Loading...

Κατηγορίες

Πέμπτη 22 Ιούλ 2021
Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβουν τα αυτονόητα;
Κλίκ για μεγέθυνση

 
Γράφει ο mitsos175 

 

Είναι αδύνατο να μην είπε κάποιος από τη ΔΑΠ λοιμωξιολόγων στο Μητσοτάκη “Πρόεδρε, κάτω των 30 ο κίνδυνος να νοσήσει κάποιος σοβαρά και να πεθάνει από covid-19 είναι περίπου ίδιος αυτόν της γρίπης”.

Είναι αδύνατο, αυτό που λένε όλοι από την αρχή, να μην το λαμβάνουν υπόψη στην κυβέρνηση: Αρρωσταίνουν σοβαρά και πεθαίνουν κυρίως οι γέροι με υποκείμενα νοσήματα. 16,32% είναι το ποσοστό θανάτου στους άνω των 65. Λιγότερο από 0,007% είναι το ποσοστό θανάτου στα παιδιά, που θέλουν να εμβολιάσουν υποχρεωτικά. 3 θάνατοι από κορονοϊό στα παιδιά, 89 στους κάτω των 40, 90+ θάνατοι από γρίπη. 2.016 θάνατοι στους 40-65, 10.762 στους άνω των 65 αλλά “πρέπει να εμβολιαστούν υποχρεωτικά οι νέοι”! Παραλογισμός;

Όχι! Ο Μητσοτάκης κάνει ό,τι μπορεί, για να συνεχίσει να υπάρχει το πρόβλημα του κορονοϊού. Τα παράλογα μέτρα καθώς και η δημιουργία κλίματος καχυποψίας για τα εμβόλια, έχουν σκοπό τη διαιώνιση του προβλήματος.

Είναι φανερό τι πετυχαίνεται με αυτόν τον τρόπο. Από τη μια επικοινωνία. Ο Μητσοτάκης λέει στους γέρους που κυρίως ψηφίζουν τη συμμορία του “εμβολιάζω όλους τους άλλους για χάρη σας”. Ενώ πρέπει να εμβολιαστούν οι γέροι και οι γριές. Σ' αυτούς που δεν εμβολιάστηκαν και είναι στην ηλικία μου (-ήντα και βάλε), έχω μήνυμα: Κάντε εμβόλιο (παρά τις παρενέργειες που έχει) ή διαθήκη. Θα κολλήσουμε, ακόμα κι αν δεν βγούμε ποτέ από το σπίτι. Θέλετε να δώσετε τη σύνταξη σας στον Κούλη; Δική σας απόφαση. Να ξέρετε όμως πως οι εμβολιασμένοι, αν και δεν αρρωσταίνουν γενικά σοβαρά, μεταφέρουν τον ιό όπως τα παιδιά. Αποδεδειγμένα. Είναι επίσης παράλογο να εμβολιαστούν τα εγγόνια σου, για να μην κολλήσεις εσύ! Τόσο παράλογο όσο το να απαιτήσεις να παίρνουν οι άλλοι υποχρεωτικά φάρμακο για τη δική σου χοληστερίνη και πίεση! Εσύ πρέπει να εμβολιαστείς παππού, όχι τα μικρά.

 

Αν δεν ήταν η επιδημία, θα ασχολούμασταν με την Οικονομία. Η καταστροφή που υπάρχει, ενώ έρχεται μεγαλύτερη είναι ομολογημένη και από στελέχη της Ν.Δ. 

 

Ολοφάνερα λοιπόν παρά τους θανάτους, συμφέρει περισσότερο τη ΝΔ να μας απασχολεί ο χαμός στην Υγεία, παρά η νίλα στην Οικονομία, όπου τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα!

Ακόμα και με την υποστήριξη των ΜΜΕ, ο Μητσοτάκης δεν θα μπορούσε να σταθεί πάνω με τις μαζικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων εναντίον των εκτρωμάτων του. Όμως χάρη στο πρόβλημα στην Υγεία που ο ίδιος δημιούργησε, παίρνει τέτοια κατασταλτικά δικτατορικά μέτρα που έχουν παρθεί μόνο στην Κατοχή. Ξεπέρασε σε αυταρχισμό τον δικτάτορα Παπαδόπουλο!

Ο Μητσοτάκης ξέρει πως με αυτά που κάνει, δεν πρόκειται να απαλλαγούμε από τον ιό τουλάχιστο σύντομα. Τα εμβόλια έχουν παρενέργειες. Αν εμβολιαστούν παιδιά, ίσως έχουμε περισσότερα θύματα από τις παρενέργειες από αυτά του κορονοϊού. Μπορεί τα θύματα να είναι ελάχιστα αριθμητικά, αλλά η εντύπωση που θα δημιουργηθεί, θα βλάψει καίρια τους εμβολιασμούς. Και τα παππούδια, θα τρομάξουν τόσο που δεν πρόκειται να κάνουν ποτέ εμβόλιο, ούτε καν γρίπης! Πόσο μάλιστα όταν κανένα μέτρο από αυτά που ανακοινώθηκαν δεν αφορά ηλικιωμένους. Θα χάσουν τη δουλειά τους ή θα πάρουν απουσία στο Σχολείο; Συνταξιούχοι είναι.

Αν δεν εμβολιαστούν όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουμε αύξηση θανάτων. Αν κολλήσουν 1.000 κάτω των 30, θα έχουμε στατιστικά 0 θανάτους (43% πιθανότητα να έχουμε 1 νεκρό). Αν κολλήσουν 1.000 ηλικιωμένοι, θα έχουμε 163 νεκρούς! Αν δεν εμβολιαστεί κανείς άλλος, παρά μόνο οι ηλικιωμένοι και οι έχοντες υποκείμενα νοσήματα, πρακτικά θα τελειώσουμε με τον ιό. Θα είναι πλέον τόσο επικίνδυνος όσο η γρίπη. Αντίθετα, ακόμα και αν εμβολιαστούν όλοι οι άλλοι, παιδιά, εργαζόμενοι κλπ, αλλά μείνουν ανεμβολίαστοι το 1.000.000 ηλικιωμένοι, που μας λένε πως ακόμα δεν εμβολιάστηκαν, θα έχουμε Αρμαγεδδώνα. Γιατί οι εμβολιασμένοι θα τους μεταφέρουν ευκολότερα τον ιό, αφού οι ίδιοι δεν θα χρειάζεται να προφυλάσσονται.

Αυτά τα ξέρουν στην εγκληματική συμμορία της ΝΔ. Αλλά αυτό ακριβώς θέλουν! Πάππου, ο Μητσοτάκης έβαλε στο μάτι τη σύνταξή σου. Και βρήκε τρόπο να στην πάρει όλη χωρίς να το καταλάβεις. Από κοντά οι χειρότεροι αλήτες, οι Κιναλήτες.


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 | 8:34 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com


 
© Copyright 2011 - 2021 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου