Θα μπορούσε να είναι η πρωταγωνίστρια της τελευταίας εβδομάδας της προεκλογικής περιόδου.

Μια νέα κοπέλα που επέζησε από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να συνεχίσει εκτονώνοντας το θυμό της για τα αίτια της τραγωδίας που ξεχάστηκαν.

Εφτιαξε ένα σπαρακτικό βίντεο για να φωνάξει ότι δεν ήταν ατύχημα, ήταν δολοφονία. Και, διαπιστώνοντας ότι τα ΜΜΕ έπνιξαν τη φωνή της, πήγε στην προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη για να κοιτάξει κατάματα τον Μητσοτάκη και. να εκφράσει την οργή της. Ομως, ούτε τότε τα κατάφερε να ακουστεί.

Οι άντρες της ασφάλειάς του την πήραν σηκωτή, όπως κατήγγειλε, και την απομάκρυναν για να μη χαλάσει την κομματική γιορτή. Βρήκε το κουράγιο να κάνει μήνυση για τη βία που της ασκήθηκε αλλά και πάλι η περιπέτειά της σχολιάζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς να απασχολεί την επαγγελματική δημοσιογραφία.

Η Ευδοκία γνώρισε με τον πιο δραματικό τρόπο το αυταρχικό πρόσωπο της εξουσίας. Θύμα μιας ασύλληπτης τραγωδίας όχι απλώς δεν αντιμετωπίστηκε με συμπόνια αλλά τιμωρήθηκε για την αναίδειά της απέναντι στον Μητσοτάκη.

Υπέστη την εκδικητικότητα ενός συστήματος που δεν ανέχεται αμφισβήτηση και αυτοπροστατεύεται με κάθε μέσο και χωρίς αναστολή.

Δεν εκπροσωπεί κάποιο κόμμα, δεν έχει πίσω της πολιτική στήριξη ούτε κάποιο σχέδιο. Την πνίγει το δίκιο, η αλήθεια και η οδύνη της. Θέλησε να διεκδικήσει ορατότητα και πλήρωσε βαρύ τίμημα. Μακάρι να έχει ανθεκτικότητα και να μην το βάλει κάτω.

Μακάρι να μείνει μαχητική και αθώα. Ετσι κι αλλιώς, τα χειρότερα της έχουν ήδη συμβεί.

πηγη: https://tvxs.gr