Loading...

Κατηγορίες

Σάββατο 15 Ιαν 2022
Ψόφο σε κάθε βιαστή.
Κλίκ για μεγέθυνση


 

Γράφει ο mitsos175

 

Καταδικάζω το βιασμό από όπου κι αν προέρχεται. Είναι χειρότερος από φόνο, είναι έγκλημα κατά της Ελευθερίας. Είτε είναι σεξουαλικός, είτε όχι, γίνεται για να ικανοποιηθεί το διεστραμμένο πάθος του κτήνους / κτηνών εις βάρος των θυμάτων. Πρόκειται για εξουσία, για υποταγή. Είτε είναι πολιτική, είτε ένας ή περισσότεροι διεστραμμένοι μαλάκες, κανείς δεν έχει δικαίωμα να κάνει σε μας οτιδήποτε χωρίς τη συναίνεσή μας.

Τι να πούμε λοιπόν όταν πχ καθάρματα βιάζουν μια κοπέλα που πριν την έχουν ύπουλα ναρκώσει; Ή όταν τέρατα βιάζουν παιδάκια; Να ευχηθούμε «κακό ψόφο» δεν είναι αρκετό. Όταν το κτήνος είναι λούμπεν, τότε η αστυνομία το συλλαμβάνει και η αστική δικαιοσύνη τιμωρεί το έγκλημα. Τι γίνεται όμως όταν το κάθαρμα είναι πλούσιος; Αν μάλιστα είναι και του κυβερνώντος κόμματος, ένας στρατός βολεμένων και ηλιθίων ξεπλένει με τη γλώσσα το αίμα και το σπέρμα.

Τα παρακάτω σχόλια, δυο από τα χιλιάδες, περιγράφουν ακριβώς την κατάσταση, αλλά και τη οργή του κόσμου. Ύβρη δεν είναι να πεις τον εγκληματία «μαλάκα», ύβρη είναι το έγκλημα. Κατάλαβες ΑΡΔ Χατζηντολμά; Αλήθεια, με το άλλο καθίκι της ΝΔ, το Χατζή, θα ασχοληθεί κανείς, όσον αφορά τις κατηγορίες του βιασμού;

«Η προνομιακή αντιμετώπιση των βιαστών που ανήκουν στην ελίτ δείχνει πόσο για τον πούτσο είναι το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα»

«Κακομαθημένα κολοπαιδα, νεόπλουτοι γιοι που νομίζουν ότι έχουν περισσότερη αξία, με τα λεφτά του μπαμπά γαμάνε κ δέρνουν, αύτη την κοινωνία φτιάξατε, να σας χαίρονται οι μανούλες κ οι πατερούληδες σας, βρώμιοι ελεεινοί τρισάθλιοι»

Θα απαντήσω σε αυτό το σχόλιο

«Έχω σιχαθεί να βλέπω για επιθέσεις και βιασμούς... είχα φτάσει σε σημείο να φοβάμαι να γυρίσω μόνη μου το βράδυ. Δεν είμαστε αντικείμενα δεν είμαστε αδύναμες και δεν είμαστε μόνες!»

Σωστά γράφει. Ή θα φοβούνται οι αθώοι και οι αθώες, ή θα φοβούνται οι βιαστές. Πρέπει να διαλέξουμε. Στο βόθρο που λέγεται Ελλάδα, δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Έχουμε γεμίσει σκατά και χρειάζεται να καθαριστεί η κοπριά.

Η λύση δεν είναι περισσότερος αυταρχισμός από τη μεριά του κράτους, που θα κουκουλώσει τελικά τα εγκλήματα των παρασίτων. Λύση είναι η αλλαγή νοοτροπίας με ταυτόχρονη καταδίκη κάθε εγκλήματος εις βάρος συνανθρώπου. Αυτό θα γίνει μόνο μετά από επιτυχημένη Επανάσταση.

 


Γιατί ακόμα και στο βιασμό υπάρχουν δυο μέτρα και σταθμά. Ο πλούσιος έχει μάθει να είναι ασύδοτος. Πρέπει να του στερήσουμε τη δύναμη που οδηγεί στον αυταρχισμό, την εκμετάλλευση και το έγκλημα. Για εκμετάλλευση πρόκειται, κι όπως με την κοπέλα στη Θεσσαλονίκη, κάποιος πρέπει να πει πως μας βιάζουν όλους.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022 | 6:24 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 

 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου