«Οι πολίτες μας έδωσαν ισχυρή εντολή» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με φόντο τα εκλογικά αποτελέσματα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ παράλληλα σημείωσε: «Με ηχηρό και ώριμο τρόπο έκλεισε ο κύκλος του ψέματος και της τοξικότητας, εδραιώνοντας την εποχή της αληθινής προόδου. Η απλόχερη στήριξη αυξάνει την ευθύνη. Νιώθω βαρύτερο το χρέος. Σας υπόσχομαι πως θα μείνω πιστός στο καθήκον μου με χρέος και αφοσίωση χωρίς να ανεχτώ καμία έπαρση και αλαζονική συμπεριφορά. Όση σημασία αποδίδω στην αποτελεσματικότητα άλλο τόσο θα πολεμήσω κάθε στάση που θα περιφρονεί την εμπιστοσύνη της κοινωνίας».

Ο κύριος Μητσοτάκης, συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε το σχέδιο και την εμπειρία να κάνουμε όσα υποσχεθήκαμε πράξη. Από αύριο καλούμαστε να αποτυπώσουμε το αποτέλεσμα της κάλπης. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Ο λαος μας έδωσε μια ασφαλή εντολή. Θα προχωρήσουμε με ταχύτητα. Απευθύνομαι σε όσους συμπολίτες μας δεν μας ψήφισαν και σε όσους δεν έπραξαν το καθήκον τους. Υπόσχομαι πως θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Οι πολίτες θα αισθάνονται το κράτος δίπλα τους σε κάθε δυσκολία.

Κατέληξε λέγοντας: «Όταν πριν από 20 χρόνια έκανα τα πρώτα μου βήματα, ποτέ δεν φανταζόμουν πως σήμερα θα ήμουν μπροστά σας να έχω την τιμή και την ευθύνη να εκλεγώ αυτοδύναμος πρωθυπουργός για δεύτερη φορά. Προσπαθώ να μάθω από τα λάθη μου και δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς τους συνεργάτες μου. Ευχαριστώ την οικογένειά μου που με κράτησαν πάντα προσγειωμένο. Σήμερα θα χαρούμε για λίγο τη νίκη μας αλλά από αύριο πρωί σηκώνουμε ξανά τα μανίκια για να χτίσουμε μαζί μια ισχυρή Ελλάδα με περισσότερο ευημερία και δικαιοσύνη».

πηγη: https://tvxs.gr