Loading...

Κατηγορίες

Τρίτη 12 Οκτ 2021
Η στάση τους δείχνει ενοχή.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

Θα γίνω λίγο μακάβριος αλλά δεν μου αφήνουν επιλογή οι τρομοκράτες των καναλιών.

Η ΝΔ πανικόβλητη προσπαθεί να βρει τρόπο να μας κλείσει πάλι μέσα. “Μόλις βγήκαν έξω αρχίσαμε τις απεργίες και τις πορείες” λένε τρομοκρατημένοι οι δικτάτορες.

Θα συνεχίσουμε, άλλωστε είμαστε οι περισσότεροι εμβολιασμένοι. Ξίδι.

“Οι περιοχές που είναι πολλοί ανεμβολίαστοι θα έχουν τρομερή αύξηση κρουσμάτων” είπε ο δεξιός ψάλτης, ο μέγας οφικιάλιος, αυτός που είπε για το ένσημο στη μύτη του Πινόκιο και άλλων παιδιών, το μέλος της ΔΑΠ λοιμωξιολόγων με τη ρόμπα τη ξεκούμπωτη.

Τα κάστρα της ΝΔ δηλαδή; Γιατί εκεί υπάρχουν οι περισσότεροι ανεμβολίαστοι σε ποσοστό. Παρά τα παραμύθια των γκάλοπ, μάλλον οι δεξιοί είναι πιο καχύποπτοι από εμάς.

Για πείτε μας ρε επιστήμονες των καναλιών, “παντογνώστες”: Μέχρι να αρχίσουν να εμβολιάζονται είχαμε το ένα τρίτο των νεκρών από τώρα που είμαστε εμβολιασμένοι. Για εξηγήστε μας γιατί συμβαίνει αυτό;

Γιατί, όταν ήμασταν όλοι ανεμβολίαστοι είχαμε λιγότερους νεκρούς; Θυμάστε τους πανηγυρισμούς;

Με καραντίνα περάσαμε ακόμα και τη Σουηδία που είχε επιλέξει την ανοησία της αγέλης, που δεν πήρε δηλαδή κανένα απολύτως μέτρο.

Θα το λέμε μέχρι να μας απαντήσουν.

27/12/2020 αρχίσουν οι εμβολιασμοί. Ως την ημέρα εκείνη λοιπόν είχαμε 4.606 θανάτους. Στοιχεία του ΕΟΔΥ.

Θυμίζω πως το πρώτο κρούσμα ήταν στις 26/2/2020, μια κυρία στη Θεσσαλονίκη που είχε ταξιδέψει Ιταλία. Σε 10 μήνες λοιπόν είχαμε 4.606 νεκρούς.

Αρχίζουν τα εμβόλια.

Χθες 11/10/2021 σχεδόν δέκα μήνες αφού άρχισαν οι εμβολιασμοί, έχουμε 15.117 θανάτους! Δηλαδή 15.117 – 4.606 = 10.511 νεκρούς συνανθρώπους μας ή αύξηση 228,2%! Υπερδιπλασιασμός!

Στο μεταξύ το ποσοστό αυτών που έχουν φυσική ανοσία, αφού ανάρρωσαν από τον ιό, είναι πολύ πάνω από 6% αφού τα τεστ που κάνουμε ειδικά πέρυσι ήταν ένα μικρό κλάσμα από αυτά που έκαναν άλλα κράτη. 60+6 λοιπόν 66 τα 2/3 έχουμε ανοσία τουλάχιστο θεωρητικά.

Όμως οι συνολικοί θάνατοι αυξήθηκαν φέτος κατά 9,48%! Από 76.567 στους 83.826. Βγάζοντας τους θανάτους από κορονοϊό (4.838 θανάτους ως τις 31/12/2020) και (10.279 από 1/1/2021 ως σήμερα) έχουμε 71.729 πέρυσι και 73.547 φέτος με λίγο λιγότερο πληθυσμό από πέρυσι.

Η διαφορά των 1.818 νεκρών κάποιοι λένε πως είναι “ξαφνικοθανατίτιδα” και την αποδίδουν στα εμβόλια. Αυτό όμως είναι μια υπόθεση που δεν τεκμηριώνεται προς το παρόν, αφού δεν έχουμε αναλυτικά στοιχεία.

Το ζήτημα είναι πως και κλειστήκαμε μέσα και κολλήσαμε. Παρά τα εμβόλια είχαμε περισσότερους θανάτους. Γι αυτό θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις.

Εμείς απορρίψαμε από την αρχή όλες τις θεωρίες διαφόρων ακροδεξιών ψεκασμένων κυρίως ρασοφόρων. Είπαμε πως γενικά οι εμβολιασμοί έχουν βοηθήσει την ανθρωπότητα.

Ταυτόχρονα όμως απορρίψαμε τις υπερβολές των άλλων, των μπολιασμένων τρολλ, που θα έπρεπε να έχουν κάνει και το εμβόλιο της λύσσας.

Ρωτήσαμε χωρίς να πάρουμε απάντηση, γιατί από τα 4 εμβόλια της ΕΕ έμεινε ουσιαστικά μόνο 1, αφού η Άστρα Ζένεκα και η Τζόνσον έχουν αποσυρθεί από τις περισσότερες χώρες (με πρώτη τη Δανία που τα πάει περίφημα) ενώ τώρα αποσύρεται και αυτό της Μοντέρνα.

Αντί λοιπόν να κατηγορούν το μισό σχεδόν πληθυσμό, ας μας δώσουν πειστικές απαντήσεις. Μπορούνε; Η στάση τους δείχνει ενοχή.

Ο ιός δεν έχει ωράριο, κι όπως δυστυχώς φαίνεται, χρειαζόμαστε ένα νέο καλύτερο εμβόλιο, πιο αποτελεσματικό και φυσικά φάρμακα.

Τονίζουμε για χιλιοστή φορά πως πρέπει να ακούμε μόνο τον προσωπικό μας ιατρό κανένα άλλο.

Απαιτούμε δε άμεση ενίσχυση του ΕΣΥ. Λεφτά για γιατρούς όχι για εξοπλισμούς.


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 | 4:44 π.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2021 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου