατί δικαιώθηκε. Προσπαθούν μάταια τα τρολλ τους να τον σπιλώσουν. Αυτά που λένε για το πρόστιμο γυρίζουν εναντίον τους. Αν θέλουν να πιάσουν παραβάτες, να πιάσουν το Μητσοτάκη. Για την Πάρνηθα, την Ικαρία, τη βόλτα με τον άρρωστο γιο, τις φιέστες κλπ. Το πρόβλημα τους είναι πως όλο και περισσότεροι ζητούν μονοκλωνικά αντισώματα, τα οποία σώζουν ζωές. Δε θέλουν να τα δώσουν, γιατί θα σταματήσουν να πεθαίνουν και μπορεί ο κόσμος να μην κάνει τις επόμενες 67 δόσεις. Να χάσουν τόσα χρήματα οι εταιρείες; Αφού τα πήραν, κι αφού τα έχουν, θα τα κάνουμε, έστω κι αν έληξαν.

Η ψύχωση που έχουν με τον Πολάκη τους οδηγεί στο να λένε βλακείες. Ακόμα και εντελώς ψεύτικο γκάλοπ κατασκεύασαν για να τον Πλήξουν. Δήθεν ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει από την τσόντα της ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ. Κάντε εκλογές μόνο στα Χανιά, αν τολμάτε, να δείτε ποιος θα βγει πρώτος, με ποια διαφορά και πόσο θα πάρει η ΝΔ και η τσόντα. Το ΚΙΝΑΛ και η ΝΔ χάνουν όπου γίνονται πραγματικές εκλογές. Οι του Παπανδρέου δεν πρόκειται να ψηφίσουν Ανδρουλάκη, θυμηθείτε το. Όσο για τη ΝΔ; Ακρίβεια, ανεργία, δικτατορία. Αν κάνει εκλογές θα συντριβεί. Τους περιμένει μεγάλο χουνέρι, νίλα. Ο Πολάκης με τα όσα είπε έκανε τεράστια ζημιά στη ΝΔ. Είναι λοιπόν ο Νο1 στόχος των δολοφόνων χαρακτήρων. Μόνο που οι «σφαίρες» γυρνούν εναντίον τους.


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 | 7:18 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου